نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khatere31

New member
واي بابا عمقي خون بابا ادعا معلوم نيست تا حالا چندتا كنكور رو تجربه كردي
عمقي خوندنت تو حلقم
بنده خدا. به جای جواب علمی کل کل میکنی.؟ خیلی شک داری به حرفام سوالی که میگی غلط بوده بگو تا شماره صفحه و خط مورد نظر طراح رو بگم بهت جلو ملت ضایع شی. من بهمن 88 وارد شدمو 6 ماه پیش فارق اتحصیل شدم. لطف خدا بوده کنکورم عزیزم.

immeni

New member
وای خاطره تو دلم شک انداختی من کد رهگیری دادم اما تایید نشد کاش این کارو نمیکردم.یعنی ممکنه سواستفاده کنن؟؟؟؟

khatere31

New member
وای خاطره تو دلم شک انداختی من کد رهگیری دادم اما تایید نشد کاش این کارو نمیکردم.یعنی ممکنه سواستفاده کنن؟؟؟؟
به هر حا سایت متعلق به یه اموزشگاه کنکوره. له له میزنه دانشجویای خودش تهران در بیان. راحت میتونه این کارو کنه. کسی هم نفهمه

immeni

New member
خاطره مرسییی که حداقل هشیارم کردی.نمره اول 325 زده من دوم.البته اگه تو بودی من سوم بودم

khatere31

New member
خاطره مرسییی که حداقل هشیارم کردی.نمره اول 325 زده من دوم.البته اگه تو بودی من سوم بودم

مبارکت باشه. البته من چندتا دوست دارم که از من بهتر نداده باشن بدتر ندادن. ولی یه رقمی هستی عزیزم. دعا کن

Immunity

Well-known member
سطحی خوندن!!!!!!اصن وقتی یکی سطحی بخونه میشه 80بزنه حرفا میزنیاااااااا....اشتباه واسه ادمه...البت کنکور علم + شانسه که بعضیا اولیو دارن دومیو نه

negin ka

New member
از نظرات فهمیدم خیلی ها سطحی خوندن . فکر نمیکردم سوالای اسونی مثل محل شروع سنتز کلسترول رو اعتراض کنن. بار لیپیدها. هترو و همو. همش تو رفرنس ها هست خوبشم هست. به هر حال گفتم اگر کلید نهایی اومد شوکه نشن

اوه چ مغرور!!!!!قربون دنیای مجازی برم ک ب بعضیا انقد اعتماد ب نفس داده!!!!!!!!

negin ka

New member
من درصدام ب شرح زیره حوصله ندارم برم نمرم حساب کنم :65d6a5d6s:
ایمنی75
زیست80
بیو86
زبان 62
باکتری58
:(50):

sa@@ra

New member
من درصدام ب شرح زیره حوصله ندارم برم نمرم حساب کنم :65d6a5d6s:
ایمنی75
زیست80
بیو86
زبان 62
باکتری58
:(50):

ایول بیوشیمی 86؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو که درصداتو خساب کردی نمرتو هم حساب میکردی:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
کنکور ما دوست عزیز 2 هزار و خورده ای نفر شرکت کننده داشته. نه 24 نفر. در ضمن من دیشب نظر گذاشتم که 10 نفر بودن. به ساعت کامنت ها دقت کن عزیزم. در ضمن کد ملی و کد رهگیری خصوصیه. هرکاری میخوان کنن به خودشون مربوطه. مثل هزار نفر دیگه منم حاضر نیستم اینکارو کنم. 2 هفته دیگه رتبه ها میاد. خیلی راحت با تغییر انتخابای تهران میتونن دانشجویای خودشونو ببرن تهران. بیکار هستن یا نیستن به من مربوط نیست. اما از 24 نفرشون معملومه همه چی

خوب دوست عزیز
اول میخوام که با ارامش صحبت کنی اینجا جوش صمیمی هس و حالا نمیخواد اینقدر جبهه بگیری که یکی از بچه هامون پستی که گذاشته تو 2 روز پیش بود شما هم به این دقت کن تاریخ پس 28 june بوده و یک تعدادی از اینا هم من میشناسم که تخمین کردن
مورد یعد اینه که همه این 0 200 نقر رقیبای جدی نیستن و خیلیا درصداشون خوب نشده
نمیگم همه میومدن واسه تخمین رتبه اصلا هم واسه من مهم نیست کسی بیاد تخمین رتبه یا نه
ولی من 6 نفر از بچه های پارسالو میشناسم که همه تهران میخوننن و کسی انتخاباشونو عوض نکرده
این 24 نفر هم لابد عوامل نفوذی ان منم هستم شاید:_))))))))
این خیلی خوبه که شما خیلی خوب دادی کنکورتو و بسیار تبریک داره اما نگو به من مربوط نیست میشه نطراتو اروم تر بیان کرد:))) هرچند میدونم جوابم رو چه جوری میدی:black_eyed:

آخرین ویرایش:

Immunity

Well-known member
اصن مهم نیس ک چ کسی توی تخمین شرکت میکنه....این ی فرصت درضمن اختیاریه همه دوستان از پیامدای احتمالیه ناممکنشم اگاهن پس میشه نتیجه گرفت.........

Kianoosh.m

New member
شخصا حاضرم کد رهگیریم رو در اختیار هر و آموزشگاهی قرار بدم! حتی حاضرم تابلوی نفر اول کنکور رو دور گردنم بندازم برم تو ماه عسل احسان علیخانی جلوم بشینه با ژست زیبایی گیری! خودشو جلو من :d ببره بالا، ولی حاضر نیستم از راه برسم داد و بیداد کنم و سطح و عمق رو به دیگران یادآوری کنم
یجورایی هم دارم حس میکنم که همه درسامو شاید 100 زدم و بی خبرم...

negin ka

New member
شخصا حاضرم کد رهگیریم رو در اختیار هر و آموزشگاهی قرار بدم! حتی حاضرم تابلوی نفر اول کنکور رو دور گردنم بندازم برم تو ماه عسل احسان علیخانی جلوم بشینه با ژست زیبایی گیری! خودشو جلو من :d ببره بالا، ولی حاضر نیستم از راه برسم داد و بیداد کنم و سطح و عمق رو به دیگران یادآوری کنم
یجورایی هم دارم حس میکنم که همه درسامو شاید 100 زدم و بی خبرم...

اوهههههههههههه
خدایی نفر اولی؟؟؟؟؟؟
:smiliess (15):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا