نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد هماتولوژی 94

mehrdad.b

New member
بچه ها درصداتونو بگین
. من زیستو بیو زبان خیلی کم زدم فک نکنم قبول شم.
هماتو 73
ایمنی 60
زیست 20
بیو 40
زبانم 40
زیست که اصن نخوندم .زبان و بیو هم برام سخت بود

zmh

New member
حالاخداکنه این سوالایی ک مشکل دارن رودرست کنن.
غلطای من همون سوال باطری با اسموتیک بااون معافیت و liss

باطری ک تابلو بود مسمویت با سرب اون لیس هم انگار سوالش مشکل داشت من احمق سوال نوکلئوفوسمین ته ته نخوندم سوال گفته بود کدوم صحیح نمیباشد من فک کردم کدوم صحیح میباشد وگرنه بلد بود یکی دوتا دیگه شک داشتم میزدم بالای هشتاد بود خونم ایمونو و بیو چ کردین؟

mehrdad.b

New member
من دقیقا این سوالا رو نزدم. یعنی میشه با این درصدا قبول شم. هر جا باشه میرم . :14:

حالاخداکنه این سوالایی ک مشکل دارن رودرست کنن.
غلطای من همون سوال باطری با اسموتیک بااون معافیت و liss
باطری ک تابلو بود مسمویت با سرب اون لیس هم انگار سوالش مشکل داشت من احمق سوال نوکلئوفوسمین ته ته نخوندم سوال گفته بود کدوم صحیح نمیباشد من فک کردم کدوم صحیح میباشد وگرنه بلد بود یکی دوتا دیگه شک داشتم میزدم بالای هشتاد بود خونم ایمونو و بیو چ کردین؟

- - - Updated - - -

من دقیقا این سوالا رو نزدم. یعنی میشه با این درصدا قبول شم. هر جا باشه میرم . :14:

درصدات بگو

- - - Updated - - -

این سوال هم اسموتیک میشه هم کومبس من که نزدم اصن اینو

منم کومبس زدم ولی جفتش میتونه باشه

zmh

New member
منم دقیقاتو دور اول دقت نداشتم ب سوال ولی تودوردوم درستش کردم

mehrdad.b

New member
بابا تو خیلی خوب زدی حتما قبولی .من درصدا زیستمو بیومو نگا کن . افتضاحه .

بابا تو خیلی خوب زدی حتما قبولی .من درصدا زیستمو بیومو نگا کن . افتضاحه .

اخه من ازاین میترسم خونی ک اینطوری بالا زدیم اصلا تاثیر ان چنانی نداره من مطمئنم خون بالای نود هم داریم امسال درسای دیگه مث ببو و ایمونو تعیین کننده هستن ک اکثرا روشون وقت کم گذاشتیم

mehrdad.b

New member
خون با یکم دقت راحت میتونستم بالای 80 بزنم خیلی خون خوندم و امادگی خیلی خوبی داشتم

منم فقط هماتو و ایمنی خوب خوندم. هماتو یه چندتا بی دقتی کردم وگرنه بالاتر می زدم. ولی زیستو و بیو نه. می ترسم . به نظرت قبول میشم با این درصدا؟

به هر حال امیدوارم هر کسی ک واقعا زحمت کشیده باشه نتیجهش بگیره چون میدونم بچه های هماتو چقدر تلاش میکنن ب خاطر پذیرش کمی ک داره این رشته

zmh

New member
همون باطری رو نمیتونستن قشنگ بگن مسمومیت باسرب[emoji36] [emoji30]

منم فقط هماتو و ایمنی خوب خوندم. هماتو یه چندتا بی دقتی کردم وگرنه بالاتر می زدم. ولی زیستو و بیو نه. می ترسم . به نظرت قبول میشم با این درصدا؟

نمیدونم مهرداد جان انشااله ک همکلاسی بشیم با اینکه خون عالی زدی وی گفتم ک خون اصلا تعیین کننده نیس باید ببینیم میانگین بیو و ایمونو امسال چطور بوده چون تا جایی ک میدونم اکثرا این دوتا درس بچه های هماتو خراب کردن امیدوارم نتیجه ی تلاشت بگیری

- - - Updated - - -

همون باطری رو نمیتونستن قشنگ بگن مسمومیت باسرب[emoji36] [emoji30]
بقیه دروس چیکار کردین؟

zmh

New member
ولی امسال کلا درصدا با سالا پیش فرق میکنه.
امیدوارم خدا نتیجه زحماتی ک کشیدیم روبده

بالا