نظرت درباره خودت چیه ???

mino90

New member
فکر میکنم دختر مهربونی هستم ،زندگی اطرافیانم برام خیلی مهمه یعنی نمیتونم نسبت به دیگران بی تفاوت باشم،دوست دارم اگه کمکی از دستم برمیاد دریغ نکنم (واکثر اوقات به خاطر این کار میفتم توی دردسر!)، خیلی احساساتی هستم ولی بروز نمیدم! واگر کسی راهم برنجونم وحشتناک عذاب وجدان میگیرم.توی دوستی چیزی کم نمیذارم اگر.......دوستم ارزش این کارمن رابدونه،
اما گاهی وقتها لجبازم میشم!گاهی وقتتهاهم زود قضاوت میکنم(خیلی دوست دارم این آخری را ترک کنم)

Delaram92

New member
اصلا مغرور نیستم .خیلی آروم هستم با همه میسازم.خیلی احساساتی .زودرنج .خیلی مهربون .20

obstetrician88

New member
کاملا زود رنج.دارای قلب پاک..نیت پاک...خدمت به همه...حساس...مهربان...دعا گوی همه..با عاطفه....با گذشت..بساز..تودار....

ولی با تمام این وجود نمره 10 میدم...
چون چنین خصوصیاتی در جامعه فعلیه ما با آدمه بیمار میگن

b.nafas

New member
من در کل آدم خوبیم سعی می کنم کسی از دستم ناراحت نشه تا اونجا که بشه به همه احترام می زارم از دروغ متنفرم وسعی می کنم نگم .. به کار کسی کار ندارم اما یه کوچولو غرور دارم اگه از کسی ناراحت بشم و دلم بشکنه هیچوقت یادم نمیره .تو بعضی از مسائل سریع جبهه می گیرم و تند میشم که دارم رو خودم کار می کنم که سریع واکنش نشون ندم کلا آدم مثبتی ام .. ..خلاصه بد نیستم دیگه در کل همه یه سری اخلاقای خوب دارن یه سری اخلاقای بد از دید بقیه ..ولی چیزی که خیلی واسم مهمه اینه که کسه دیگهای رو اذیت نکنم و فکرم می کنم که اذیت نکردم بجز یکی که امیدوارم منو ببخشه .هیچکس که بی عیب و نقص نیست...در کل به خودم نمره 16 رو میدم

TUMS

Well-known member
اینجا دنیای مجازی نیست
اینجا اگر کسی شما را ببیند می تواند بعضی از اخلاقیات و ویژگی های شما را بگوید که خود از آن بی خبر هستید
سال تولد
ماه تولد
دوست داشتنی هایت:thanks:
دوست نداشتنی هایت :j58r36j3gcr4suxymup
روزمرگی هایت و .. . .:sdasdasd::28:
همه اینها را میدانند . . . . . ..

fatalist

New member
سوال خیلی سختیه ولی خب باید جواب داد. در کل آدم زیاد مهربونی هستم دلم میخواست یه کم مهربونیم کم میشد چون خیلی مواقع کار میده دستم ، خیلی چیزا ممکنه منو برنجونه ولی هیچ وقت ناراحتیمو از حرف کسی یا کارش نشون نمیدم همیشه همه چیو میریزم تو خودم و جواب همه رو تو اوج ناراحتیم با شوخی و خنده میدم ، تا حالا با کسی قهر نکردم ، خیلی عجولم تو کارام اصلا صبر تو کارم نیست، اگه یه تصمیمی بگیرم تمام تلاشمو میکنم تا بهش برسم اگه نرسم تا یه مدت غصه میخورم، زیاد گریه میکنم ولی واسه خودم تا حالا جلو کسی گریه نکردم، بعضی وقتا زود اعتماد میکنم که اصلا خوب نیست ،زندگی و مشکلات دوستام و اطرافیانم واسم مهمه ، زیاد به مرگ فکر میکنم و یکی از آرزوهام مردن یه جورایی همیشه خستم از خودم از زندگی از همه چی ، اعتماد به نفسم کمه، سالها میشه که از ته دل نخندیدم در کل خیلی وقته با زندگیم قهرم ولی اینا در درون خودمه تو ظاهر آدم بسیار شیطون شلوغ هستم همیشه دوستام میگن اگه تو توی جمعمون نباشی صفا نداره همین دیگه بسه فعلا. به خودم نمره زیر 10 میدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

BBT

New member
خوبه که گوشواره های صفر گذاشتین... بهش میگن صفر دو گوش
دیگه به هیچ کی نمیخندم چون شاید سرم بیاد

دو روز پیش داشتم با یکی از دوستام صحبت میکردم گفت یکی از دوستایدیگه مون امتحانش فکر کرده فرداست و جا مونده منم گفتم این پسره اصلا معلوم نیست هوش و حواسش کجاست یه عالم دیگه بعد امروز امتحان داشتم که ....

economic

New member
دیگه به هیچ کی نمیخندم چون شاید سرم بیاد

دو روز پیش داشتم با یکی از دوستام صحبت میکردم گفت یکی از دوستایدیگه مون امتحانش فکر کرده فرداست و جا مونده منم گفتم این پسره اصلا معلوم نیست هوش و حواسش کجاست یه عالم دیگه بعد امروز امتحان داشتم که ....
توی باهوش
حتما رفتی سر جلسه دیگه

economic

New member
دوستان یچیزی بگم
یکی از بچه ها امضاشو نوشته:

هرکه چیزهایی را که میگوید هست. نیست !

بالا