بایدانتخاب میکردین /ولی احتمال یزدقبول شدنتون ازبقیه شهرهای دیگه بیشترهمن زنجانو اصلا انتحاب نکردم.قروین هم نمیخوام برم.فکر کنم قبول نمیشم
بایدانتخاب میکردین /ولی احتمال یزدقبول شدنتون ازبقیه شهرهای دیگه بیشترهمن زنجانو اصلا انتحاب نکردم.قروین هم نمیخوام برم.فکر کنم قبول نمیشم
بایدانتخاب میکردین /ولی احتمال یزدقبول شدنتون ازبقیه شهرهای دیگه بیشتره
سلام
دوستان انتظارمیرفت بعدکلیدنهایی تخمین خیلی بیشترازاین باشه ولی هیج تغییری نکرده
اینکه میگید این رشته گروه مشخصی نداره درست نیست. دانشگاه تهران خرداد امسال یک گروه جدا برای این رشته مشخص کرد . اصفهان هم از خیلی وقت پیش برای این رشته گروه جدا و استاد های مجزا از تغذیه داره.من فک میکنم کسایی که واسشون مهم بوده و امیدوار بودن به آزمون میان شرکت میکنن..یه عده زیادی هم سیاهی لشکرن..بعضیا هم مشغله دارن گذاشتن فقط نتیجه اصلی بیاد.. ساری من از شرکت کننده ها میپرسیدم خیلیاشون آزمون اصلیشونا آزمون وزارت علوم میدونستن و واسه این آزمون برنامه ریزی نکرده بودن و چون نزدیک به رشته صنایع غذایی بود شرکت کرده بودن.. چون این رشته دکترا نداره و کارشناسی هم نداره ،خیلی ها رو این رشته حساب باز نمیکنن.تو دانشگاه هم گروه درست و حسابی نداره و زیر نظر گروه تغذیه هست ،با چنتا استاد مدعو صنایع غذایی..:dadad4:
سلاماینکه میگید این رشته گروه مشخصی نداره درست نیست. دانشگاه تهران خرداد امسال یک گروه جدا برای این رشته مشخص کرد . اصفهان هم از خیلی وقت پیش برای این رشته گروه جدا و استاد های مجزا از تغذیه داره.
درمورد دکترا و کارشناسی که گفتین این رشته اینا رو نداره بهتر که حداقل تعداد فارغ التحصیل هاش کمتر میشه.حالا اگر هم کسی مایل به ادامه ی تحصیل باشه میتونه تو رشته ی کنترل کیفیت مواد غذایی دکترا بگیره.
سلاماینکه میگید این رشته گروه مشخصی نداره درست نیست. دانشگاه تهران خرداد امسال یک گروه جدا برای این رشته مشخص کرد . اصفهان هم از خیلی وقت پیش برای این رشته گروه جدا و استاد های مجزا از تغذیه داره.
درمورد دکترا و کارشناسی که گفتین این رشته اینا رو نداره بهتر که حداقل تعداد فارغ التحصیل هاش کمتر میشه.حالا اگر هم کسی مایل به ادامه ی تحصیل باشه میتونه تو رشته ی کنترل کیفیت مواد غذایی دکترا بگیره.
سلامسلام دوستان
"دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی " قدمتش خیلی زیاده ولی جزء تخصص های دامپزشکی بوده ،پارسال یک خانمی اولین فارغ التحصیل ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی بود که بلافاصله هم دکترا رو قبول شدن و این برای ماها که می خواییم تو این رشته ادامه بدیم خبر خوبیه.
اینکه میگید این رشته گروه مشخصی نداره درست نیست. دانشگاه تهران خرداد امسال یک گروه جدا برای این رشته مشخص کرد . اصفهان هم از خیلی وقت پیش برای این رشته گروه جدا و استاد های مجزا از تغذیه داره.
اینکه میگید این رشته گروه مشخصی نداره درست نیست. دانشگاه تهران خرداد امسال یک گروه جدا برای این رشته مشخص کرد . اصفهان هم از خیلی وقت پیش برای این رشته گروه جدا و استاد های مجزا از تغذیه داره.
قبل از عید دانشگاه اصفهان رفتم گروه بهداشت مواد غذایی تو دانشکده تغذیه بود.مدیر گروهشم دکتر میر لوحی که متاسفانه نبودن اونروز و این مطالبیم که میگم از خودم نیس با دانشجوهاش صحبت کردم،و اینکه اساتید تغذیه تو این گروه هستن و حتی موضوعات پایان نامه ای را تغذیه ای به دانشجوهای این رشته میدن هم یکی از دانشجوهای ورودی 90 قزوین که از اقوام دوستان بودن میگفتن اینطوریه
بهر حال اینا شنیده هاست انشالله دوستان قبول میشن از نزدیک لمس میکنن شرایطا..
هرچند که من نمیخوام با کسی بحث کنم ام در جواب شما :
درمورد دانشگاه تهران شما میتونید برید سایت این دانشگاه و خودتون ببینید که این رشته یک گروه مجزا داره.
درمورد اصفهان هم بنده خودم چهار سال تو این دانشگاه درس خوندم و خانم میرلوحی که گفتید یکی از اساتید من بوده و ایشون رو از نزدیک میشناسم و میدونم که چقدر برای این رشته زحمت میکشه.حالا اتفاقااون روز مرخصی بوده مثل خیلی از اساتید دیگه . دانشجو های این رشته در اصفهان هم که گفتید از دوستان من هستن و اصلا از این رشته ناراضی نیستن .موضوع پایانامه ی بعضی هاشون رو که میدونم اصلا تغذیه ای نیست.درضمن اسم دانشکده هم تغذیه و علوم غذایی هستش.
در مورد قزوین و زنجان من اصلا حرفی نزدم . بله قبول دارم اونجا گروه مجزا ندارند اما حداقل تو قزوین تا اونجا که من خبر دارم یکی از اساتیدشون از تهران میاد و بقیه اساتید این رشته که اسمشون رو تو سایت دانشگاه قزوین خوندم فقط یکی شون از گروه تغذیه بود.
در مورد موضوع پایان نامه این مورد در اختیار دانشجو هست. اساتید اجباری ندارن به یک موضوع خاص . حالا اگه خود دانشجو بی لیاقت باشه و این مورد رو به عهده ی استاد بذاره یه موضوع دیگس.
دوست عزیز انشا الله که هردوی ما تهران قبول میشیم و برای ادامه ی تحصیل تو این رشته هیچ مشکلی پیدا نمی کنیم:28:
سلام دوستان
نمیشه واردقسمت تخمین شد(واسه شماهم همچین مشکلی هست؟)
سلامامروز مشکلش برطرف شد