varia
Well-known member
سلام به همه ی عزیزان
بحث ها خیلی جالب واما غم انگیز بود
دختر خوب گوش کن ببین چی میگم من الان دارم هماتولوژی کارشناسی ارشد میخونم. سال 85 کنکورم بود ما تمام تلاشمونو گذاشتیم روی پزشکی خلاصه توی عید بود اونروز شوم که خدا برای هیچ خانواده ای نیاره خواهرم ،شوهرخواهرم ودخترش که کلاس دوم بود توی تصادف عمرشونو دادن به شما ودنیا روی سرمون خراب شد کنکور از یادم رفت خلاصش کنم علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد شهرستان تکمیل ظرفیت قبول شدم فکر نمی کردم قبول شم حالم زیاد خوب نبود اصلا نمی تونستم لای کتاب روباز کنم پدرمم که اوضارو می دید گفت برو علومو بخون ما با چشم گریون رفتیم دانشگاه ولی خداییش لذت بردم این گذشت تا سر دوراهی کنکور ارشد(البته هماتورو عاشقشم)و پزشکی که ارزوم بود،گیر کردم ازخدا خواستم که خدایاتو یکبار سرنوشتمو به صلاح خودت عوض کردی الانم اگه من توپزشکی موفق میشم که منوتوی کنکور ارشد قبول نکن تا تمام تلاشمو روی کارشناسی به پزشکی بزارم ،که من به لطف خدا هماتو قبول شدم وبی خیال پزشکی شدم می خوام بگم از خدا بخواه یه راه خوب بزاره جلوی پات چون اونه که برای تو بهترینارو می خواد البته بگم من سختی زیاد کشیدم سر کنکور کاردانی به کارشناسیم یکی دیگه از خواهرام بخاطر سرطان فوت کرد من واقعا داغون شدم. الان احساس میکنم به عنوان یک آزمایشگاهی بیشتر میتونم به مریضای سرطانی کمک کنم تا اون پزشکی که دستش برای تحقیق بستس البته با این اوضاع مالی کشور کمتر میشه تحقیق کرد ولی خداهمیشه کریمه
و اما شما
به نظرم 3ترم دیگه شمارو اذیت نمی کنه اونو حتما حتما حتما ادامه بده وبعد بدون نگرانی روی پزشکی تمرکز کن
من خودم قصد دارم بعد ازتموم شدن درسم کنکور پزشکی دانشگاه ازادو شرکت کنم چون به نظرم بالین وآزمایشگاه باهم خیلی می تونه کمک کننده باشه
به امید روزی که مریضای سرطانی از شر این بیماری با تلاشای ماها نجات پیدا کنن:28:
با آرزوي صبر و توفيق روز افزون براي شما دوست عزيز.انشاا... بتونيد با استفاده از پتانسيلهاتون نقش مفيدي در امر سلامت جامعه داشته باشيد.
ولي خواهري كه ميخواد تغيير رشته بده! خوب فكراتو بكن كه واسه چي از پزشكي خوشت مياد! اگه احساس ميكني انرژيشو داري تا دوباره كنكور بدي و قبول شي ميتوني خوب بعد سه ترم خودت دوباره كنكور بدي و حتي بعضي درساي كارشناسيتو تطبيق بدي. من چون تو كانون هم يه مدت بودم ديدم كسايي كه بعد چند سال فاصله با علاقه اومده خونده و دندان<دارو و پزشكي قبول شده ولي اينو بدون كه راه طولاني اي داري ميري و بايد حوصله كني. بازار كار پزشكي رو 10سال ديگه ببيني نه الان. هرچند سلامت و وزارت بهداشت وابسته به پزشكيه. بايد واسه قبولي پزشكي حتما واسه چند تا از درسا كلاس خصوصي هم بري (مثل رياضي<عربي<فيزيك)
در كل واستون آرزوي موفقيت ميكنم!