نظرت درباره خودت چیه ???

BBT

New member
نظرت درباره خودت چیه ؟؟؟

در چند کلمه خودت رو توصیف کن ویژگی های اخلاقی مهم که داری و چیزای دیگه

آخرش از 20 به خودت یه نمره بده

حسان

Well-known member
خوب پس بذارم بچه های دیگه بیان بگن بعد من تقلب کنم... چون من که زرنگ نیستم که؟؟؟؟ هستم؟؟؟ میتونم باشم؟؟؟ شاید باشم خودم خبر ندارم؟؟ هیچ کدام؟؟ همه موارد؟؟؟:wacsmiley:

BBT

New member
قبول دارم سوال سختیه و فکر نکنم کسی بیاد جواب بده ولی به نظرم اصلا خوب نیست آدم خودش رو نشناسه

BBT

New member
کلا مهرشاد از خودت راضی نیستیا
12 که مشروطی پسرجان

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
شیطون
studsmatta.gif
مهربون خوش اخلاق
rev.gif
بازیگوش اهل ریسک خونگرم
bighug.gif
زود رنج یکم لوس
با معرفت و اینکه کم حرف میزنم بیشتر شنونده خوبی هستم به خودم 17 میدم
treeswing.gif

darya63

New member
خیلی بد شانسم و دستم نمک نداره...و ارزو میکردم زنده نبودم
من که خودم میدونم مردودم

BBT

New member
خیلی بد شانسم و دستم نمک نداره...و ارزو میکردم زنده نبودم
من که خودم میدونم مردودم
حالا شما نمره ات رو بگو با ارفاق پاستون میکنیم
فوقش اینه که تابستون معرفی به استاد برمیداری

MAHTAB.G

New member
سوال جالبی پرسیدی.حداقل واسه یه لحظه ادم به خودشو رجوع می کنه
"وقتی حرفی میزنم منظورم همونه یعنی چیزی پس و پیشش نیست، مغرورم ولی متکبر و فخر فروش نیستم، گاهی تنبلم که حرص خودم در میاد ولی اصلا به روی خودم نمیارم:65d6a5d6s:با کسی خیلی صمیمی نمیشم ولی اگر هم به کسی اعتماد کنم تا اخر باهاش هستم، فکر میکنم منطقی باشم و شرایط ادما رو درک میکنم، کم حرفم ولی به جاش حرف هم میزنم:riz277: "
شاید به خودم 16با ارفاق بدم
بازم میتونم بگم ولی در وقت برنامه نمی گنجه:smiliess (3):

f-mk

New member
سلام
من مهربون دل رحم ساده فکر میکنم هرکی هرچی میگه راسته چون خودم دروغ نمیگم سعی میکنم زیاد مسئولیت قبول نکنم ولی اگر کردم به نحو احسن انجامش بدم عاشق بچه ها خیلییییییییی استرسی یکم خودخواهم ولی ازقصد نیس و اگر کسی بهم بگه سعی میکنم خودخواهیمو کم کنم بچه ها بهم میگن پاستوریزه و اتو کشیده خیلی از حق خودم نمیتونم دفاع کنم و بعضی از این ویژگیم سوئ استفاده میکنن و متلک بارونم میکنن ولی من اون لحظه چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم
کلا به خودم 15 میدم

TUMS

Well-known member
عجب سوال جالبی ولی جوابشو نمیدونم . . . .:motat:

BBT

New member
عجب سوال جالبی ولی جوابشو نمیدونم . . . .:motat:

شما تنها کسی نیستی که جوابش رو نمیدونی خیلی ها هستند البته بعضی از این خیلی ها هم بعد از چند ساعت فکر کردن میتونن به جواب برسنن ولی اونایی که تو همون لحظه جواب میدن به نظر من خیلی عالی و خودش یه توانایی خیلی خوبه که تو همون لحظه بتونی یه تصویری از خودت ارعه بدی به صورت کلی

بالا