نظرتون در مورد رشته نفر قبلي چيه؟

aram ft

New member
هماتولوژی یعنی خون شناسی دیگه!
در مورد درمان بیماری های خونی( سرطان خون و .....)

zanbagh

New member
بیوتکنولوژی میکروبی؛پاینشم نانوتکنولوژی داروئیه؛شفیع خان؛چون رشته های جدیدان

zanbagh

New member
خون شناسی خیلی رشته جالبیه؛من علاقه دومم این رشته بود

am-ml

New member
b nazaram karesh rahato bi dardesare.shaydam mese tafrih khosh begzare.movafagh bashin
نه شیرین جان
متاسفانه بر خلاف کارآموزی که این ذهنیت رو به شما داده در محیط کار واقعی مهندسی بهداشت محیط به دلیل گستردگی موضوعات مرتبط واقعا پر مشغله و سخت هست،تو اداره هر نامه ای که نهایتا تمام واحد ها بگن به ما مربوط نمیشه رئیس با اعتماد به نفس کامل برای ما پاراف میکنه چون هر چیزی یه ربطی به محیط پیدا میکنه،شرح وظایف هم که قربونش برم به همون گستردگی .............
کلا این رشته رو که قبول شدم اصلا فکر نمی کردم مجبور باشم مکانیک سیالات ،استاتیک،هیدرولوژی و......... رو بخونم :21: بعدم که رفتم سرکار هم فکر نمی کردم که مبارزه با حیوانات ولگرد تا بهداشت آب و آلودگی هوا و.......... رو باید پاسخگو باشم.
با همه اینا واقعا دوسش دارم و این تغییر رشته ام تو ارشد فقط به خاطر شرایط کاری ام هست.

آخرین ویرایش:

mishel

New member
رشته بهداشت محیط بخاطر اسمش (بهداشت) به نظر رشته خیلی آسونی میاد ولی وقتی به واحدهای درسی که قراره پاس کنیم نگاه کنیم میبینیم که ترکیبی از دروس رشته های مهندسی و علوم پزشکی است که بخاطر اهمیت بهداشتی رشته تودانشگاه های علوم پزشکی تدریس میشه و دانشجوهای این رشته باید انعطاف پدیری بالایی برای یادگیری این سرفصل ها داشته باشن البته تو محیط کار اگر هرکس بتونه فقط تو یک زمینه خاص فعالیت داشته باشه خیلی موفق تر خواهد بود.:ad54ad:

sanazmohandes

New member
همه به ما میگن چرا خودتونو مهندس میذارین یکی به من بگه ایااین واحدهای درسی مهندسی نیست؟ ریاضی 1- ریاضی 2 - معدلات دیفرانسیل - امار - مکانیک سیالات- هیدرولیک - مکانیک خاک- استاتیک و مقاومت مصالح - رسم فنی و نقشه کشی - مدل سازی -

TUMS

Well-known member
همه به ما میگن چرا خودتونو مهندس میذارین یکی به من بگه ایااین واحدهای درسی مهندسی نیست؟ ریاضی 1- ریاضی 2 - معدلات دیفرانسیل - امار - مکانیک سیالات- هیدرولیک - مکانیک خاک- استاتیک و مقاومت مصالح - رسم فنی و نقشه کشی - مدل سازی -

حرف شما گاملآ درست اما به خاطر اینکه توی یونی علوم پزشکی درس میخونید یه کم عجیبه
هر چند که این درسا را دارید اما باز شما در حیطه بهداشت هستین

sanazmohandes

New member

حرف شما گاملآ درست اما به خاطر اینکه توی یونی علوم پزشکی درس میخونید یه کم عجیبه
هر چند که این درسا را دارید اما باز شما در حیطه بهداشت هستین
[/QUOTE اره درسته من خودمم ترم یک اینا رو دیدم کپ کردم

mishel

New member
قبلا فقط دوره کارشناسی ارشد بهداشت محیط را با عنوان مهندسی ذکر میکردند ولی بعد از جلسات و تقاضای اساتید و دانشجویان این رشته الان دوره لیسانس هم با عنوان مهندسی بهداشت محیط ثبت شده.

ariya21

New member
سم شناسی هم که دیگه نیاز به تعریف نداره یکی از ارشد های تاپه

بالا