نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه ها من بین الملل مجاز شدم. قبول شدگان تبریک :ad54ad: راستی اسمون کجاس؟
من که فعلا بیخیال ارشد شدم ایشالا طرحم زود رو به راه شه برم طرح البته اگه این پارتی بازیا تموم شه :image170:

سلام
تبـریک بی معرفت :New (6):
آسمـون گفت از دوری PMN میخـواد سر به بیابون بذاره، الآن صحرای آریزوناست، داره کنار مارمولکا آفتاب میگیره!!!! یه بیلاخ هم فرستاد چند دقه پیش!
561617_to_pick_ones_nos.gif

آسمون

New member
سلام به همگی
تبریک به همه قبولیای گل
منم قبولم به امید خدا.72شدم

eeeeeeehsan

New member
شبیه ی نفر شدی؟خخخخ ندادا قبولت دارم...تازه اومدم از مسافرت ی روزه!!بدشم این سوالای تو از روش اشناشدن بود دیگ!!

83917_sarcastic.gif

حـالا بهرحال از ما گفتن بود، خدا ازت راضی نیست سوالا من همینطور پا در هوا بی جواب مونده!! :))))

آسمون

New member
سلام
آسمـون گفت از دوری PMN میخـواد سر به بیابون بذاره، الآن صحرای آریزوناست، داره کنار مارمولکا آفتاب میگیره!!!! یه بیلاخ هم فرستاد چند دقه پیش!

از دس تو احسان بلا...واست از آریزونا یه مارمولک سوغاتی آوردم!

آسمون

New member
آسمون آففففیرین.....برو در آغوش مارلیک.... :smilies-azardl (113

مسی عزیزمممم کاش میشد شیراز قبول شم...
تازه ازتوبغل آبجیم دراومدم!

- - - Updated - - -

آسمون آففففیرین.....برو در آغوش مارلیک.... :smilies-azardl (113

مسی عزیزمممم کاش میشد شیراز قبول شم...
تازه ازتوبغل آبجیم دراومدم!

eeeeeeehsan

New member
آخه آدم منحرف چرا ایقد افکارخودتو به نمایش میذاری هان؟من منظورکلوچه روابرازشادی با آبجیم برداشت کردم وگفتم تا الان مشغول این کاربودیم...

بابا رو شوخی دارم میگم،
بعدم دارم بهت یاد میدم چند روز دیگه این حرفا رو جلو خونواده یا غریبه نزنی، بد کردم؟؟ :((

بعدم اینجا تاپیک نظرات شرکت کننده هاست همگی جمیعن داریم اسپم در میکنیم!!! من رفتم خوشگذرونیمون.
صبح و شب همگی متعالی.

PMN

New member
سلام

دستش درد نکنه :riz481:

آسمون

New member
سرکار آسمانی تبــــریک، :rose:
بچه ها افطاری هامون تا آخر رمضون تقریباً داره جور میشه، دیگه قبولی نبوووووووووووود؟!!!
N_aggressive%20(6).gif

مرسی جناب احسان خان...دیشب پستت از دسم در رفته بود..امنشالله خبرای خوش ازطرف خودت بشنویم

آسمون

New member
بابا رو شوخی دارم میگم،
بعدم دارم بهت یاد میدم چند روز دیگه این حرفا رو جلو خونواده یا غریبه نزنی، بد کردم؟؟ :((

بعدم اینجا تاپیک نظرات شرکت کننده هاست همگی جمیعن داریم اسپم در میکنیم!!! من رفتم خوشگذرونیمون.
صبح و شب همگی متعالی.

اختیار داری احسان جان
خب حواسم به عنوان تاپیک نبود...چشم عمو احسان بعدازین حواسموبیشترجمع میکنم...

Immunity

Well-known member
بچه ها بنظرتون رتبه 110 امیدی به قبولی داره؟

راستشو بخای اسمون جون ماهمه امیدداریم!!!تاظرفیتابیاد...اینادارن یکارایی میکنن تاالان ظرفیتارو نگفتن وگرن اعلام کردنش همچین کارسختی نیس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا