دوستان عزيز باسﻻمي 2باره
اينجور ك بوش مياد امسال خيليها باﻻ زدن %هاشونو، به اميد خدا ب زودي يه بست با همكاري Ali.mzh راه ميندازيم ك اونتو دوستان %ها و نمره هاشون رو واحيانأ تخمين رتبشونو بنويسن و فقط اينارو بنويسن تا بصورت متمركزتر بتونيم بررسي كنيم ك جه تعدادي هستيم و جه %هايي داريم .
البته فك كنم اين بست رو تا آخرهفته راه اندازي كنيم تا همزمان بشه با اعﻻم كليد نهايي .
شاد باشيد.
ضیا جون تو که درصدات بالاس، به ما هم که نمیگی،تو تخمین رتبه هم که معیار دقیقیه شرکت نمیکنی، جوریم صحبت میکنی انگار مطمئنی،پس چرا تلاش داری آمار بگیری؟
...
باسﻻم دوست من
من درصدام اونقدراهم ك باﻻ نيست ك ولي خب بد هم نيست ، توي تخمين رتبه شركت ميكنم ولي بعد از اعﻻم كليد نهايي جون بستكي داره ب كليد ممكنه مثﻻ ميكروبم بشه 58 از 63 يا شيمي 5% كاهش داشته باشه ، بس صبر ميكنم تا كليد نهايي اعﻻم شه . البته اكه ايرادي نداره . شاد بموني الهي .
دوست با انرژی تخمین رتبه 1 بار قابلیت ویرایش داره!!!
سلام.شما میانگین درصداتون چنده؟
سلام دوستان
آدرس پاسخ سوال 76 رو کسی داره بمن بگه؟
آقا من رفتم تخمين به يكي از دوستان هم سفارش كردم بره اﻵن شديم 26نفر اكر اونم بره ميشه 27 نفر .
خب ؟ 27 نفر ك جيزي رو تعيين نميكنه ك باتوجه به اينكه بيشتراز 500نفر شركت كننده هستش .
%هام نزديك نفراول هستش ولي ماشااله اون نفراول 47% زبان زده .
بچه ها به احتمال زیاد سوال 76 رو هم توکلید اشتباه دادن/به نظرمن گزینه 2 درسته
منبعشو ندارم/دقیقا درخصوص آب گفته؟/گزینه 3 درسته -منبع : کنترل کیفی و آزمایش های مواد غذایی- ویدا پروانه صفحه 34
ممنون از مشارکت فعالتون...تا چهار نفر اول که تغییر نکرده، دوست نزدیک به نفر اول:smiliess (11):
منبعشو ندارم/دقیقا درخصوص آب گفته؟/
كفتم %هام نزديك ب نفراول هستش نه رتبم ، اكه زبان رو 30-40% ميزدم حتمأ نفراول ميبودم توي تخمين رتبه . نكاه كني ماكس شيمي خودمم .