نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

CorScorpi

New member
کلیدا رو با هم مقایسه کردم/من 207 /شاید بازم تغییرکنه چون تو 2سوال شک دارم که جواب داده باشم/بنظرت امیدی هست؟؟؟

نمیدونم توکل به خدا با اینکه میگن آسون بوده اما امتیاز نفر اول تا حالا که 286 بوده واسه نفر اول سال 90322 بود

ALI.MZH

New member
نمیدونم توکل به خدا با اینکه میگن آسون بوده اما امتیاز نفر اول تا حالا که 286 بوده واسه نفر اول سال 90322 بود

ازساده بودن که واقعاساده بودراحت باید بجززبان بقیه روبالای 75 میزدیم/سال دیگه باوجوداین منابع امیدبه قبولیمون بیشتره

ZIYA1366

New member
منکه چندبارگفتم/
میکروب 66
شیمی 38
اصول 73
کلیات 53
زبان نزدم
رتبم هم تا الان 10

اكه دقت كرده بودي و شيمي رو هم حداقل 50 زده بودي مطمئن ب قبوليت حداقل توي اصفهان يا يزد بودم . ولي ايول داري بخاطر اصول و ميكروب .

ZIYA1366

New member
بايكي از دوستان ك صحبت ميكردم نظرش به اين بود كه 3برابر ظرفيت بذيرش جزء رقباي اصلي محسوب ميشن ، اين يعني اينكه حدود 108نفر رقيب براي كسب 36 كرسي دانشكاه هستن ، اين با عقل هم جور در مياد جون از تخمين هم ميشه به اين نتيجه رسيد .

ZIYA1366

New member
ميکروب 56
اصول 82
شيمي مواد 57
بهداشت 62
زبان 13
243
5

خسته نباشي بسر رتبت 4 بود شدي 5 آره ؟
ايرادي نداره اينو ميكم اكه قبول نشدي نخوره تو ذوقت دوست برانرزي .
ولي دركل آفرين داري خصوصأ درمورد اصول و بهداشت .
البته از كارشناس صنايع غذايي همجين انتظاري هم ميره.
مهندسي كاورزي - علوم وصنايع غذايي هستي ؟ يا خود صنايع غذاييه وزارت بهداشت ؟

matrix222

New member
خسته نباشي بسر رتبت 4 بود شدي 5 آره ؟
ايرادي نداره اينو ميكم اكه قبول نشدي نخوره تو ذوقت دوست برانرزي .
ولي دركل آفرين داري خصوصأ درمورد اصول و بهداشت .
البته از كارشناس صنايع غذايي همجين انتظاري هم ميره.
مهندسي كاورزي - علوم وصنايع غذايي هستي ؟ يا خود صنايع غذاييه وزارت بهداشت ؟

داداش خوبی؟؟!!واقعا فکر میکنی با این درصدا قبول نشه؟!! اینجور که شما میگی باید هر 36 نفر تمام درصداشون 100 باشه!!!

ZIYA1366

New member
داداش خوبی؟؟!!واقعا فکر میکنی با این درصدا قبول نشه؟!! اینجور که شما میگی باید هر 36 نفر تمام درصداشون 100 باشه!!!

خوبم متشكر، نه داداش فكر نميكنم قبول نشه ، انشااله ك قبوله ،%هاي من بجز زبان در همين حد هستش يجورايي نمرم بيشتر از Alitorel هستش ولي استرسش هست جون ك رقابتيه ممكنه كساني بيدا بشن توي اين ايران بهناور ك نمرشون و %هاشون از اين دوستمون بيشتر باشه ، ولي به هرحال اميدوارم ك دوستان انجمني بهداشت و ايمني مواد غذاييه سايت علوم بزشكي همشون قبول شن جون حيفم مياد اين انرزي هايي ك ميبينم بخاد يكسال ديكه بشت كنكور هدر بره ، مثﻻ خود من 2سال ميكفتم ميخام بخونم ميخونم و اينا ولي خب خودتون اكه بشت كنكور بمونيد مخصوصأ اكه ليسانس بكيري و خدمت مثﻻ مقدس سربازي رو هم بكذروني ميبيني جه فشاري بهت مياد ، الحق والانصاف دوست ندارم هيج عزيزي اين مسئله رو تحمل كنه .

ALI.MZH

New member
سلام
به گفته یکی ازدوستان سال قبل 60نفری توتخمین شرکت کرده بودن/حالاجای تعجب داره که باوجودافزایش شرکت کنندها فقط 27 نفراومدن تخمین

ZIYA1366

New member
سلام
به گفته یکی ازدوستان سال قبل 60نفری توتخمین شرکت کرده بودن/حالاجای تعجب داره که باوجودافزایش شرکت کنندها فقط 27 نفراومدن تخمین

سﻻم
اينم يه دليل ديكه واسه افزايش استرسه،شايد جون %هاشون باﻻست كفتن ك ماكه قبوليم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا