خب میرفتین که تکلیف بقیه روشن بشه/البته هرجورراحتین
من تقریبا ده روز بعد از اعلا ن کلید رو نگاه کردم میخواستم کلا بیخیال بشم تا تنیجه نهایی ، اگه تخمین رتبه شرکت کردم اطلاع میدم
خب میرفتین که تکلیف بقیه روشن بشه/البته هرجورراحتین
من تقریبا ده روز بعد از اعلا ن کلید رو نگاه کردم میخواستم کلا بیخیال بشم تا تنیجه نهایی ، اگه تخمین رتبه شرکت کردم اطلاع میدم
پارسال چندنفرتخمین شرکت کردن؟واقعاپیش بینیش درست بود.امسال تاالان فقط 25نفرشرکت کردنمن تقریبا ده روز بعد از اعلا ن کلید رو نگاه کردم میخواستم کلا بیخیال بشم تا تنیجه نهایی ، اگه تخمین رتبه شرکت کردم اطلاع میدم
پارسال چندنفرتخمین شرکت کردن؟واقعاپیش بینیش درست بود.امسال تاالان فقط 25نفرشرکت کردن[/
سال قبل 60 نفری شرکت کرده بودن و گفته بودن رتبه بدست امده را در 2 ضرب کنین برای من تخمین رتبه گفته بود 24 که در نهایت 47 شدم
ok
من تاالان پیگیرتخمین بودم ولی الان فهمیدم بااین شرایط بی فایدست
توکلتون به خدا باشه ، با درصدایی که شما زدین حتما قبول میشین با تخمین رتبه هم بیشتر مضطرب میشین
نه من بخاطراین گفتم که وقتی چندنفرمثله شما که رتبطون بالاست ونرن تخمین نمیشه روتخمین حساب کرد
سلام
آره آخرین رتبه مجازی 179 بود منم 76 شدم نزدیک 2000 نفری شرکت کردن.ارومیه هم پذیرش داشت.(فکرکنم بهمن ماه آزمونش بوددقیق یادم نیست)
سلام ممنون
رتبت خیلی خوب شده ولی از 2000 نفر شرکت کننده پذیرش زیر50 نفر خیلی کمه!
انشاله این آزمون قبول بشی
بازرسی گوشت اسم کتابه؟سلام مرسی
تا 1550 نفرشو مطمینم که شرکت کننده داشت.اگه خواستید شرکت کنین حتما بازرسی گوشت رو خوب بخونید
اول بریدسوالات امسالش رو دانلود کنید وبانوع سوالاتش آشناشید(منابع خاصی هم معرفی نمیکنن)بازرسی گوشت اسم کتابه؟
مولفش کیه؟
سلاميكي از دوستان درمورد سؤال 17 بحث داشتن كه به اطﻻعشون ميرسونم كه جواب سؤال 17 ميكروبيولظزي مواد غذايي ميشه اكسيزن (o2) اينم آدرسش :
سؤال:17
منبع:ميكروبيولوزي مواد غذايي ام،آر آدامز
صفحه:37
باراكراف:سوم(آخرين باراكراف)
سطر:اول ودوم
سؤال 88 شيمي هم كزينه 2 درسته ، سؤال 67 شيمي هم ياز مسئله داره اميدوارم ك ترتيب اثر بدن دوستان سنجش بزشكي.
سلام
آفرین مرسی حق باشماست(امیدوارم اعتراضشو فرستاده باشید)
بله من اعتراضات رو فرستادم با سند و مدرك و به جنتا ازدوستان هم سفارش كردم كه اعتراض بذارن .