نظرت در مورد امضای نفر قبلیت چیه!!!!!!!!!!

mikhak s

New member
ميخك اين امضات رو خدا شاهده استادمون هميشه تو كلاس ميگه حتي در مورد گذشت ميگفت در مغز در سينگوليت چپ مغز هست

حالا چرا انقدر قسم سفتو سخت ميخوري؟ باور كردم.:tonguesmiley: امضاتونم قشنگه

am-ml

New member
امضای میخک رو هم دوس دارم و هم برای دوستام فرستادم.

am-ml

New member
آره من خودمم با این که 100 بار این امضام بهم ثابت شده ولی نمیتونم بهش عمل کنم:14:

سلام عزیزم
شاید برای اینه که اون چیزایی که امروزه بعضی ها سادگی حسابش میکنن همون چیزایی باشه که گذشته بهش میگفتن :گذشت،مقابله به مثل نکردن،تواضع،رو راست بودن و بی کلکی و.........
اگه اینجوری سادگی میکنی ،امیدوارم همیشه ساده بمونی.

ariya21

New member
مرسییییییی قشنگه ایشالا همتون در پناه یزدان یکتا باشید

estel

Member
من به امضای آیدا حس خاصی دارم خیلی سخته آدم دردی داشته باشه و بخواد تنهایی تحملش کنه

waria

New member
به به خانم استل...امضای نو مبارک...من این امضاتو بیشتر از قبلیه دوست دارم:thumbsupsmileyanim:

mikhak s

New member
آره منم اين امضاي استل رو بيشتر دوست دارم مخصوصا: انهدام برگ پاداش سكوت درخت است در برابرباد طغيانگر...:thumbsupsmileyanim:

pariya

New member
امضای استل... خیلی قشنگه و قابل تامل...
امضای میخک فوق العاده زیباست... منم اکثر امضاهای اینجارو با اجازتون واسه خودم نوشتم و اینور اونور اتاقم نصب کردم.... حتی رو در یخچال خونمون!!!!!

estel

Member
به به خانم استل...امضای نو مبارک...من این امضاتو بیشتر از قبلیه دوست دارم:thumbsupsmileyanim:
چی کار کنیم دیگه گفتیم یه ذره سلیقه در انتخاب شعر بهدخرج بدیم آخه میدونی اوندفعه اولین جمله رو ک*پی پیست کرده بودم

TUMS

Well-known member
امضای الی باحال بود
من عاقلانه . دیوانه ام:21:

cheshmak

New member
خوشم مياد امضات قشنگههههههههههههههههه، البته بايد بگم امضاي اكثر بچه هاي انجمن قشنگه و هركدوم يه حس خاصي رو به آدم منتقل ميكنه......

بالا