نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.MZH

New member
من تقریبا ده روز بعد از اعلا ن کلید رو نگاه کردم میخواستم کلا بیخیال بشم تا تنیجه نهایی ، اگه تخمین رتبه شرکت کردم اطلاع میدم

ok
من تاالان پیگیرتخمین بودم ولی الان فهمیدم بااین شرایط بی فایدست

m_mobini

New member
من تقریبا ده روز بعد از اعلا ن کلید رو نگاه کردم میخواستم کلا بیخیال بشم تا تنیجه نهایی ، اگه تخمین رتبه شرکت کردم اطلاع میدم
پارسال چندنفرتخمین شرکت کردن؟واقعاپیش بینیش درست بود.امسال تاالان فقط 25نفرشرکت کردن

tooran.b

New member
پارسال چندنفرتخمین شرکت کردن؟واقعاپیش بینیش درست بود.امسال تاالان فقط 25نفرشرکت کردن[/
سال قبل 60 نفری شرکت کرده بودن و گفته بودن رتبه بدست امده را در 2 ضرب کنین برای من تخمین رتبه گفته بود 24 که در نهایت 47 شدم

ALI.MZH

New member
توکلتون به خدا باشه ، با درصدایی که شما زدین حتما قبول میشین با تخمین رتبه هم بیشتر مضطرب میشین

نه من بخاطراین گفتم که وقتی چندنفرمثله شما که رتبطون بالاست ونرن تخمین نمیشه روتخمین حساب کرد

tooran.b

New member
نه من بخاطراین گفتم که وقتی چندنفرمثله شما که رتبطون بالاست ونرن تخمین نمیشه روتخمین حساب کرد

بله دقیقا به شما حق میدم من کلا میخواستم تا نتایج نهایی سراغی از کنکور نگیرم همون طوری که بعد ده روز کلید رو نگاه کردم اگر تخمین رتبه شکرکت کنم اطلاع میدم

sahar1986

New member
سلام
آره آخرین رتبه مجازی 179 بود منم 76 شدم نزدیک 2000 نفری شرکت کردن.ارومیه هم پذیرش داشت.(فکرکنم بهمن ماه آزمونش بوددقیق یادم نیست)

سلام ممنون
رتبت خیلی خوب شده ولی از 2000 نفر شرکت کننده پذیرش زیر50 نفر خیلی کمه!
انشاله این آزمون قبول بشی

ALI.MZH

New member
سلام ممنون
رتبت خیلی خوب شده ولی از 2000 نفر شرکت کننده پذیرش زیر50 نفر خیلی کمه!
انشاله این آزمون قبول بشی

سلام مرسی
تا 1550 نفرشو مطمینم که شرکت کننده داشت.اگه خواستید شرکت کنین حتما بازرسی گوشت رو خوب بخونید

ZIYA1366

New member
با سﻻم خدمت تماميه كساني كه رشته بهداشت و ايمني مواد غذايي رو كنكور دادن يا ك ميخان بدن(سال ديكه)،آقايون و خانوما يه سري اشتباهات داشتين درمورد اين رشته ك من با اجازتون اونارو اصﻻح كنم:
اول اينكه اين رشته فقط و فقط درمقطع كارشناسي ارشد در ايران ارائه شده البته اميدش هست ك دكتراش رو هم بيارن(به اميد خدا)، اون رشته ك دكتراي تخصصيه بجه هاي دامبزشكي هست اسمش هست بهداشت مواد غذايي توجه كنيد كه بهداشت مواد غذايي نه بهداشت و ايمني مواد غذايي.
ارادتمند و همراه هميشكي شما ...

ZIYA1366

New member
درمورد كنكور امسال بايد بكم كه آسون بودش البته كﻻ كنكور اين رشته آسون بنظر ميرسه ولي باي كار كه ميرسه سخت ميشه ولي الحق و والانصاف امسال آسون بود واينو ميشه از درصداي دوستان متوجه شد،مكر اينكه همه دوستان واقعأ خونده و قوي باشن كه باز هم سخت ميكنه مسأله ي اصلي كه قبوليه رو .
اينطور كه من متوجه شدم اكثر دوستان منهاي زبان در حد45-50% زدن درسارو ، من %هامو كرفتم بيشتر از اون جيزيه ك اينجا بجه ها ميكن، ولي اونارو نميذارم اينجا تا نه كه كليد نهايي رو نبينم.:auizz3ffy9vla57584x

ZIYA1366

New member
يكي از دوستان درمورد سؤال 17 بحث داشتن كه به اطﻻعشون ميرسونم كه جواب سؤال 17 ميكروبيولظزي مواد غذايي ميشه اكسيزن (o2) اينم آدرسش :
سؤال:17
منبع:ميكروبيولوزي مواد غذايي ام،آر آدامز
صفحه:37
باراكراف:سوم(آخرين باراكراف)
سطر:اول ودوم
سؤال 88 شيمي هم كزينه 2 درسته ، سؤال 67 شيمي هم ياز مسئله داره اميدوارم ك ترتيب اثر بدن دوستان سنجش بزشكي.

ZIYA1366

New member
اين 5-6 روز هم نمياد و بره كه من بتونم درصد و نمره نهاييمو بكيرم .

ALI.MZH

New member
يكي از دوستان درمورد سؤال 17 بحث داشتن كه به اطﻻعشون ميرسونم كه جواب سؤال 17 ميكروبيولظزي مواد غذايي ميشه اكسيزن (o2) اينم آدرسش :
سؤال:17
منبع:ميكروبيولوزي مواد غذايي ام،آر آدامز
صفحه:37
باراكراف:سوم(آخرين باراكراف)
سطر:اول ودوم
سؤال 88 شيمي هم كزينه 2 درسته ، سؤال 67 شيمي هم ياز مسئله داره اميدوارم ك ترتيب اثر بدن دوستان سنجش بزشكي.
سلام
آفرین مرسی حق باشماست(امیدوارم اعتراضشو فرستاده باشید)

ZIYA1366

New member
دوستان عزيز باسﻻمي 2باره
اينجور ك بوش مياد امسال خيليها باﻻ زدن %هاشونو، به اميد خدا ب زودي يه بست با همكاري Ali.mzh راه ميندازيم ك اونتو دوستان %ها و نمره هاشون رو واحيانأ تخمين رتبشونو بنويسن و فقط اينارو بنويسن تا بصورت متمركزتر بتونيم بررسي كنيم ك جه تعدادي هستيم و جه %هايي داريم .
البته فك كنم اين بست رو تا آخرهفته راه اندازي كنيم تا همزمان بشه با اعﻻم كليد نهايي .
شاد باشيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا