نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
سلام
و من هم دانشگاه تهران قبول شدم.
به همه قبول شدگان تبریک و برای اونهایی که قبول نشدن هم تلاش مستمر و هدفمند آرزومندم.
راستی نمره منم 168 بود.

آخرین ویرایش:

babak.stat1

New member
سلام دوستان
حالا که به انتهای راهی که شرو کردیم (رسیدن به ارشد) رسیدیم و قدم در راه جدید زندگی نهادیم جا داره
در ابتدا جاداره ازآقای مدیر ، دوستان همراه در این مدت و دوستانی که جزو قبول شدگان پارسال بودند همه و همه که من مطالبه خوبی ازشون فرا گرفتم از تک تکشون سپاسگزارم با مهر و محبت فراوان.
سپس به همه دوستانی که نتیجه زحمتشونو گرفتن و خوشحالن از صمیم قلب تبریک می گم و بدونید همیشه نتیجه زحمت قبولی نیست رضایت درونه امیدوارم همه ما به رضایت درون رسیده باشیم. در انتها هم یه تبریک ویژه به کاربرهای همراه دراین مدت parasto0o - hsbabr2012 - Minaa.Gh - biostat -MASOOD-sanaz-mortezahaji-adoh-yekta_63 -shayeste - shekoofeh - oranous - m b l
عرض می کنم.

آخرین ویرایش:

yekta_63

New member
سلام دوستان
حالا که به انتهای راهی که شرو کردیم (رسیدن به ارشد) رسیدیم و قدم در راه جدید زندگی نهادیم جا داره
در ابتدا جاداره ازآقای مدیر ، دوستان همراه در این مدت و دوستانی که جزو قبول شدگان پارسال بودند همه و همه که من مطالبه خوبی ازشون فرا گرفتم از تک تکشون سپاسگزارم با مهر و محبت فراوان.
سپس به همه دوستانی که نتیجه زحمتشونو گرفتن و خوشحالن از صمیم قلب تبریک می گم و بدونید همیشه نتیجه زحمت قبولی نیست رضایت درونه امیدوارم همه ما به رضایت درون رسیده باشیم. در انتها هم یه تبریک ویژه به کاربرهای parasto0o و Minaa.Gh مخصوصا دوستان عزیزم MAS00D و hsbabr2012 عرض می کنم.

چه عجب آقا بابک...مبارکه.درضمن یادتون باشه که فقط به رتبه برترا تبریک گفتی ها.....

yekta_63

New member
راستی منم یادم رفت نمرمو دیروز بگم من نمرم128.5 شده بود. ولی فکر میکنم اگه مشهد و شیراز و همدان و ...روقبل کرمان میزدم قبول بودم(به خاطر شغلم اولین انتخابمو نزدیکترین شهر زدم)

dadasalar

New member
ناراحت نباش داداسالار
دوباره شروع میکنیم
من فک میکردم قبول نشم برم تو آمپاس ولی
بیشتر مصر شدم

ممنون درستشم اینه ، به نظرم چیزی که عامل موفقیت هوش و توانایی و ازین حرفا نیست !! پشت کار آدماست که موفقیت رو به آدم میده
الانم توی فکر ساختن یک خانه هستم شایدم توی زمستان دوباره خوندم و شدم نفر اول دادا
توی دنیا هیچ بن بستی نیست یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت

من به این انجمن سر میزنم تا با بچه بخونم

m b l

New member
شیراز عالیه ، توی دوستانم کسی رو ندارم که دانشجوی شیراز باشه .
دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دانشجویان تحصیلات تکمیلی اش حقوق میده !
تا پارسال که ماهی 70 هزار تومن فکر کنم بود .
دانشگاه تراز بالایی قبول شدی که در خارج از ایران شناخته شده هست و مدرکش اعتباری در حد علوم پزشکی تهران داره .

خودمم باورم نمیشه هنوز.بیوجان اگه یادت باشه من گفتم فکرنکنم جای خوب قبول بشم وازشما خواستم کمکم کنید تا دانشگاههای سطح پایین رو اولویت بندی کنم .وقتی دیدم شیراز اوردم واقعا فهمیدم چقدر خدا بزرگه .

babak.stat1

New member
چه عجب آقا بابک...مبارکه.درضمن یادتون باشه که فقط به رتبه برترا تبریک گفتی ها.....

منم بابت قبولیتون اونم در شهر و دانشگاهی که دوست داشتید تبریک میگم. واقعا پشت کار به این میگن. امید وارم در مراحل و مقاطع دیگه هم به همین شدت پشتکار داشته باشید که در این صورت حتما به موفقیت میرسید.

bahram-68

New member
ستایش مخصوص خدایی است که شهابها را

از دل ستاره های بیکران عالم هستی آفرید.

sanaz

New member
سلام دوستان
سپس به همه دوستانی که نتیجه زحمتشونو گرفتن و خوشحالن از صمیم قلب تبریک می گم و بدونید همیشه نتیجه زحمت قبولی نیست رضایت درونه امیدوارم همه ما به رضایت درون رسیده باشیم. در انتها هم یه تبریک ویژه به کاربرهای همراه دراین مدت parasto0o - hsbabr2012 - Minaa.Gh - biostat -MASOOD-sanaz-mortezahaji-adoh-yekta_63 -shayeste - shekoofeh - oranous - m b l
عرض می کنم.
ممنون آقا بابک
بهتون تبریک میگم و انشالله همیشه و همه جا موفق باشین

bahram-68

New member
در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی یک ساله باش
وقتی او را به هوا می اندازی، می خندد
چون ایمان دارد که تو او را خواهی گرفت . . .

مرجانه

New member
سلام من هرکار کردم از دیروز نشد پیام بزارم
اول از کمک های اقای کیانی تشکر میکنم
منم ب ارزوم رسیدم یزد قبول شدم

- - - Updated - - -

راستی رتبمو که حساب کرده بودم 116.5 شده بود

m.kz

New member
با عرض سلام و آرزوی موفقیت واسه ی همه چه اونایی که قبول شدن و چه اونایی که در آینده قبول میشن انشالا
منم همونطور که آقای کیانی گفته بودن همدان قبول شدم.با تشکر از همه راهنمایی ها و کمکهاتون مدیر گرامی :)

biosta

Well-known member
یک مطلب بسیار بسیار مهم
دوستانی که قبول شدند یا نشدند فامیل و محل قبولیشان را به ایمیلم بفرستند تا که ایمیل بخصوص درسی که برای دیگران می فرستم برایشان بفرستم
غیر از دانشجویان مشهد الان با حدود 20 دانشجوی ارشد ودکتری امار زیستی از دانشگاه های مختلف از همین طریق در ارتباطم .
دوستان ایمیل های هم را داشته باشید خیلی می توانید به هم کمک کنید
...

kianibo911@mums.ac.ir

.................

hsbabr2012

New member
با سلام خدمت تمام دوستان زحمتکش و گرامیه من.
دو روز نیومدم ماشاءالله یدفعه 20 صفحه اضافه شد. من دیشب ساعتای ده رفتم نتیجمو دیدم بعداز ظهر سالن بودم تا رسیدم خونه کاراما انجام دادم شد 10.همون مشهد انتخاب اولم قبول شدم.
وقتی فهمیدم برخی از دوستان قبول نشدن حسابی ناراحت شدم چون واقعا درکشون میکنم به این دلیل که تجربشو داشتم:sadsmiley:ولی ماشاءالله به روحیشون صحبتاشونو که دیدم یاد خودم افتادم ناامید اصلا نشدن و واقعا تحسین برانگیزه و مطمئنم تک تکشون سال بعد جزء رتبه های تک رقمی خواهند بود این مطمئنم.
به همه دوستانی که قبول هم شدن از صمیم قلب تبریک میگم:riz304:،دوستان دانشگاه تهرانی رو بهشون تبریک مخصوص میگم اینده خوبی در انتظارشون هستش امیدوارم از تمام فرصتهای تحصیلیشون به نحو احسنت استفاده کنن.
از مشهد هم که فردوسی هم خونده بودن و ورودیه 87 هستن دو نفر یکیشون بهشتی قبول شده که رتبه 6 تخمین رتبه هم هست ودیگری هم دانشگاه تهران قبول شده. یک نفر دیگه هم از ورودیهای 87 فردوسی، مشهد قبول شده که فکرکنم نمره خوبیهم اورده.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا