بچه ها من نمرمو که حساب میکنم 223 میشه ولی توی سایت که وارد کردم 176 حساب کرده.میشه راهنماییم کنید لطفااا
اینم درصدام
بیوشیمی 41
شیمی 57
زیست 54
سم 93
دارو 77
زبان 8
شما خودت نمیتونی نمره رو حساب کنی اون فرمول که شما ازش استفاده کردی که توی همه سایتهازده درصدخام بدست میاد نمره رو خودشون با نرم افزار حساب مبکنن
بچه ها با کلید نهایی درصداتون تغییر کرد؟ منکه فقط سوال 6 بیوشیمی رو که درست زده بودم به نفعم شد ، دوتا هم حذفی داشت که واسه همه یکیه زیاد توفیری نداره
جواب سوال 6 بیوشیمی هم عوض شدکلید جدید دو تا حذفی داشت که من هر دوتاشو درست زده بودم :j58r36j3gcr4suxymup
جواب سوال 6 بیوشیمی هم عوض شد
تهران قویترین هست ولی نه توی سم شناسی!توی فارماکولوژی.بقیه به نظر می آید تو یه سطحن.تربیت مدرس یه مقدار ضعیفه.مشهد یه سر و گردن از بقیه بالاتره.شیراز از ساری بهتره(؟).البته اینا نظر شخصیه.علوم دارویی هم بد نیست منتها شلوغه!راستی از دوستان کسی اطلاع دقیق از سطح رشته ما تو دانشگاه ها داره که کدومش قویترن تو سم شناسی ؟ من بین ساری و شیراز نمیدونم کدومو جلوتر بزنم ، اگه لطف کنین اولویت بندی کنین برام ممنون میشم :rose:
سلام دوستان، قراره 22 مرداد ی تجمع دیگه داشته باشیم،شاید اخرین تجمع،
هر کس حس میکنه لیاقتش بیشتر از جایگاه الانشه ...
هر کس فکر میکنه حقش این وسط ضایع شده ...
خودش یا دوستش
چهارشنبه منتظرشیم، ک نیاد اول بخودش ظلم کرده، بعد به جماعتی ک دلشونو به حضور گرم افراد بیشتری خوش کردن:riz304:
بعضی رشته ها هیچ نماینده ای ندارندشما نمیخوای نماینده ی رشتت باشی?!:applause:
http://olumpezeshki.ir/thread13932.html
![]()