نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alitorel

New member
ضیا جون تو که درصدات بالاس، به ما هم که نمیگی،تو تخمین رتبه هم که معیار دقیقیه شرکت نمیکنی، جوریم صحبت میکنی انگار مطمئنی،پس چرا تلاش داری آمار بگیری؟

ALI.MZH

New member
دوستان عزيز باسﻻمي 2باره
اينجور ك بوش مياد امسال خيليها باﻻ زدن %هاشونو، به اميد خدا ب زودي يه بست با همكاري Ali.mzh راه ميندازيم ك اونتو دوستان %ها و نمره هاشون رو واحيانأ تخمين رتبشونو بنويسن و فقط اينارو بنويسن تا بصورت متمركزتر بتونيم بررسي كنيم ك جه تعدادي هستيم و جه %هايي داريم .
البته فك كنم اين بست رو تا آخرهفته راه اندازي كنيم تا همزمان بشه با اعﻻم كليد نهايي .
شاد باشيد.

بامن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه کاریه؟؟؟؟الان توتخمین که مشخصه

ZIYA1366

New member
ضیا جون تو که درصدات بالاس، به ما هم که نمیگی،تو تخمین رتبه هم که معیار دقیقیه شرکت نمیکنی، جوریم صحبت میکنی انگار مطمئنی،پس چرا تلاش داری آمار بگیری؟

...
باسﻻم دوست من
من درصدام اونقدراهم ك باﻻ نيست ك ولي خب بد هم نيست ، توي تخمين رتبه شركت ميكنم ولي بعد از اعﻻم كليد نهايي جون بستكي داره ب كليد ممكنه مثﻻ ميكروبم بشه 58 از 63 يا شيمي 5% كاهش داشته باشه ، بس صبر ميكنم تا كليد نهايي اعﻻم شه . البته اكه ايرادي نداره . شاد بموني الهي .

ZIYA1366

New member
عرض تبريك آقا...
روز ميلاد شما امروز است؛
اندكی تندقدم برداريد...

نيمه شعبان يادآور يه موضوع هستش اونم اينه كه قرار نيست دنيا به همين روال ادامه بيدا كنه و يه كسي هست كه وعده داده شده و مياد كه دلهامونو شاد كنه ، عيد نيمه شعبان بر همه ي آدميان مبارك ...
يه نفر مياد كه من منتظر ديدنشم
يه نفر مياد كه من تشنه ي بوييدنشم
بياد شعر فريدون فروغي كه عالي تفسير كرده اومدن منجي رو.

alitorel

New member
...
باسﻻم دوست من
من درصدام اونقدراهم ك باﻻ نيست ك ولي خب بد هم نيست ، توي تخمين رتبه شركت ميكنم ولي بعد از اعﻻم كليد نهايي جون بستكي داره ب كليد ممكنه مثﻻ ميكروبم بشه 58 از 63 يا شيمي 5% كاهش داشته باشه ، بس صبر ميكنم تا كليد نهايي اعﻻم شه . البته اكه ايرادي نداره . شاد بموني الهي .

دوست با انرژی تخمین رتبه 1 بار قابلیت ویرایش داره!!!

ZIYA1366

New member
آقا من رفتم تخمين به يكي از دوستان هم سفارش كردم بره اﻵن شديم 26نفر اكر اونم بره ميشه 27 نفر .
خب ؟ 27 نفر ك جيزي رو تعيين نميكنه ك باتوجه به اينكه بيشتراز 500نفر شركت كننده هستش .
%هام نزديك نفراول هستش ولي ماشااله اون نفراول 47% زبان زده .

albaloo

New member
[سلام .منم زبان 52 درصد زدم ولی چه فایده نمرم به تهران نمی رسه:65d6a5d6s:]

ZIYA1366

New member
سلام دوستان
آدرس پاسخ سوال 76 رو کسی داره بمن بگه؟

سﻻم
آدرس دقيق ندارم ولي كتاب بروانه مبحث شير تعيين خلوص شير و تعيين وزن مخصوص ميتونيد ببيني، ديكه دقيق تر از اين ازم انتظار نداشته باش .

alitorel

New member
آقا من رفتم تخمين به يكي از دوستان هم سفارش كردم بره اﻵن شديم 26نفر اكر اونم بره ميشه 27 نفر .
خب ؟ 27 نفر ك جيزي رو تعيين نميكنه ك باتوجه به اينكه بيشتراز 500نفر شركت كننده هستش .
%هام نزديك نفراول هستش ولي ماشااله اون نفراول 47% زبان زده .

ممنون از مشارکت فعالتون...تا چهار نفر اول که تغییر نکرده، دوست نزدیک به نفر اول:smiliess (11):

ALI.MZH

New member
بچه ها به احتمال زیاد سوال 76 رو هم توکلید اشتباه دادن/به نظرمن گزینه 2 درسته

ZIYA1366

New member
ممنون از مشارکت فعالتون...تا چهار نفر اول که تغییر نکرده، دوست نزدیک به نفر اول:smiliess (11):

كفتم %هام نزديك ب نفراول هستش نه رتبم ، اكه زبان رو 30-40% ميزدم حتمأ نفراول ميبودم توي تخمين رتبه . نكاه كني ماكس شيمي خودمم .

آخرین ویرایش:

alitorel

New member
كفتم %هام نزديك ب نفراول هستش نه رتبم ، اكه زبان رو 30-40% ميزدم حتمأ نفراول ميبودم توي تخمين رتبه . نكاه كني ماكس شيمي خودمم .

دوست با انرژی معیار رتبه هست که اونم طبق میانگین درصداته که بازم جزء 4 نفر اول نیستی و اون 1 درسیم که بالا زدی بازم نتونسته رتبتا بیاره بالا... اینا را میگم چون میدونم خیلی با انرژی و خوشبین هستی ،شهریور که نتایج اومد نخوره تو ذوقت:65d6a5d6s:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا