سلام دوستای خوبم
بچه ها بنظر شماها که دارین پزشکی میخونین اگه یه نفر مثل من که الان ترم 5بیوتکنولوزی و متولد نیمه دوم سال هفتاد هست بعد از لیسانسش پزشکی بخونه تا بیادتخصص بگیره خیلی دیر شده؟من عاشق بیوتکنو بودم اما الان ازش زده شدم لطفا اونایی که تجربه دارن کمکم کنن خیلی ناراحتم نمیدونم واسه ارشد بخونم یا واسه پزشکی؟تازه من پزشکی را میخام از طریق کنکور سراسری شرکت کنم نه لیسانس به پزشکی.بنظرتون انصراف بدم یا تا پایان لیسانس صبر کنم بعد برا پزشکی بخونم؟
با سلام
دوست عزیز، این تصمیم، تصمیم خود شماست و بستگی به علاقه و شرایط خاص خودتون داره.
در صورتی که برای تغییر رشته به پزشکی، از طریق کنکور سراسری اقدام کنید؛ لازم دونستم که شرایط این کار رو در صورتی که فارغ التحصیل مقطع لیسانس باشید؛ اینجا بیارم. امیدوارم که در تصمیم گیریتون بتونه کمکی باشه. این شرایط از دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور سراسری92 آورده شده، بند "ز" مد نظر میباشد:
پس قانون امسال این شده که ارشد و بالاتر حق شرکت برای این رشته ها رو از طریق کنکور سراسری ندارند.
مورد بعدی، موضوع شهریه برای کسانی هست که روزانه خوندند لیسانس شون رو.
حالا مقدار این شهریه چقدر هست؛ با توجه به دفترچه انتخاب رشته ی کنکور سراسری 91، یعنی سال پیش، مقدارش طبق جدولی هست که توی دفترچه انتخاب رشته ی سال 91 کنکور سراسری هست، اینکه امسال و سال های آینده چقدر باشه، موقعی مشخص میشه که دفترچه انتخاب رشته ی همون سال بیاد...دفترچه ی انتخاب رشته 91 رو ندارم.....ولی تا جایی که یادم میاد شهریه هر ترمش حدوداً بین 1.5 تا 1.9 بسته به اینکه کدوم رشته باشه، متغیر هست. داروسازی و دندان پزشکی نسبت به پزشکی، هزینه اش بالاتره. دفترچه رو میتونید از آدرس اینترنتی زیر دانلود کنید:
http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=215
حال، با توجه به همه ی این شرایط میتونید بهتر و دقیق تر تصمیم گیری کنید.
اگر ابهامی بود با در نظر گرفتن شرایطتون، میتونید با دانشگاه های علوم پزشکی تماس بگیرید. شرایط دقیق تر و مواد اجرایی برای اونا بخش نامه میشه و گفته میشه. یا میتونید از خود سازمان سنجش بپرسید به آدرس اینترنتی:
سازمان سنجش آموزش کشور
با تشکر
موفق باشید.