Kianoosh.m
New member
آقای کیانوش میشه درصداتونو بدونیم؟؟؟
بابا بیخیال یه شوخی گذرا بود من که گفتم خراب کردم حالا میخواید بدونید مشکلی نیس که دروغ که نداریم:
ایمنی 58
سلولی 58
بیوشیمی 29
باکتری 20
زبان 62
شخصا حاضرم کد رهگیریم رو در اختیار هر و آموزشگاهی قرار بدم! حتی حاضرم تابلوی نفر اول کنکور رو دور گردنم بندازم برم تو ماه عسل احسان علیخانی جلوم بشینه با ژست زیبایی گیری! خودشو جلو من :d ببره بالا، ولی حاضر نیستم از راه برسم داد و بیداد کنم و سطح و عمق رو به دیگران یادآوری کنم
یجورایی هم دارم حس میکنم که همه درسامو شاید 100 زدم و بی خبرم...
نه سارا جان
اینا توهماته ایشالا واسه سال بعد!!!!!!
امیدوارم بچه ها موفق باشن :black_eyed:
بابا بیخیال یه شوخی گذرا بود من که گفتم خراب کردم حالا میخواید بدونید مشکلی نیس که دروغ که نداریم:
ایمنی 58
سلولی 58
بیوشیمی 29
باکتری 20
زبان 62
نگین جون ایشالله به حقیقت میپیونده بیسترشم:heart:
کدوم تخمین رتبه دوست عزیز. یکی دو هفته است این همه دانشجو سر کارن. کار نمیکنه و یکی دو نفر این وسط میگن کار میکنه. من و خیلیا دیگه کد رهگیری که نمیدیم. کجای دنیا کد رهگیریشون رو میدن به بقیه. قسمت پولیش هم خرابه. الان دیگه اگر درست هم شه من یه نفر شرکت نمی کنم. متاسفم برای دست اندر کارانش
ناامید نشید...
اگه دوست داشتید در تخمین رتبه سایت شرکت کنید، ببینید که همه درصدهاشون 100 نبوده و امیدتون بیشتر میشه ، من و بقیه هم که شرکت کردیم فقط خواستیم خودمون رو مقایسه کنیم...
موفق باشید...:a2d3:
سارا جون میشه نمره شمارو بدونم؟؟
الان هیچکس هیچ نظری راجع به کنکورش نداره عایا بابا حداقل یه نفر جواب بده خووو...:65d6a5d6s:
ایمنی امسال رو از ابولعباس میشد جواب داد تا سقف 80 درصد. 20 درصد هم اگر رویت رو میخوندی ج میدادی. مثلا واکسن عباس ضعیف بود بر عکس رویت . پس جفتشو بخون اگر میخوای بخونی. در کل از پارسال سخت تر بود. بیو شیمی امسال برعکس هرسال کتاب های خلاصه و جیبی مثل نجات و پاسالار جواب نداد. ولی بازم اگر برگردم نمیرم سمت رفرنس های حجیم بیوشیمی. چون اصلا تایم نداریم بخونیم اون همه رو. کتاب های خلاصه بازار تا 70 جواب داد. بر عکس پارسال که تا 100 جواب میداد. زیست کلا کتاب درست حسابی تو بازار نیست. خیلی اسون بود امسال اما بعیده سال دیگه اینجوری بدن. اگر میخوای بخونی لودیش . باکتری با بهادر میشد 70 زد. آسون تر از پارسال. زبان هم سخت تر بود. گزینه ها نزدیک تر به هم. ولی در کل تا 70 درصدش آسون بود.سلام بچه ها، خوبید؟؟؟ یه سوال:
میشه کلا نطرتون رو راجع به سطح سوالات امسال و اینکه آیا منابعی که خونده بودید به کارتون اومد یا نه بگید؟؟؟ اصن سطح سوالات در حد انتظار شما بود یا آسونتر یا سختتر؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید...
موفق باشید
اما درصداتون که بالا بود!!!