کاملا با دکتر موافقم
لطفا بگین چرا؟؟؟؟؟
کاملا با دکتر موافقم
مرسی دوستای خوبم که نظر دادین و منو تنها نذاشتین.شرایط من اینطوره اول اینکه من دختر هستم.بعد اینکه الان دانشگاه ازاد میخونم. اینکه میخام پزشک بشم اصلا واسه اسم و رسم و شرایط اجتماعی موجود واسه یک پزشک نیست.من عاشق رشته خودم هستم اگرچه گاهی با توجه به شرایط موجود در کشور دلسرد میشم من درسم خیلی خوب بود و تعریف از خودم نباشه همه میگن خیلی با استعداد و باهوشی اما تو دوران دبیرستان به دلیل بیماری مادرم کم کم افت درسی پیدا کردم سال پیش دانشگاهی دوباره اراده کردم و تا پایان ترم اول بکوب درس خوندم اما دوباره بیماری مامان سر و کلش پیدا شد و من نا امید شدم واقعا خسته شده بودم حالم از زندگی و دنیا به هم میخورد چون همیشه وقتی همه چیز خوب پیش میرفت سر و کله سرطان و متاستازهاش تو بدن مامانم پیدا میشدو قصه شیمی درمانی و رادیوتراپی .خلاصه اینکه کنکورم خوب نشد و البته بگم من از اول دکترای پیوسته بیوتکنو دانشگاه تهران میخاستم من رشته خودم ریاضی بود و پیش دانشگاهی اومدم تجربی.خلاصه رفتم بیوتکنو اما دانشگاه ازاد.ترم دوم مرخصی گرفتم که بخونم دوباره.اما ایندفعه سر و کله بیماری مادرم طوری پیدا شد که مامانمو واسه همیشه از من گرفت.الان فقط دلم میخاد انتقام بگیرم از سرطان!اما موندم از کجا میشه حال این مرض لعنتی را گرفت از پزشکی یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مجددمرسی دوستای خوبم که نظر دادین و منو تنها نذاشتین.شرایط من اینطوره اول اینکه من دختر هستم.بعد اینکه الان دانشگاه ازاد میخونم. اینکه میخام پزشک بشم اصلا واسه اسم و رسم و شرایط اجتماعی موجود واسه یک پزشک نیست.من عاشق رشته خودم هستم اگرچه گاهی با توجه به شرایط موجود در کشور دلسرد میشم من درسم خیلی خوب بود و تعریف از خودم نباشه همه میگن خیلی با استعداد و باهوشی اما تو دوران دبیرستان به دلیل بیماری مادرم کم کم افت درسی پیدا کردم سال پیش دانشگاهی دوباره اراده کردم و تا پایان ترم اول بکوب درس خوندم اما دوباره بیماری مامان سر و کلش پیدا شد و من نا امید شدم واقعا خسته شده بودم حالم از زندگی و دنیا به هم میخورد چون همیشه وقتی همه چیز خوب پیش میرفت سر و کله سرطان و متاستازهاش تو بدن مامانم پیدا میشدو قصه شیمی درمانی و رادیوتراپی .خلاصه اینکه کنکورم خوب نشد و البته بگم من از اول دکترای پیوسته بیوتکنو دانشگاه تهران میخاستم من رشته خودم ریاضی بود و پیش دانشگاهی اومدم تجربی.خلاصه رفتم بیوتکنو اما دانشگاه ازاد.ترم دوم مرخصی گرفتم که بخونم دوباره.اما ایندفعه سر و کله بیماری مادرم طوری پیدا شد که مامانمو واسه همیشه از من گرفت.الان فقط دلم میخاد انتقام بگیرم از سرطان!اما موندم از کجا میشه حال این مرض لعنتی را گرفت از پزشکی یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا با دکتر موافقم
لطفا بگین چرا؟؟؟؟؟
بازم ممنونم.اما من اصلا احساساتی نیستم یعنی کاملا منطقی پیش میرم که با دیدن بیمارای سرطانی روحیمو از دست بدم خودم مدت زیادی تو قسمت رادیوتراپی بودم
و اینکه جوونی فرصتیه که باید ازش استفاده کرد اینطوری بهتر نیس برای درس استفاده بشه تا اینکه از دست بره؟حالا کاری به پزشکی ندارم کلا واسه درس بره بهتر نیس؟
دکتر من منتظر توضیحمسلام دوست عزیز
اول اینکه، به رحمت خدا رفتن، مادر محترمتان رو تسلیت عرض می کنم،
دوم، این مورد و موارد مشابه رو من دورو برم چندین بار دیدم،
فقط یک جمله برادرانه عرض کنم، به نظر من،
این انگیزه ی قدرتمندی نیست! پزشکی هم راه درستی نیست برای تسکین آلام شما!
بله کاملا حق با شماست جوونی در هر صورت خواهد رفت چه بهتر که در راه پزشکی باشه. منظورم این بود جونیتونو بدین به شرطی که تا تخصص پیش برید نه تا عمومی.[/انشالا که زودتر بتونم تصمیممو بگیرم اره دیگه پزشکی عمومی که فایده نداره
بازم ممنونم.اما من اصلا احساساتی نیستم یعنی کاملا منطقی پیش میرم که با دیدن بیمارای سرطانی روحیمو از دست بدم خودم مدت زیادی تو قسمت رادیوتراپی بودم
و اینکه جوونی فرصتیه که باید ازش استفاده کرد اینطوری بهتر نیس برای درس استفاده بشه تا اینکه از دست بره؟حالا کاری به پزشکی ندارم کلا واسه درس بره بهتر نیس؟
حالا به نظر شما از کجا راحت تر وسریع تر میشه به درمان سرطان رسید؟
وای دکترای شیمی فیزیک؟دوستتون باید خیلی درس خون باشن چون شیمی فیزیک خیلی سخته من 3 واحد پاس کردم. اما اقای دکتر شیمی فیزیک فاصلش با پزشکی بیشتر از بیوتکنو تا پزشکی هست. این راه واسه من التیام دوری از مادر نیست من با قران و خیرات نبودشو التیام میبخشم این راه فقط واسه من کمک به بقیس دلم میخاد کاری کنم که دیگه شرایط من واسه کسی تکرار نشه
حالا به نظر شما از کجا راحت تر وسریع تر میشه به درمان سرطان رسید؟
سلام دوستای خوبم
بچه ها بنظر شماها که دارین پزشکی میخونین اگه یه نفر مثل من که الان ترم 5بیوتکنولوزی و متولد نیمه دوم سال هفتاد هست بعد از لیسانسش پزشکی بخونه تا بیادتخصص بگیره خیلی دیر شده؟من عاشق بیوتکنو بودم اما الان ازش زده شدم لطفا اونایی که تجربه دارن کمکم کنن خیلی ناراحتم نمیدونم واسه ارشد بخونم یا واسه پزشکی؟تازه من پزشکی را میخام از طریق کنکور سراسری شرکت کنم نه لیسانس به پزشکی.بنظرتون انصراف بدم یا تا پایان لیسانس صبر کنم بعد برا پزشکی بخونم؟
سلام دوستای خوبم
بچه ها بنظر شماها که دارین پزشکی میخونین اگه یه نفر مثل من که الان ترم 5بیوتکنولوزی و متولد نیمه دوم سال هفتاد هست بعد از لیسانسش پزشکی بخونه تا بیادتخصص بگیره خیلی دیر شده؟من عاشق بیوتکنو بودم اما الان ازش زده شدم لطفا اونایی که تجربه دارن کمکم کنن خیلی ناراحتم نمیدونم واسه ارشد بخونم یا واسه پزشکی؟تازه من پزشکی را میخام از طریق کنکور سراسری شرکت کنم نه لیسانس به پزشکی.بنظرتون انصراف بدم یا تا پایان لیسانس صبر کنم بعد برا پزشکی بخونم؟