نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

ariya21

New member
چششششششششششششمک بانو!!!!!!!!!!این عکسه چیه باز گذاشتی آخرش یه روز من از ترس سکته میزنم

ZOT

New member
امضای همتون قشنگه بچه ها !
هر کدوم نشانه ی روحیات درونی یک شخصه که در قالب جملات زیبا و مفهومی خودش رو نشون داده !
مثلا من از امضای میخک خیلی خوشم اومد !
امضای saeedms خیلی قشنگه که از آیات قرآن هستش!

mikhak s

New member
امضاي چشمك: امضات قشنگه ولي تو آخرين لحظه هاي زندگيم كه باشي بعضي آدما لياقت ندارن باهاشون مهربون بود چه برسه به اينكه عشق ورزيد:65d6a5d6s:

mikhak s

New member
zot: امضاتو كاملا قبول دارم هرچند سخته كه به گذشته فكر نكنيو حسرتشو نخوري:1dco2x0p1lilzhfpg1t(مخصوصا اشتباهاتي كه ميتونستي انجام ندي)

TUMS

Well-known member

امضای دوستانی که در موردشون نظر ندادم
میخک:خیلی باحال بود:thanks:
چشمک:حس شاعری به من دست داد خیلی با معنا بود:thanks:
zot:100درصد موافقم اما خیلی وقت ها نمیشه در حال زندگی کرد ولی سعی میکنم توی حال باشم(منظورم اینکه توی حال (حال نه توی زمان حال)زندگی کنم):thanks:

shima.p

New member
imunoo امضاتو هم قبول دارم هم ندارم
قبول دارم چون آدما خیلی بد شدن و اگه اجازه بدی اصلآ از گاز زدن روح دریغ نمیکنن
قبول ندارم چون آدما این روزا به همون انداره زرنگ شدن و شکم همو سفره میکنن و نمیشه بگی بالای چشت ابرویه

dr m

New member
امضای پرستارمهربون باید اول بهش ایمان داشت ....... یه اعتقاد خیلی خیلی محکم......
:rose::rose::rose:

TUMS

Well-known member
امضای بسیار جالبی هست
.. ...... . . . .. . و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس!!!!

patris

New member
امضای همه بچه ها قشنگه هر کدومشون تو یه حالو هواست و آموزنده و آرامبخشه خوندنشون:painting:

mw.ashel

New member
سلام دوستان...امضاء هر کدوم از بچه ها یه دنیایی از تجربه تو خودش داره و منعکس کننده ی دیدگاهش از زندگیه

waria

New member
هر سه قسمت امضات عالیییه...یکی از یکی دیگه بهتر:smilies-azardl (113

mw.ashel

New member
ممنونم واریا جون...این سیر زندگی منه و تو امضام خواستم یه تجربه رو بگنجونم ولی این امضام که : تو دنیا هیچی به اندازه این آزاردهنده نیست که بفهمی تاریخ مصرف داشتی! خیلی درد آور و یه واقعیت تلخه که بدبختانه تو زندگیمون و اطرافمون جاریه!

saeedms

New member
با دیدن امضای واریا یاد این جمله افتادم:ساده باش اما ساده باور نکن

aohm

New member
دو قسمت اول امضاي سعيد خيلي آرامش دهنده و روحيه دهنده س
اما قسمت آخر...حال آدمو ميگيره!!

بالا