نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

mandana99

New member
امضای من چطوریاست
649721_LaieA_035.gif

فقط آن عکس امضایم که عکس دو نفره از آقامونه که هنوز با اسب یا جیگرش یا هرچی دیگه که پنچره هنوز توی راهه شیطان قول تان نزنه برش دارید جعل امضایش کنید...جعل امضا پیگرد قانونی داره:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

Ebro

New member
ای کاش خدا از شما بگیرد هر انچه را که شما را از خدا میگیرد:riz304:

Ebro

New member
امضای من چطوریاست
649721_LaieA_035.gif

فقط آن عکس امضایم که عکس دو نفره از آقامونه که هنوز با اسب یا جیگرش یا هرچی دیگه که پنچره هنوز توی راهه شیطان قول تان نزنه برش دارید جعل امضایش کنید...جعل امضا پیگرد قانونی داره:tonguesmiley:
امضات عالیه ماندانا:rose:

antenyus

Active member
شما چرا امضا نداری؟؟؟.... آها فهمیدم شما از اون هایی هستید ک انگشت میزنن آره؟؟؟؟؟!!!!!!............:black_eyed: :black_eyed: :smiliess (10):

**^^**

New member
... در دل من چیزی است
مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
و چنان بی تابم، که دلم می خواهد
بدوم تا ته دشت، بروم تا سر کوه
دورها آوایی ست که مرا می خواند...
امضات قشنگه عزیزم اما حال اینروزای من برعکس امضای شماس :p

s861276

New member
آره خب چیه بده مگه دنبال کار جنازه های مردم باشی بفهمن قاتلش کیه برن انتقام بگیرن :
میدونی یه جور هیجان توش هست اگه بعدش بتونم یه بند پ جور کنم خودمو جا کنم تو نیروی انتظامی بشم پلیس بخش جنایی که بیشتر حال میده وااااای خدا اگه بشه چی میشه.........:4d564ad6::4d564ad6:

البته خوب راه های بهتری هم واسه پلیس شدن هستا .......

:21::smiliess (11):

antenyus

Active member
البته خوب راه های بهتری هم واسه پلیس شدن هستا .......

:21::smiliess (11):

آره هست ولی من از همون اول میخوام بشم سپهبد........:motat:
کلا خودم اصلا با بند پ موافق نیستم راضیم ب رضای خدا گلم ولی همین جوری نوشتیم پیاز داغشو زیاد کرده باشیم..... وگرنه من و زیرآبی........... عمرررررااااااااااا.........:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

mikhak s

New member
امضات خوبه يه جور احساس شاديو رهايي به آدم دست ميده :rolleyessmileyanim:

marjan_h67

New member
wooooooow...kheili khoshgel bood.vaghean doos dashtam..:thanks:.vagheanam haminjoore.:thanks:..b man k sabet shode dige:thanks:

mw.ashel

New member
مرجان جان امضات رو خیلی دوس دارم و منم این روزا یه معجزه میخوام و چیزی هم که میخوام فقط دست خداست

بالا