باطری ک تابلو بود مسمویت با سرب اون لیس هم انگار سوالش مشکل داشت من احمق سوال نوکلئوفوسمین ته ته نخوندم سوال گفته بود کدوم صحیح نمیباشد من فک کردم کدوم صحیح میباشد وگرنه بلد بود یکی دوتا دیگه شک داشتم میزدم بالای هشتاد بود خونم ایمونو و بیو چ کردین؟حالاخداکنه این سوالایی ک مشکل دارن رودرست کنن.
غلطای من همون سوال باطری با اسموتیک بااون معافیت و liss
من دقیقا این سوالا رو نزدم. یعنی میشه با این درصدا قبول شم. هر جا باشه میرم . :14:
این سوال هم اسموتیک میشه هم کومبس من که نزدم اصن اینو
بچه ها درصداتونو بگین
. من زیستو بیو زبان خیلی کم زدم فک نکنم قبول شم.
هماتو 73
ایمنی 60
زیست 20
بیو 40
زبانم 40
زیست که اصن نخوندم .زبان و بیو هم برام سخت بود
منم دقیقاتو دور اول دقت نداشتم ب سوال ولی تودوردوم درستش کردمباطری ک تابلو بود مسمویت با سرب اون لیس هم انگار سوالش مشکل داشت من احمق سوال نوکلئوفوسمین ته ته نخوندم سوال گفته بود کدوم صحیح نمیباشد من فک کردم کدوم صحیح میباشد وگرنه بلد بود یکی دوتا دیگه شک داشتم میزدم بالای هشتاد بود خونم ایمونو و بیو چ کردین؟
بالا گفتم درصدامو
بابا تو خیلی خوب زدی حتما قبولی .من درصدا زیستمو بیومو نگا کن . افتضاحه .
خون با یکم دقت راحت میتونستم بالای 80 بزنم خیلی خون خوندم و امادگی خیلی خوبی داشتم
منم فقط هماتو و ایمنی خوب خوندم. هماتو یه چندتا بی دقتی کردم وگرنه بالاتر می زدم. ولی زیستو و بیو نه. می ترسم . به نظرت قبول میشم با این درصدا؟
بقیه دروس چیکار کردین؟همون باطری رو نمیتونستن قشنگ بگن مسمومیت باسرب[emoji36] [emoji30]
سال92بودن بچه هایی ک با30اینا قبول شدن.زبانمم فک کنم خیلی پایینه نه؟
شما ک ب احتمال خیلی زیاد قبولیدمنم هماتو 73 بیو 56 ایمونو 55 زیست 60 زبان 55 هر جا قبول بشم میرم