نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghazalenutr

New member
سلام ببخشید بی اجازه وارد شدم
یه وبلاگ ایجاد شده برای حمایت از تغذیه ایها و تبدیل شدنش به دکترای حرفه ای لطفا بهش سر بزنین و نظر بدین؟ مرسی
اسم وبلاگ(مجمع حامیان دکترای حرفه ای تغذیه بالینی)
آدرس:مجمع حامیان دکترای حرفه ای تغذیه بالینی

پیشاپیش ممنون از نظراتتون

alitorel

New member
سلام
دوستان انتظارمیرفت بعدکلیدنهایی تخمین خیلی بیشترازاین باشه ولی هیج تغییری نکرده

من فک میکنم کسایی که واسشون مهم بوده و امیدوار بودن به آزمون میان شرکت میکنن..یه عده زیادی هم سیاهی لشکرن..بعضیا هم مشغله دارن گذاشتن فقط نتیجه اصلی بیاد.. ساری من از شرکت کننده ها میپرسیدم خیلیاشون آزمون اصلیشونا آزمون وزارت علوم میدونستن و واسه این آزمون برنامه ریزی نکرده بودن و چون نزدیک به رشته صنایع غذایی بود شرکت کرده بودن.. چون این رشته دکترا نداره و کارشناسی هم نداره ،خیلی ها رو این رشته حساب باز نمیکنن.تو دانشگاه هم گروه درست و حسابی نداره و زیر نظر گروه تغذیه هست ،با چنتا استاد مدعو صنایع غذایی..:dadad4:

roshana

New member
اینطوری که شما میگین آدم کلا ناامید میشه.از کجا معلوم که دکتراشو نیارن؟تا دوسال پیش ارشد این رشته رو یزد نداشت ولی ما مسئولین کنترل کیفیت یزد با همکاری یکی از کارشناسان اداره استاندارد همگی درخواست دادیمو پیگیری شد تا اینکه یزد ارشد این رشته رو آورد.پس ممکنه دکتراش هم بیاد.

shahrohk

New member
من فک میکنم کسایی که واسشون مهم بوده و امیدوار بودن به آزمون میان شرکت میکنن..یه عده زیادی هم سیاهی لشکرن..بعضیا هم مشغله دارن گذاشتن فقط نتیجه اصلی بیاد.. ساری من از شرکت کننده ها میپرسیدم خیلیاشون آزمون اصلیشونا آزمون وزارت علوم میدونستن و واسه این آزمون برنامه ریزی نکرده بودن و چون نزدیک به رشته صنایع غذایی بود شرکت کرده بودن.. چون این رشته دکترا نداره و کارشناسی هم نداره ،خیلی ها رو این رشته حساب باز نمیکنن.تو دانشگاه هم گروه درست و حسابی نداره و زیر نظر گروه تغذیه هست ،با چنتا استاد مدعو صنایع غذایی..:dadad4:
اینکه میگید این رشته گروه مشخصی نداره درست نیست. دانشگاه تهران خرداد امسال یک گروه جدا برای این رشته مشخص کرد . اصفهان هم از خیلی وقت پیش برای این رشته گروه جدا و استاد های مجزا از تغذیه داره.
درمورد دکترا و کارشناسی که گفتین این رشته اینا رو نداره بهتر که حداقل تعداد فارغ التحصیل هاش کمتر میشه.حالا اگر هم کسی مایل به ادامه ی تحصیل باشه میتونه تو رشته ی کنترل کیفیت مواد غذایی دکترا بگیره.

