نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد هماتولوژی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehrdad.b

New member
اقا من که هماتو زدم 65...ایمونو 70 زیست 30 بیو 30 زبانم 30 یعنی سال بد بخونم؟ اقا تهرانم قبول نشدیم نشدیم یه جا قبول شیم ... :smiliess (2):

- - - Updated - - -

:ph34r-smiley:اقا من که هماتو زدم 65...ایمونو 70 زیست 30 بیو 30 زبانم 30 یعنی سال بد بخونم؟ اقا تهرانم قبول نشدیم نشدیم یه جا قبول شیم ... :smiliess (2):

shahran

New member
اقا من که هماتو زدم 65...ایمونو 70 زیست 30 بیو 30 زبانم 30 یعنی سال بد بخونم؟ اقا تهرانم قبول نشدیم نشدیم یه جا قبول شیم ... :smiliess (2):

- - - Updated - - -

:ph34r-smiley:اقا من که هماتو زدم 65...ایمونو 70 زیست 30 بیو 30 زبانم 30 یعنی سال بد بخونم؟ اقا تهرانم قبول نشدیم نشدیم یه جا قبول شیم ... :smiliess (2):

امسال اصلا معلوم نیست با چه در صدایی تهران قبولی

mehrdad.b

New member
من که می خوام مشهد قبول شم... حالا به نظرتون درصدام چطوره واسه امسال

shahran

New member
من که می خوام مشهد قبول شم... حالا به نظرتون درصدام چطوره واسه امسال

گفتم معلوم نیست باید ببینیم بقیه چطور دادن میگن امسال زبان آسون بوده. اگه میخواهید بدانید وضعتون چطوره بعد. از اومدن کلیدها تخمین رتبه شرکت کنید:4d564ad6:

sss888

New member
سلام مطمن باش قبول قبول هستی حالا کجا دیگه باید صبر کرد

881439051

New member
نگاه اگه سال دوم طرح تا مهر ماه که شروع های ارشد هست تموم کنید میتونید امتحان بدید

کلید اولیه رو دادن. من میگم سوال 19 (توی هیچ منبعی نبوده) 17 فریتین و rdw هم می تونه درست باشه ، سوال 39 رو که کاملا ضایع جواب 1-10 میشه سوال 47 هم که با توجه به منبع ها هیچ گزینه درست نداره اگه موافقید اعتراض کنیم. البته 126 و 130 زبان هم جای اعتراض داره. لطفا اگه فکر می کنید سوالی غلطه بگید و خواهشا اعتراض کنید اگر هم که با من موافقید خواهشا روی این سوالا اعتراض کنید ممنون

sss888

New member
سلام موافقم با اعتراض ها باشه منم چندتا سوال دارم میام میگم
منظورم کلید اولیه سایت علوم پزشکی هست نه کلید

881439051

New member
سلام اره بچه ها بیاید سوالات مبهم رو اعتراض بزنیم
سوال 138 زبان میشه گزینه 2

شوکا88

New member
کسی درمورد سوال شماره 3 واقعانظری ندارهه؟گزینه ج چرانشد؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

shahran

New member
سلام به نظر هماتولوژی سوال های3، 30، 39 ، و زبان 137،151 غلطه

ببخشید در مورد سوال 30 هماتو کدوم گزینه رو درست می دونید که منم اعتراض کنم؟ خواهشا روی سوال 126 زبان و 17 و 19 و 39 هماتو اعتراض کنین 151 زبان به نظرم درسته

mohana

Well-known member
ببخشید در مورد سوال 30 هماتو کدوم گزینه رو درست می دونید که منم اعتراض کنم؟ خواهشا روی سوال 126 زبان و 17 و 19 و 39 هماتو اعتراض کنین 151 زبان به نظرم درسته

30 گزینه الف
سوال 19 کدوم گزینه؟ اکثرا موافق "د" هستن

- - - Updated - - -

17 ب نظر منم درسته

شوکا88

New member
پاسخ تشریحی دکتر ش یران ازسایتشون.....قدکوتا درجاتی ازانمی هیپوپرولیفراتیو..هپاتومگالی و اسپلنومگالی از انمی فانکونیه
ولی بلک فان دیاموند قدکوتاهو هپاتواسپلنومگالی نداره

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
پاسخ تشریحی دکتر ش یران ازسایتشون.....قدکوتا درجاتی ازانمی هیپوپرولیفراتیو..هپاتومگالی و اسپلنومگالی از انمی فانکونیه
ولی بلک فان دیاموند قدکوتاهو هپاتومگالی نداره

منم گزینه 1 زدم...
ی لحظه فک کردم شاید به خاطر نرموکروم و ماکروسیت بودن فانکونی این گزینه نشه ولی بقیه موارد بیشتر ب همین گزینه میخوره... + اینکه تو هنری نوشته "معمولا" نرموکروم و ماکروسیته...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ps2020
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا