نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Kianoosh.m

New member
آقای کیانوش میشه درصداتونو بدونیم؟؟؟

بابا بیخیال یه شوخی گذرا بود من که گفتم خراب کردم حالا میخواید بدونید مشکلی نیس که دروغ که نداریم:

ایمنی 58
سلولی 58
بیوشیمی 29
باکتری 20
زبان 62

sa@@ra

New member
شخصا حاضرم کد رهگیریم رو در اختیار هر و آموزشگاهی قرار بدم! حتی حاضرم تابلوی نفر اول کنکور رو دور گردنم بندازم برم تو ماه عسل احسان علیخانی جلوم بشینه با ژست زیبایی گیری! خودشو جلو من :d ببره بالا، ولی حاضر نیستم از راه برسم داد و بیداد کنم و سطح و عمق رو به دیگران یادآوری کنم
یجورایی هم دارم حس میکنم که همه درسامو شاید 100 زدم و بی خبرم...

کیاوش :25r30wi::25r30wi::auizz3ffy9vla57584x

mnamavarpour

New member
سلام
دوستان عزیز اصلا اجباری نیست که همگی تخمین رتبه کنید ، ما که دعوا نداریم.:sdasdasd:
خیالتونم راحت با یه کد رهگیری هیچ سایتی تخلفی نخواهد کرد و هیچ کسی جز خودتون متوجه نمیشه این نمره یا رتبه مال کی هست. یه امکانات بود که اگه ازش استفاده می کردیم شاید کاربردش برامون بهتر ثابت میشد. حالا نشد هم نشد ...
دیگه داریم به شمارش معکوس برای اعلام نتایج نزدیک می شیم ... :smilies-azardl (113
موفقیت از آن همه شما ....
:28::a2d3:

mnamavarpour

New member
بابا بیخیال یه شوخی گذرا بود من که گفتم خراب کردم حالا میخواید بدونید مشکلی نیس که دروغ که نداریم:

ایمنی 58
سلولی 58
بیوشیمی 29
باکتری 20
زبان 62

ناامید نشید...
اگه دوست داشتید در تخمین رتبه سایت شرکت کنید، ببینید که همه درصدهاشون 100 نبوده و امیدتون بیشتر میشه ، من و بقیه هم که شرکت کردیم فقط خواستیم خودمون رو مقایسه کنیم...
موفق باشید...:a2d3:

mnamavarpour

New member
کدوم تخمین رتبه دوست عزیز. یکی دو هفته است این همه دانشجو سر کارن. کار نمیکنه و یکی دو نفر این وسط میگن کار میکنه. من و خیلیا دیگه کد رهگیری که نمیدیم. کجای دنیا کد رهگیریشون رو میدن به بقیه. قسمت پولیش هم خرابه. الان دیگه اگر درست هم شه من یه نفر شرکت نمی کنم. متاسفم برای دست اندر کارانش

هر طور راحتید... این حق شماست دوست عزیز... فقط یه برنامه است که کم کم باید کاربردش بیشتر مشخص بشه ...
موفق باشید ...:a2d3:

Kianoosh.m

New member
ناامید نشید...
اگه دوست داشتید در تخمین رتبه سایت شرکت کنید، ببینید که همه درصدهاشون 100 نبوده و امیدتون بیشتر میشه ، من و بقیه هم که شرکت کردیم فقط خواستیم خودمون رو مقایسه کنیم...
موفق باشید...:a2d3:

والا من چندین روزه که کد رهگیریم رو دادم ولی تایید نشده میگم شاید کنکور شرکت نکردم :d
الان رفتم چک کنم دیدم کلا نیست کد رهگیریم
باز میفرستم شاید بشه...

Avid.93

New member
سلام بچه ها، خوبید؟؟؟ یه سوال:
میشه کلا نطرتون رو راجع به سطح سوالات امسال و اینکه آیا منابعی که خونده بودید به کارتون اومد یا نه بگید؟؟؟ اصن سطح سوالات در حد انتظار شما بود یا آسونتر یا سختتر؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید...
موفق باشید

Avid.93

New member
الان هیچکس هیچ نظری راجع به کنکورش نداره عایا بابا حداقل یه نفر جواب بده خووو...:65d6a5d6s:

Kianoosh.m

New member
الان هیچکس هیچ نظری راجع به کنکورش نداره عایا بابا حداقل یه نفر جواب بده خووو...:65d6a5d6s:

دوست گرامی درس خونا گویا خوابن. والا راستیتش به نظر من:
ایمنی پارسال سوالاش قابل جواب تر بود، بیوشیمی پارسال بهتر بود، سلولی امسال راحت تر بود (خیلی!)، باکتری کلا نخوندم نمیدونم، زبانم تنها درسیه که همیشه تو یه سطح بوده. راجع به رفرنس: من از هیچ رفرنسی درس نخوندم به جز ابوالعباس که به نظرم به جز فصل آنتی بادی و آنتی ژنش که نمیدونم چرا هیچی نگفته بقیه فصلاش خوبه (امسال ولی اصن از آنتی بادی سوال نیومد :( ) . واسه بیوشیمی ضروریات رضا محمدی و حتی اگه خیلی وقتت کمه بیوشیمی نجات شکوهی خوبه، لنینجر و هارپر و اینا بعید میدونم واسه کنکور مناسب باشه چون یه سال وقت فقط واسه خوندن همون بیوشیمی کم میاد. سلولی لودیش کتابیه که هیچ چیزی از سلولی نگفته نمونده توش ولی خب اونم وقت زیاد میخواد (اگه میتونی بخون)، من یه یه خیلی خوب داشتم و کتاب مجید مهدوی که 310 صفحه بود ولی خیلی خوب بود انگار لودیش کاملا خلاصه شده باشه (آلبرت واسه کنکور خوب نیست اصلا، فقط خوشگله کتابش). زبان هم که دیگه مشخصه. باکتری هم که گفتم نخوندم اصلا

Kianoosh.m

New member
اینم بگم که ویژگی کنکور اینه که:
همیشه کنکور سال قبل بهتر بوده :d سال بعدم اگه سوالاش امسال میومد حتما بهتر از این کنکور میدادم. همیشه هم سخت تر از تصور میشه، بعد کنکور اگه نگی خدا نابودشون کنه انگار منتظر بودن من کنکور بدم شکل سوالا رو عوض کنن و سخت ترش کنن، اصن انگار کنکور ندادی.

khatere31

New member
سلام بچه ها، خوبید؟؟؟ یه سوال:
میشه کلا نطرتون رو راجع به سطح سوالات امسال و اینکه آیا منابعی که خونده بودید به کارتون اومد یا نه بگید؟؟؟ اصن سطح سوالات در حد انتظار شما بود یا آسونتر یا سختتر؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید...
موفق باشید
ایمنی امسال رو از ابولعباس میشد جواب داد تا سقف 80 درصد. 20 درصد هم اگر رویت رو میخوندی ج میدادی. مثلا واکسن عباس ضعیف بود بر عکس رویت . پس جفتشو بخون اگر میخوای بخونی. در کل از پارسال سخت تر بود. بیو شیمی امسال برعکس هرسال کتاب های خلاصه و جیبی مثل نجات و پاسالار جواب نداد. ولی بازم اگر برگردم نمیرم سمت رفرنس های حجیم بیوشیمی. چون اصلا تایم نداریم بخونیم اون همه رو. کتاب های خلاصه بازار تا 70 جواب داد. بر عکس پارسال که تا 100 جواب میداد. زیست کلا کتاب درست حسابی تو بازار نیست. خیلی اسون بود امسال اما بعیده سال دیگه اینجوری بدن. اگر میخوای بخونی لودیش . باکتری با بهادر میشد 70 زد. آسون تر از پارسال. زبان هم سخت تر بود. گزینه ها نزدیک تر به هم. ولی در کل تا 70 درصدش آسون بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا