hsbabr2012
New member
تعداد درست وغلطای زبانتون در چه عددی ضرب کردید؟
چند تا درست چندتاغلط داشتید توزبان؟
چند تا درست چندتاغلط داشتید توزبان؟
دوست عزیز اگه واقعا من باعث قبول نشدنت شدم واقعا متاسفم:sadsmiley::sadsmiley:ولی واقعا بدونید قصد بدی از انتخاب مشهد نداشتم.:sadsmiley:نمیدونم
شاید هم به این دلیل قبول نشدم ک افرادی مثل شما با نمره بالا مشهد انتخاب کردن
موفق باشید
منظورم شما نبودین
کلا گفتم
داخل اطلاعیه زده هفته اول مهر ماه کارنامه رو میزنن،سال پیش نیمه دوم شهریوراعلام کردن چرا امسال اینقدر دیر اعلام میکنن!!!!!!!!!!!مگه چه خبره دیگه!!! ینمره و رتبه بیشتر نیست دیگه که تا الانم مشخص شده.
الان از علوم پزشکی تماس گرفتن، نمره و رتبمو میخواست گفتم فعلا فقط شهر قبولی رو زدن.
سلام حسین جان احواله شما؟؟؟؟؟
آقا تبریککککککککککککککککککک تبریک تبریک واقعا تبریک. این شالله این راطه درستی پایدار بمونه.
راستی جریان تماس چیه با منم تماس گرفتن من خواب بودم متوجه منظورشون نشدم؟؟؟؟[/QU
سلام بابک جان.واقعا از صمیم قلب تبریک عرض میکنم خدمتت.بهترین دانشگاه ایران قبول شدی واقعا مبارکت باشه.
سریع میگفت. میگفت میخواد رتبمو بدونه که با توجه به جائیکه قبول شدم بفهمه چقدر تفاوت دارن با هم!!بنظرم منظورش اینبود که بفهمه چقدر رتبم با جائیکه قبول شدم تطابق دارن.
سلام منم امسال شركت كردم وعلوم پزشكي شيراز قبول شدم.ميخواستم ببينم اين گزينش عمومي چيه كه تو اطلاعيه 15 بالاي نتايج زده[/QUOT
سلام.تبریک میگم بهتون.:riz304: اون گزینشیه که دانشگاه مربوطه انجام میده وهمون بررسی مدارک فرد قبول شده و بررسی صحت این مدارک.
من هردوشو هم امارمحض شيراز هم امارزيستي قبول شدم اگه اينجا رد كنن كه بدبخت ميشيم!!
من هردوشو هم امارمحض شيراز هم امارزيستي قبول شدم اگه اينجا رد كنن كه بدبخت ميشيم!!