نظر شما درباره زندگی مجازی و آواتاری

BBT

New member
جهان مجازی فضای نو و جدیدی برای شکل دهی به یک زندگی دوم (Second Life) مجازی را در اختیار بشر قرار داده است. یک فرد می تواند در زندگی دوم مجازی با چهره ی مطلوب و دلخواه خود حضور پیدا کرده و با دیگران به تعامل بپردازد و در واقع مبتنی بر رؤیاهای خویش زندگی کند، اما هیچ یک از مؤلفه های این زندگی واقعیت ندارند.

افراد در حالی از ساعات حضور خود در جهان واقعی کاسته و به زندگی مجازی(Virtual Life) می پردازند که این فضا هیچ گاه رنگ و بوی واقعیت و تجسم مادی را به خود نخواهد گرفت. بسیاری از کسانی که وارد زندگی دوم(Second Life) می شوند مجازی، غیرواقعی و تصوری بودن فضایی که وارد آن شده اند را فراموش کرده و خیال می کنند زندگی مجازی نیز همانند زندگی در جهان واقعی، واقعیت دارد، همچون فردی که موهومات حاصل از مواد توهم زا را واقعی می پندارد. بحران زندگی دوم از اینجا آغاز می شود، از اینکه این زندگی به موازات زندگی واقعی، اهمیت پیدا می کند.
منبع : سایت خبری تحلیلی مشرق)

نظر شما درباره این طور زندگی چیه ؟؟؟

BBT

New member
زندگی دوم بر بستر آواتارسازی(Avatar Generation) رخ می دهد، اَوَتار (अवतार) در آیین هندو به معنی «حلول خدا» بوده و ...

BBT

New member
من که همیشه یاد فیلم آوتار میافتم که طرف تو زندگی واقعیش که هیچ کاری نمیتونست انجام بده حتی چند قدم راه رفتن !!!
وقتی میرفت تو آواتارش چه کارا که نمیکرد
sangohan-2.gif

super-hero.gif

آخرین ویرایش:

BBT

New member
در زندگی دوم فرد می تواند آواتار های مختلفی داشته و با آواتار های سایرین در ابعاد گسترده ارتباط بر قرار کند. درصد بالایی از آواتارها چیزی متفاوت از واقعیت صاحب خود هستن

نوتر

New member
اعتقاد من بر این هست که درسته اینجا یه فضای مجازی هست و ما فقط از اکثر افراد فقط نام کاربریشون رو میبینیم اما در کل
هر کدام از این افراد یک انسان واقعی هستن.
یک انسان واقعی هستن و مثل یک انسان واقعی که تو محیط واقعی احساس داره، این فرد هم همون احساس رو با تایپ کردن داره انتقال میده.
در کل لفظ فضای مجازی باید برای رباط ها باشه. مجازی در صورتی مجازیه که پشت سیستم یک رباط نشسته باشه نه یک انسان واقعی.
شاید خیلیا بگن افراد میتونند اینجا راحت دروغ بگن، ولی همه ی شما هم میدونید که دروغایی که اینجا گفته میشه در مقایسه با دروغا و نیرنگ بازیایی دنیای واقعی خیلی کمتره

RONATA

New member
من که فک میکنم اینجا خیلی واقعی تریم تا دنیای واقعی چون بدون رودوایسی همه ی احساس و نظرمونو میگیم ولی تو دنیای واقعی!!!!!

bioshimi93

New member
به نظر من اینجا نمی شه همه ی احساسات رو دید و درک کرد

اشکها و گریه ها و خنده ها و لبخندها و گاهی اخم ها را نمی توان دید
نمی توانیم صدای یکدیگر را بشنویم
نمی توانیم صورت یکدیگر را ببینبم
اما با تمام اینها چون اینجا کسی ما را در واقعیت نمی شناسد خیلی راحت از راز دل می گوییم
از تمام چیزهایی که شاید نتوانیم به یک دوست در دنیای واقعی بگوییم

rotbeyek92

New member
اینجا خیلی حسا خیلی چیزا رو نمیشه دید نمیشه فهمید، درک کرد و.. شاید خیلی چیزا حقیقت نداشته باشه ولی یه وقتایی آدم نیاز داره هر چند کوتاه ولی از واقعیت فرار کنه..