ALI.MZH

New member
اینکه میگید این رشته گروه مشخصی نداره درست نیست. دانشگاه تهران خرداد امسال یک گروه جدا برای این رشته مشخص کرد . اصفهان هم از خیلی وقت پیش برای این رشته گروه جدا و استاد های مجزا از تغذیه داره.
درمورد دکترا و کارشناسی که گفتین این رشته اینا رو نداره بهتر که حداقل تعداد فارغ التحصیل هاش کمتر میشه.حالا اگر هم کسی مایل به ادامه ی تحصیل باشه میتونه تو رشته ی کنترل کیفیت مواد غذایی دکترا بگیره.
سلام
به نظرمن رشته ی بسیارخوبیه /دکترای کنترل کیفی که حرف نداره

ALI.MZH

New member
سلام
به نظرمن رشته ی بسیارخوبیه /دکترای کنترل کیفی که حرف نداره

am-ml

New member
سلام دوستان
"دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی " قدمتش خیلی زیاده ولی جزء تخصص های دامپزشکی بوده ،پارسال یک خانمی اولین فارغ التحصیل ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی بود که بلافاصله هم دکترا رو قبول شدن و این برای ماها که می خواییم تو این رشته ادامه بدیم خبر خوبیه.

ALI.MZH

New member
سلام دوستان
"دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی " قدمتش خیلی زیاده ولی جزء تخصص های دامپزشکی بوده ،پارسال یک خانمی اولین فارغ التحصیل ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی بود که بلافاصله هم دکترا رو قبول شدن و این برای ماها که می خواییم تو این رشته ادامه بدیم خبر خوبیه.
سلام
حیف این رشته که توگروه دامپزشکیه

alitorel

New member

قبل از عید دانشگاه اصفهان رفتم گروه بهداشت مواد غذایی تو دانشکده تغذیه بود.مدیر گروهشم دکتر میر لوحی که متاسفانه نبودن اونروز و این مطالبیم که میگم از خودم نیس با دانشجوهاش صحبت کردم،و اینکه اساتید تغذیه تو این گروه هستن و حتی موضوعات پایان نامه ای را تغذیه ای به دانشجوهای این رشته میدن هم یکی از دانشجوهای ورودی 90 قزوین که از اقوام دوستان بودن میگفتن اینطوریه
بهر حال اینا شنیده هاست انشالله دوستان قبول میشن از نزدیک لمس میکنن شرایطا..

alitorel

New member

اینم آدرس پیج فیس بوک بهداشت زنجانه https://www.facebook.com/foodsafety90?ref=stream
جالب اینجاس که 90 درصد مطالبش تغذیه اییه!!

roshana

New member
ایشااله شرایط بهتر میشه.پس شما انتخاب اولتونو اصفهان زدین.درسته؟

alitorel

New member
نسبت به رشته های وزارت علوم بهتره..ایشالله دکتراش بیاد و ما اولین دانشجوهای دکتراش باشیم-نه انتخاب دوم زدم

ALI.MZH

New member
سلام دوستان
نمیشه واردقسمت تخمین شد(واسه شماهم همچین مشکلی هست؟)

shahrohk

New member
قبل از عید دانشگاه اصفهان رفتم گروه بهداشت مواد غذایی تو دانشکده تغذیه بود.مدیر گروهشم دکتر میر لوحی که متاسفانه نبودن اونروز و این مطالبیم که میگم از خودم نیس با دانشجوهاش صحبت کردم،و اینکه اساتید تغذیه تو این گروه هستن و حتی موضوعات پایان نامه ای را تغذیه ای به دانشجوهای این رشته میدن هم یکی از دانشجوهای ورودی 90 قزوین که از اقوام دوستان بودن میگفتن اینطوریه
بهر حال اینا شنیده هاست انشالله دوستان قبول میشن از نزدیک لمس میکنن شرایطا..

