نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد هماتولوژی 94

mehrdad.b

New member
اااااااااااا باز کانامه بیاد باز نوشته باشه قبول نشدیم. ای بابا:sadsmiley:

zmh

New member
من ک واقعا کم اوردم....
خدا خودش ب دادم برسه
س سال دارم میخونم...

mehrdad.b

New member
هاتو رو بیخیال زبانو خیلی بالا زدی . الان چه فایده من هماتو 70 می زنم اما زیستو بیو و زبانم زیر 50 هه .چه فایده .من باید چکا کنم و تو مطمینم خوب میشی

ی سوا داده بودن ک ویروس توش داشت من این همه خوندم ندیدم جایی نوشته باشه توی الودگی با ب19 اسفروسیت داشته باشیم؟اصن مگه ب19 الودگی مغز استخون نیست؟چطور ممکنه اسفروسیت داشته باشیم مشخصات هموگلوبین ورتیک میخورد به ب19 میخواستم بزنم ب19 اما دیدم میگه اسفروسیت منصرف شدم این همه سوال این همه مبحث خوب چ سوالایی اورده بودن

mehrdad.b

New member
ی سوا داده بودن ک ویروس توش داشت من این همه خوندم ندیدم جایی نوشته باشه توی الودگی با ب19 اسفروسیت داشته باشیم؟اصن مگه ب19 الودگی مغز استخون نیست؟چطور ممکنه اسفروسیت داشته باشیم مشخصات هموگلوبین ورتیک میخورد به ب19 میخواستم بزنم ب19 اما دیدم میگه اسفروسیت منصرف شدم این همه سوال این همه مبحث خوب چ سوالایی اورده بودن
دقیقا منم با خودم همینو گفتم. اما دیدم بقیه اصلا نمی خوره بعد بی 19 زدم خخخخخ

منم اين سوالو اون موقع يادم نبود ولى از اون جهت پاروو ويروس مى شه ک بحران گذراى اپلاستيک در افراديکه انمى هموليتيک مزمن دارن متعاقب عفونت ويروسى با پاروو ايجاد ميشه
منم نزدم :(

mehrdad.b

New member
زبان خیلی تاثیر داره سال پیش یکی دقیقا مث تو زده بود فقط زبان 80 . شد 2

الان من چی بگم تو رو خدا درصدامو نگا کن . یه سال دلرم می خونم اینه اوضام. به خدا داره گریم میگیره . بازم قبول نیستم

واقعا زور داره اخه, به خاطر بى برنامگى و اين کنکورى ک واقعا استاندارد نبود به نظرم ,کسايى ک تلاش کردن تلاششون بى نتيجه بمونه

واقعا زور داره اخه, به خاطر بى برنامگى و اين کنکورى ک واقعا استاندارد نبود به نظرم ,کسايى ک تلاش کردن تلاششون بى نتيجه بمونه

استاندارد ک نبود هیچی افتضاح بود من وقتی سوال های چند سال قبل کار میکردم همیشه خون بیت 65 تا 70 میزدم و واقعا سوال هایی داشت ک کسی ک زحمت کشیده بود با کسی سطحی خونده بود تمایز میداد ولی امسال اصن می مونیم چی بگیم جالبش اینه واسه همه رشته ها اینطوری بود بچه های ژنتیک و بیوشیمی وویروس و واقعا بی عدالتی ما بخواییم به سوال های ایمونوی خود رشته ی ایمونو پاسخ بدیم

ولی بچه ها اون سوال اسموتیک و کومبس جفتشون درستنا باید اعتراضی چیزی انجام بدیم یا حتی اون سوال یک هم الف درست هم د

منم از چنتا دوستام ک خون شرکت کرده بودن درصداشون مث شماها بودن اکثرا بیو رو خراب کردیم ایمونو خون هم میانگین همین 60 باید باشه فعلا نمیشه قضاوت کرد باید صبر کنیم تا نتایج بیاد استرس اون 8 ماه ی طرف این ی ماه ی طرف

mehrdad.b

New member
استاندارد ک نبود هیچی افتضاح بود من وقتی سوال های چند سال قبل کار میکردم همیشه خون بیت 65 تا 70 میزدم و واقعا سوال هایی داشت ک کسی ک زحمت کشیده بود با کسی سطحی خونده بود تمایز میداد ولی امسال اصن می مونیم چی بگیم جالبش اینه واسه همه رشته ها اینطوری بود بچه های ژنتیک و بیوشیمی وویروس و واقعا بی عدالتی ما بخواییم به سوال های ایمونوی خود رشته ی ایمونو پاسخ بدیم

باور کنین من هماتو 4 تا کتاب خوندم همه رو 3 دور اخر زدم 70 . حالا به نظرتون من با این درصدا چقد احتمال داره قبول شم؟

بالا