asal 92

New member
دنیای مجازی :
دنیایی است که خودتی نه اون چیزی که میخان باشی
اتفاقا به نظرم دنیای واقعی اینجاست چون اینجا جایست که برای دروغگویی برای پاچه خاری وچاپلوسی برای ...مزدی تعلق نمیگیرد
شاید آواتار ونام کاربری واقعی نباشد ولی احساسات وعواطف وشخصیت هرکدوم ازکاربرا واقعی واقعیه

ketabsabz

Well-known member
من دنیای مجازی رو دوس دارم چون با دوستایی آشنا شدم ک ازشون چیزای زیادی یاد گرفتم و همیشه سعیم براین بوده خود خودم باشم ، اینجا خیلی راحت تر میشه حرف زد و چیزایی ک توی دلته ب زبان ساده بیان کنی
حرف دوستان درسته هر چند نمیشه احساسات رو از پشت این صفحه ی مجازی نشون داد اما در غالب شکلک های مختلف و گفته هایی ک خودمون مینویسیم ابرازش کرد

bioshimi93

New member
من اینجا خیلی راحتترم هر چی تو دلمه میگم اما تو خونه هیچ کس از حال من خبر نداره
دلم میگیره شعر میذارم شکلک میذارم ...
خوشحال بشمم یه جور دیگه کلا خوبه اینجا

helena

New member
من اینجا همه حرفام واقعیه و فکر میکنم بقیه ی دوستان هم واقعی باشن

b.nafas

New member
اینجا واقعی تره ..به نظرم کسی اینجا دروغ نمیگه آدم ها وقتی دروغ میگن که بخوان کسی اونارو تائید کنه می خوان خودشون رو بزرگتر از چیزی که هستن نشون بدن چون به نفعشون هستش ..اما تو این فضای مجازی که به نظر من مجازی نیست ما خودمون هستیم خیلی راحت میشه صداقت رو از همه بچه ها دید چون کسی دنبال تائید خودش نیست همه میان حرف می زنن ..بحث میکنن ..به هم اعتماد دارن .. به هم احترام می زارن ..دغدغه های مشترک دارن ..درد و دل می کنن ..لازم نیست به کسی توضیح بدن فقط خودشون هستن و همین ...منم چیزای زیادی از دوستام یاد گرفتم ..همین که می تونی خودت باشی و حرف دلت رو بزنی کافیه مخصوصا نسل ما ..به نظرم این دنیای بیرون هستش که مجازیه اگه ام تو بخوای صادق باشی آدم ها نمی زارن ...من دنیایی رو واقعی می دونم که راحت بتونی حرف بزنی و خودت باشی نه کسی که همش بخواد دنبال تائید بقیه باشه و همش بخواد اطرافیانش رو راضی نگه داره ...

sara77

New member
من کلا دنیای مجازی رو دوس ندارم ولی علوم پزشکی رو دوس دارم یه احساس متفاوت یا یک دید دیگه نسبت به اینجا و ادماش دارم احساس میکنم ادماش حرفشون کارشون صافو ساده ویجوری با بقیه متفاوتن و دوستای اینجا از واقعی هم با ارزش ترن تقدیم به همتون:heart::rose:

veterner

New member
اعتقاد من بر این هست که درسته اینجا یه فضای مجازی هست و ما فقط از اکثر افراد فقط نام کاربریشون رو میبینیم اما در کل
هر کدام از این افراد یک انسان واقعی هستن.
یک انسان واقعی هستن و مثل یک انسان واقعی که تو محیط واقعی احساس داره، این فرد هم همون احساس رو با تایپ کردن داره انتقال میده.
در کل لفظ فضای مجازی باید برای رباط ها باشه. مجازی در صورتی مجازیه که پشت سیستم یک رباط نشسته باشه نه یک انسان واقعی.
شاید خیلیا بگن افراد میتونند اینجا راحت دروغ بگن، ولی همه ی شما هم میدونید که دروغایی که اینجا گفته میشه در مقایسه با دروغا و نیرنگ بازیایی دنیای واقعی خیلی کمتره

بنده با نوتر مخالفم و معتقدم وجود دنياي مجازي متناسب با جامعه اسلامي نيست.

mahsa.

New member
من نظر ندارم سوال دارم
حکم شرعی این گلاو بوس و نمیدونم شاتهایی که تو شکلکا هستش و ما استفاده میکنیم چیه
نریم جهنم الکی الکی .............گرگ دهن الوده و یوسف ندریده.

بالا