نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد هماتولوژی 94

وقتی مسئولین بخاطر ی من ریش وتسبیح و یقه ی پیراهن انتخاب بشن اخرش میشه این من فقط ی سوال دارم کسی ک این برنامه رو ریخته بود اصن میدونه رشته ی علوم ازمایشگاه چیه؟چه درسایی داره؟درسای تخصصی هر رشته چی هست؟نه خدایی میدونه؟

mehrdad.b

New member
وقتی مسئولین بخاطر ی من ریش وتسبیح و یقه ی پیراهن انتخاب بشن اخرش میشه این من فقط ی سوال دارم کسی ک این برنامه رو ریخته بود اصن میدونه رشته ی علوم ازمایشگاه چیه؟چه درسایی داره؟درسای تخصصی هر رشته چی هست؟نه خدایی میدونه؟
اصن اینا نمی فهمن چکا می کنم. اخه هماتو به این گستردگی واقعا درسته 30 تا سوال بدن. ؟ یمونو ما و رشته ی اختصاصی ایمونو باید یکی باشه اخه؟ واقعا موندم این چه مملکتیه که همه کاراشون برعکسه

یعنی رتبه های برتر امسال درصداشون چطوری؟؟؟؟؟/اووووووووف تا تیررررررررررررررررررررررر خدایا خودت رحم کن

نظرات چند هفته قبل بچه هارو خوندم حیف ک دیر ب این سایت اومدم وگرنه تموم سوالات دکترا وپاسخشون وهر چیزی ک نیاز داشتین در اختیارتون میذاشتم

mehrdad.b

New member
متاسفم واسه مملکتی ک زبان تعیین کننده نفرات برتر ازمونش باشه و در تخصصی هم بذار در کوزه ابش بخور

شماببین به جای اینکه به کسی که داره می خونه تسهیلات دن میگن بیا برو سربازی بعد ازمون بده. دیگه تا ته این مملکتو بخون . تو این کشور فقط باید پزشک باشی. همین

Mamad70

New member
سلام
من قبولی کنکور ۹۲ هستم
واقعا کنکور هماتولوژی امسال مسخره بود، چه از نظر تعداد سوال و چه از نظر بودجه بندی سوالات خون شناسی
سوالات هم به نظرم در حدی نبود که به خوبی تمایز دهنده باشه بین کسایی که واقعا مفهومی و عمیق خوندن و کسایی که فقط حفظ کردن
به هر حال هرچی بوده برای همه یکسان بوده و مثل همیشه یه عده ای هم متضرر میشن.

در مورد سوالاتی هم که شک دارید اینو بگم:
سوال کیس اون بچه که اسفروسیت داشت قطعا جواب همون کوبس مستقیم DAT میشه (خود سوال داره میگه اسفروسیت داره دیگه و مسلما وقتی تست Osmotic بزایم قطعا بالا هست و به تشخیص ما کمک نمیکنه در ضمن گفته سابقه عفونت داره پس میتونه اسفرویستوزش ناشی از عفونت باشه و قطعا برای افتراق اون از اسفروسیتوز ارثی باید تست DAT گذاشت)

شماببین به جای اینکه به کسی که داره می خونه تسهیلات دن میگن بیا برو سربازی بعد ازمون بده. دیگه تا ته این مملکتو بخون . تو این کشور فقط باید پزشک باشی. همین
کسایی دیگه ر و میشناسی هماتو شرکت کرده باشن؟خبر داری چ کردن؟نظرشون در مورد ازمون چطور بود

سلام
من قبولی کنکور ۹۲ هستم
واقعا کنکور هماتولوژی امسال مسخره بود، چه از نظر تعداد سوال و چه از نظر بودجه بندی سوالات خون شناسی
سوالات هم به نظرم در حدی نبود که به خوبی تمایز دهنده باشه بین کسایی که واقعا مفهومی و عمیق خوندن و کسایی که فقط حفظ کردن

سوال کیس اون بچه که اسفروسیت داشت قطعا جواب همون کوبس مستقیم DAT میشه (خود سوال داره میگه اسفروسیت داره دیگه و مسلما وقتی تست Osmotic بزایم قطعا بالا هست و به تشخیص ما کمک نمیکنه در ضمن گفته سابقه عفونت داره پس میتونه اسفرویستوزش ناشی از عفونت باشه و قطعا برای افتراق اون از اسفروسیتوز ارثی باید تست DAT گذاشت)
تورو خدا دیدی چ بلایی سرمون اوردن؟سی تا سوال مسخره و مزخرف این همه مبحث تو بانک خون چیا اورده بودن طراح سوالا ب خودش زحمت نداده یکم کتاب زیرورو کنه در مورد اون تست منم همین استدلال کردم ولی خب اکثر کلبدا زدن اسموتیک

سلام
من قبولی کنکور ۹۲ هستم

سما رتبتون چند بود؟کجا قبول شدین با چ درصدهایی؟

Mamad70

New member
۱۷ سوال هماتولوژی بود و ۱۳ سوال بانک خون
ولی دریغ از یک سوال انعقاد اولیه و اختلالات پلاکت !
بدخیمی های لنفوییدی هم که اصلا هیچی !!
به جز ABO و Rh بقیه سیستم های گروه خونی هم کلا پشم !!

تو سلولی و مولکولی هم که کلا سوزن طراح رو آپوپتوز گیر کرده بود !!

Mamad70

New member
تورو خدا دیدی چ بلایی سرمون اوردن؟سی تا سوال مسخره و مزخرف این همه مبحث تو بانک خون چیا اورده بودن طراح سوالا ب خودش زحمت نداده یکم کتاب زیرورو کنه در مورد اون تست منم همین استدلال کردم ولی خب اکثر کلبدا زدن اسموتیک

کدوم کلیدها گفتن اسموتیک ؟!

بالا