نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parasto0o

New member
ممنونم خیلی...جای شما بین ما خالی خواهد بود مخصوصا که میتونستید باعث پیشرفت ما تو نرم افزار بشید...:riz304:

- - - Updated - - -

Minaa.Gh و parasto0o و بابک همکلاسی های خوبی میشین باهم کلا تیم علمیه خوبی میشید تو .

- - - Updated - - -

Minaa.Gh و parasto0o و بابک همکلاسی های خوبی میشین باهم کلا تیم علمیه خوبی میشید تو

- - - Updated - - -

Minaa.Gh و parasto0o و بابک همکلاسی های خوبی میشین باهم کلا تیم علمیه خوبی میشید تو ک.ل.ا.س

ممنونم خیلی...جای شما بین ما خالی خواهد بود مخصوصا که میتونستید باعث پیشرفت ما تو نرم افزار بشید...

hsbabr2012

New member
ممنونم خیلی...جای شما بین ما خالی خواهد بود مخصوصا که میتونستید باعث پیشرفت ما تو نرم افزار بشید...:riz304:

- - - Updated - - -

ممنونم خیلی...جای شما بین ما خالی خواهد بود مخصوصا که میتونستید باعث پیشرفت ما تو نرم افزار بشید...

امید جان لطف دارن،ولی در کل نرم افزار خیلی خوبی ندارم،بیشترم با sas و spss کار کردم، در زمینه بقا هم بیشتر کار کردم نه تمام زمینه ها. زیاد R کار نکردم،ولی قصد دارم یاد بگیرم خوب مخصوصا برای بقا چون لازم میشه.
منم دوست داشتم در جمع تیمتون باشم و از تجربیات و علمتون استفاده کنم و تیم اماریه خوبی از اب در بیایم

parasto0o

New member
آدم خیلی خوبه که همه چی رو یاد بگیره نه تنها یه چیزو.ولی خب همین که بقا هم بلدین خودش کلی امتیازه.حالا با هر نرم افزاری..یاد گیری r هم سخت نیست مسلما واستون

Minaa.Gh

New member
امید جان لطف دارن،ولی در کل نرم افزار خیلی خوبی ندارم،بیشترم با sas و spss کار کردم، در زمینه بقا هم بیشتر کار کردم نه تمام زمینه ها. زیاد R کار نکردم،ولی قصد دارم یاد بگیرم خوب مخصوصا برای بقا چون لازم میشه.
منم دوست داشتم در جمع تیمتون باشم و از تجربیات و علمتون استفاده کنم و تیم اماریه خوبی از اب در بیایم
کاش شمام بودید. خیلی لطف دارید. منم امیدوارم تیم خوبی باشیم و به هم کمک کنیم... مرسی.

hsbabr2012

New member
انشاءالله به بقا رسیدین اگر کمک کوچیکی از دستم بربیاد برای بخش عملیش کوتاهی نمیکنم و دوست دارم با هم تبادل نظر داشته باشیم،اینطوری داشته هامون هم کامل تر میشه برای هردو طرف. مخصوصا اینکه شماهم دانشگاه تهران هستید و اساتید خیلی مجرب تر و بهتری در زمینه بقا خواهید داشت و دوست دارم خیلی چیزا ازتون یاد بگیرم اینو جدا عرض کردم.

parasto0o

New member
انشاءالله به بقا رسیدین اگر کمک کوچیکی از دستم بربیاد برای بخش عملیش کوتاهی نمیکنم و دوست دارم با هم تبادل نظر داشته باشیم،اینطوری داشته هامون هم کامل تر میشه برای هردو طرف. مخصوصا اینکه شماهم دانشگاه تهران هستید و اساتید خیلی مجرب تر و بهتری در زمینه بقا خواهید داشت و دوست دارم خیلی چیزا ازتون یاد بگیرم اینو جدا عرض کردم.

حتمن در ارتباط خواهیم بود...واسه هممون حتمن سود خواهد داشت:)

Minaa.Gh

New member

مام کاملا جدی هستیم جناب ^_^ ایشالا که در حد حرف نیست و حتما باهم در ارتباط خواهیم بود برای پیشرفت هم ... این خیلی عالی میشه .

hsbabr2012

New member
مام کاملا جدی هستیم جناب ^_^ ایشالا که در حد حرف نیست و حتما باهم در ارتباط خواهیم بود برای پیشرفت هم ... این خیلی عالی میشه .

من واقعا دوست دارم در حد عمل باشه حتما، چون رشته امار زیستی رشته پر از شاخ و برگیه هر مبحثش خیلی چیزهای کاربردی و عملی درونش نهفته هستش که اگر دانشجوها در موردشون تبادل نظر وبحث کنن به نتایج خیلی خوبی میرسن،اینو چون کاملا درک کردم میگم،در همین کلاسی که بقا با ورودیهای امیدجان داشتم خیلی بحث های خوبی با هم داشتیم و واقعا هم مفید بود خیلی مفید بود یعنی بعد از پایان هرکلاسی یچیز جدید یاد میگرفتیم چون بصورت جدی مطالب بحث میکردیم.انشاءالله ماهم همینطوری مباحث جدیدو کاربردی رو بین خودمون بحث داشته باشیم که نتایجش برامون واقعا مفید باشه.

parasto0o

New member
من واقعا دوست دارم در حد عمل باشه حتما، چون رشته امار زیستی رشته پر از شاخ و برگیه هر مبحثش خیلی چیزهای کاربردی و عملی درونش نهفته هستش که اگر دانشجوها در موردشون تبادل نظر وبحث کنن به نتایج خیلی خوبی میرسن،اینو چون کاملا درک کردم میگم،در همین کلاسی که بقا با ورودیهای امیدجان داشتم خیلی بحث های خوبی با هم داشتیم و واقعا هم مفید بود خیلی مفید بود یعنی بعد از پایان هرکلاسی یچیز جدید یاد میگرفتیم چون بصورت جدی مطالب بحث میکردیم.انشاءالله ماهم همینطوری مباحث جدیدو کاربردی رو بین خودمون بحث داشته باشیم که نتایجش برامون واقعا مفید باشه.

:smilies-azardl (113

Minaa.Gh

New member
من واقعا دوست دارم در حد عمل باشه حتما، چون رشته امار زیستی رشته پر از شاخ و برگیه هر مبحثش خیلی چیزهای کاربردی و عملی درونش نهفته هستش که اگر دانشجوها در موردشون تبادل نظر وبحث کنن به نتایج خیلی خوبی میرسن،اینو چون کاملا درک کردم میگم،در همین کلاسی که بقا با ورودیهای امیدجان داشتم خیلی بحث های خوبی با هم داشتیم و واقعا هم مفید بود خیلی مفید بود یعنی بعد از پایان هرکلاسی یچیز جدید یاد میگرفتیم چون بصورت جدی مطالب بحث میکردیم.انشاءالله ماهم همینطوری مباحث جدیدو کاربردی رو بین خودمون بحث داشته باشیم که نتایجش برامون واقعا مفید باشه .
وای پس تجربه هم دارید ! خوش به حالتون ... من که کارم سخت تر میشه ! ولی حتما تبادل نظر خواهیم داشت ... ^_^

hsbabr2012

New member
چون زیاد نرم افزار بلد نیستم. البته قراره یکی از دوستام که دکترای آمارریاضیه بهم یاد بده در حدی ! خدا منه در حدی یاد بگیرم. البته استعدادم خوبه^_^

بنظرم وقتی شروع کنید به تحصیل اینقدر به کارای پروژهای بربخورید که خودتون هم خوبخود دنبالش برین و یاد بگیرین و فکر میکنم دانشگاه تهرانم جو خوبی تو کارای عملی و پژوهشی برای دانشجوهای رشته زیستی داشته باشه و شما راه بیفتید خودبخود.همه چیز هم به نرم افزار یاد گرفتن نیست بنظرم شما از لحاظ تئوری قوی باشید و وقتی خودتنو نشون بدید خیلی کارهای مختلف و پژوهشی دنبالتون میاد که به طور طبیعی باعث پیشرفت نرم افزاریتون هم خواهد شد.

Minaa.Gh

New member
بنظرم وقتی شروع کنید به تحصیل اینقدر به کارای پروژهای بربخورید که خودتون هم خوبخود دنبالش برین و یاد بگیرین و فکر میکنم دانشگاه تهرانم جو خوبی تو کارای عملی و پژوهشی برای دانشجوهای رشته زیستی داشته باشه و شما راه بیفتید خودبخود.همه چیز هم به نرم افزار یاد گرفتن نیست بنظرم شما از لحاظ تئوری قوی باشید و وقتی خودتنو نشون بدید خیلی کارهای مختلف و پژوهشی دنبالتون میاد که به طور طبیعی باعث پیشرفت نرم افزاریتون هم خواهد شد.
ایشالا ... فعلا که استرس نرم افزار گرفتم ! آقا مسعود هم واقعا دستشون درد نکنه خیلی لطف کردن و آقای مرتضی حاجی هم همچنین ^_^ ولی درسته . باید تمرین کنم و تمرین و تمرین ... از دوستم نسرین هم باید هرچی بلده یاد بگیرم یکم خیالم راحت بشه. خواهرم فقط یک هفته برای ارشد خوند و اپیدمیولوژی دانشگاه تبریز قبول شد!!!! ثبت نامش ۱۸شهریوره! من ثبت نامم کیه خدا میدونه!

hsbabr2012

New member
ایشالا ... فعلا که استرس نرم افزار گرفتم ! آقا مسعود هم واقعا دستشون درد نکنه خیلی لطف کردن و آقای مرتضی حاجی هم همچنین ^_^ ولی درسته . باید تمرین کنم و تمرین و تمرین ... از دوستم نسرین هم باید هرچی بلده یاد بگیرم یکم خیالم راحت بشه. خواهرم فقط یک هفته برای ارشد خوند و اپیدمیولوژی دانشگاه تبریز قبول شد!!!! ثبت نامش ۱۸شهریوره! من ثبت نامم کیه خدا میدونه!

تبریک میگم بهشون.پس واقعا استعدادشون بالا هستش.

Minaa.Gh

New member
تبریک میگم بهشون.پس واقعا استعدادشون بالا هستش.

مرسی... ممنون. من میخوندم یهو خواهرم هم رفت توو حس درس و یه هفته آخر خوند !اوخ از من جدی تر بود! نمیدونید من چقدر استرس گرفتم وقتی میدیدم ساعت ۱۲ شب بیداره داره میخونه !!!! حس رقابتو در من بیدار کرد ولی باز هم فایده ای نداشت!!من ۱۰شب به بعد دیگه درس تعطیل بود ! فقط میدیدم چراغ اتاقش روشنه یه دیدی میزدم و یه استرسی میگرفتم و ...میخوابیدم^_^ چه دورانی بود!!! خاطره شد ...

hsbabr2012

New member
مرسی... ممنون. من میخوندم یهو خواهرم هم رفت توو حس درس و یه هفته آخر خوند !اوخ از من جدی تر بود! نمیدونید من چقدر استرس گرفتم وقتی میدیدم ساعت ۱۲ شب بیداره داره میخونه !!!! حس رقابتو در من بیدار کرد ولی باز هم فایده ای نداشت!!من ۱۰شب به بعد دیگه درس تعطیل بود ! فقط میدیدم چراغ اتاقش روشنه یه دیدی میزدم و یه استرسی میگرفتم و ...میخوابیدم^_^ چه دورانی بود!!! خاطره شد ...[/QUO

واقعا خاطره خوبی بوده وجدا خواهرتون بااستعداده که تو این مدته کوتاه درس خوندن تونسته این نتیجه رو بگیره واقعا جای تبریک داره.

hsbabr2012

New member
مینا خانم شبتون بخیر.دیرزو،روز خوبی بود واقعا با همراهیه شما دوستان،امشبم شب خوبی بود.روز ادینه خوبی داشته باشی فردا انشاءالله.خدانگهدار.

m b l

New member
سلام منم امسال شركت كردم وعلوم پزشكي شيراز قبول شدم.ميخواستم ببينم اين گزينش عمومي چيه كه تو اطلاعيه 15 بالاي نتايج زده
سلام .منم بالاخره یه هم کلاسی پیدا کردم.مهسا جان درمورد ثبت نام چیزی نمیدونی؟حضوریه یا اینترنتی؟
/

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا