اااااااااااا باز کانامه بیاد باز نوشته باشه قبول نشدیم. ای بابا:sadsmiley:
بچه ها شما ک قبولين من بايد برم طرخ با اين اوصاف
هماتو 57
زيست 63
ايمنى 60
بيو 58
زبان 79
عجب ادمی هستی ها . تو که خیلی خوب زدی . حتما قبول شدی . درصدا منو نگا بعد از طرح حرف بزن خخخ
دقیقا منم با خودم همینو گفتم. اما دیدم بقیه اصلا نمی خوره بعد بی 19 زدم خخخخخی سوا داده بودن ک ویروس توش داشت من این همه خوندم ندیدم جایی نوشته باشه توی الودگی با ب19 اسفروسیت داشته باشیم؟اصن مگه ب19 الودگی مغز استخون نیست؟چطور ممکنه اسفروسیت داشته باشیم مشخصات هموگلوبین ورتیک میخورد به ب19 میخواستم بزنم ب19 اما دیدم میگه اسفروسیت منصرف شدم این همه سوال این همه مبحث خوب چ سوالایی اورده بودن
ی سوا داده بودن ک ویروس توش داشت من این همه خوندم ندیدم جایی نوشته باشه توی الودگی با ب19 اسفروسیت داشته باشیم؟اصن مگه ب19 الودگی مغز استخون نیست؟چطور ممکنه اسفروسیت داشته باشیم مشخصات هموگلوبین ورتیک میخورد به ب19 میخواستم بزنم ب19 اما دیدم میگه اسفروسیت منصرف شدم این همه سوال این همه مبحث خوب چ سوالایی اورده بودن
هاتو رو بیخیال زبانو خیلی بالا زدی . الان چه فایده من هماتو 70 می زنم اما زیستو بیو و زبانم زیر 50 هه .چه فایده .من باید چکا کنم و تو مطمینم خوب میشی
زبان خیلی تاثیر داره سال پیش یکی دقیقا مث تو زده بود فقط زبان 80 . شد 2
الان من چی بگم تو رو خدا درصدامو نگا کن . یه سال دلرم می خونم اینه اوضام. به خدا داره گریم میگیره . بازم قبول نیستماخه بستگى داره بقيه چى کار کردن, انقدر نا اميدم ک تا از کنکور اومدم رفتم طرح ثبت نام کردم))
الان من چی بگم تو رو خدا درصدامو نگا کن . یه سال دلرم می خونم اینه اوضام. به خدا داره گریم میگیره . بازم قبول نیستم
واقعا زور داره اخه, به خاطر بى برنامگى و اين کنکورى ک واقعا استاندارد نبود به نظرم ,کسايى ک تلاش کردن تلاششون بى نتيجه بمونه
استاندارد ک نبود هیچی افتضاح بود من وقتی سوال های چند سال قبل کار میکردم همیشه خون بیت 65 تا 70 میزدم و واقعا سوال هایی داشت ک کسی ک زحمت کشیده بود با کسی سطحی خونده بود تمایز میداد ولی امسال اصن می مونیم چی بگیم جالبش اینه واسه همه رشته ها اینطوری بود بچه های ژنتیک و بیوشیمی وویروس و واقعا بی عدالتی ما بخواییم به سوال های ایمونوی خود رشته ی ایمونو پاسخ بدیم