هرچند که من نمیخوام با کسی بحث کنم ام در جواب شما :
درمورد دانشگاه تهران شما میتونید برید سایت این دانشگاه و خودتون ببینید که این رشته یک گروه مجزا داره.
درمورد اصفهان هم بنده خودم چهار سال تو این دانشگاه درس خوندم و خانم میرلوحی که گفتید یکی از اساتید من بوده و ایشون رو از نزدیک میشناسم و میدونم که چقدر برای این رشته زحمت میکشه.حالا اتفاقااون روز مرخصی بوده مثل خیلی از اساتید دیگه . دانشجو های این رشته در اصفهان هم که گفتید از دوستان من هستن و اصلا از این رشته ناراضی نیستن .موضوع پایانامه ی بعضی هاشون رو که میدونم اصلا تغذیه ای نیست.درضمن اسم دانشکده هم تغذیه و علوم غذایی هستش.
در مورد قزوین و زنجان من اصلا حرفی نزدم . بله قبول دارم اونجا گروه مجزا ندارند اما حداقل تو قزوین تا اونجا که من خبر دارم یکی از اساتیدشون از تهران میاد و بقیه اساتید این رشته که اسمشون رو تو سایت دانشگاه قزوین خوندم فقط یکی شون از گروه تغذیه بود.
در مورد موضوع پایان نامه این مورد در اختیار دانشجو هست. اساتید اجباری ندارن به یک موضوع خاص . حالا اگه خود دانشجو بی لیاقت باشه و این مورد رو به عهده ی استاد بذاره یه موضوع دیگس.
دوست عزیز انشا الله که هردوی ما تهران قبول میشیم و برای ادامه ی تحصیل تو این رشته هیچ مشکلی پیدا نمی کنیم:28:

آخرین ویرایش:

alitorel

New member
هرچند که من نمیخوام با کسی بحث کنم ام در جواب شما :
درمورد دانشگاه تهران شما میتونید برید سایت این دانشگاه و خودتون ببینید که این رشته یک گروه مجزا داره.
درمورد اصفهان هم بنده خودم چهار سال تو این دانشگاه درس خوندم و خانم میرلوحی که گفتید یکی از اساتید من بوده و ایشون رو از نزدیک میشناسم و میدونم که چقدر برای این رشته زحمت میکشه.حالا اتفاقااون روز مرخصی بوده مثل خیلی از اساتید دیگه . دانشجو های این رشته در اصفهان هم که گفتید از دوستان من هستن و اصلا از این رشته ناراضی نیستن .موضوع پایانامه ی بعضی هاشون رو که میدونم اصلا تغذیه ای نیست.درضمن اسم دانشکده هم تغذیه و علوم غذایی هستش.
در مورد قزوین و زنجان من اصلا حرفی نزدم . بله قبول دارم اونجا گروه مجزا ندارند اما حداقل تو قزوین تا اونجا که من خبر دارم یکی از اساتیدشون از تهران میاد و بقیه اساتید این رشته که اسمشون رو تو سایت دانشگاه قزوین خوندم فقط یکی شون از گروه تغذیه بود.
در مورد موضوع پایان نامه این مورد در اختیار دانشجو هست. اساتید اجباری ندارن به یک موضوع خاص . حالا اگه خود دانشجو بی لیاقت باشه و این مورد رو به عهده ی استاد بذاره یه موضوع دیگس.
دوست عزیز انشا الله که هردوی ما تهران قبول میشیم و برای ادامه ی تحصیل تو این رشته هیچ مشکلی پیدا نمی کنیم:28:

آب در کوزه و ما گرد جهان می گردیم...
من خودم خیلی دنبال این بودم که در مورد این رشته و اساتیدش صحبت کنم واسه همینم اومده بودم اصفهان که موفق نشدم..با بقیه دانشگاه ها هم غیر از تهران از طریق وبلاگ یا دوستان تلاش کردم ارتباط برقرار کنم،ولی در کل شاید اطلاعات کم و بدبینی که نسبت به این رشته دارم(چون منابعش نسبت به رشته هایی مثل کنترل کیفی آسون تره و استقبال هم از این رشته کمه و تازه اومده) و چند نفری هم که دانشجو این رشته بودن به پست من خوردن زیاد این رشته را تایید نکردن باعث شد من این چند خطا بنویسم.
ایشالله همینطوره که شما میگید چون اطلاعاتتون بیشتره..
باعث افتخاره با دانشجوی کارشناسی تغذیه اصفهان تو ارشد Classmates بشم..
:smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

roshana

New member
دوستای من رفتن تخمین.شدیم 33 نفر.بچه ها یعنی فکر میکنین تمام کسایی که خوب بودن رفتن تخمین؟چقدر امیدوار باشیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا