نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
چی شد؟ کجا رفتین؟

دوست من شما به این سوالات جواب بدید تا سوالات جدید و حین صحبتتون بپرسیم؟
1- هدفتون از ادامه تحصیل
2- برنامه ای که برای آینده درسی و کاری که دارید
3- ایده آلی که مد نظرته رو بیان کن دوست من

Minaa.Gh

New member
1- هدفتون از ادامه تحصیل

چشم اندازی از آینده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:

sanaz

New member
راستی دوستان جناب بیو نیستن مگه قرار نشد بریم تو اون یکی تاپیک؟؟

hsbabr2012

New member
1- هدفتون از ادامه تحصیل

سلام دوست گرامیه من.
1. اگه مطالب دیشبمو خونده باشی گفتم از همون موقع که شروع کردم به خواندن برای ارشد همون یکسال پیش بیشتر به خاطر این بود که حس کردم اگر ادامه تحصیل بدم در رشته خودم بهتر میتونم مفید باشم و به این موضوع هم به راحتی نرسیدم.
2. من بیشتر دوست دارم درسمو اولویت قرار بدم، ولی چون باید حتما کار پاره وقتم داشته باشم بحث کار هم هست و فعالیتهای جانبی درسی هم برنامه دارم که انجام بدم، منظورم بیشتر فعالیتهای تحقیقاتی هست که در مباحث خاصی میخوام دنبال قسمت نرم افزاریشو پی بگیرم. باید برنامه ریزیه خوبی انجام بدم.
3. ایده در مورد چه چیزی منظورتونه؟

biosta

Well-known member
بابا الان دیگه همه دانشگاه ها حتی محوطه آزادشون هم وایرلس داره بچه ها به انجمن سر میزنیم(البته اگه دوستان این تاپیک رو نبندن و سوژه جذاب گیرمون بیاد!)
بعدش این که ارشد(به غیر پایان نامه) همش 24 واحد درسی داره که حدود 60 درصد مطالب کارشناسی رو تکرار می کنن فقط منابع رو تغییر میدن به اصطلاح منابع لاتین باشه!
حتی یه دانشگاه استنباط 1 رو دیدم که دوباره آمارریاضی پارسیان رو تدریس میکنن(ارشدای آمارریاضی)!!!!!
به قول یکی از دوستای ارشدم اینقد وقت اضافه داریم که وقت نمی کنیم درس بخونیم(البته ناگفته نمونه دانشگاه های تهران و شهید بهشتی و اصفهان و... پوست آدمو میکنن)
نمیگم ارشد آسونه ولی دقت کرده باشید بازم همون استادای دوره کارشناسی استادمون هستن و این یعنی نمی خواد تغییر زیادی رخ بده!

عذر می خوام از این حرفم اما مجبورم بگم که در اکثر مواقع این نوشته های شما صادق نیست .
به نظرم برای ارشد آمار ریاضی پیام نور این نوشته ها میتونه کم و بیش درست باشد در غیر این صورت نه ،
به نظرم برای ارشد آمار ریاضی دانشگاه آزاد هم کم وبیش میتونه این نوشته ها صادق باشه در غیر این صورت نه ،

به امید قبولی شما انوقت متوجه میشوید این نوشته ها چقدر میتونه درست باشه ،

می دونید وقتی به یک نفر می گویید دارم رشته ی امار می خونم با خودش چی فکر می کنه ؟
مگه امار هم درسی برای خوندن داره؟
مگه سرشماری خونه ها رشته دانشگاهی ست!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت همون ریاضیه؟؟؟؟؟؟؟
اما شما چیزهایی در مورد رشته تان می دانید که دیگران نمی دانند
دیگران فکر می کنند" آمار " یعنی رفتن درب خونه مردم و شمارش اون ها!!!
مردم و خیلی از حتی کسانی که تحصیلات تکمیلی را گذرانده اند نیز چنین فکر می کنند

اما واقعیت در مورد رشته ی آمار یک چیزه دیگه هست که تنها آنهایی که آمار می خونند می دانند چه دنیای مطالب علمی و مباحثی می تونه تو رشته ی امار وجود داشته باشه .
نوشته ی دوستمان در بالا مصداق این نوشته ی من در چند خط بالا هست ، وقتی تو متن و تحصیل دروس مقطع ارشد قرار بگیرید اون وقته که می گویید
یعنی این همه مطلب تو رشته ی امار وجود داشته و نمی دونستم آره من با این که لیسانس دارم تقریبا" هیچی نمی دونم .
ارشد با آنکه گفته می شود "تحصیلات تکمیلی " یعنی میای مطالبی که در دوره لیسانس خوندی را تکمیل می کنی

اما در نظر بگیرید که تکمیل کردن مطالبی که در دوره ی لیسانس خوانده اید در دوره ی ارشد بدین صورت هست که
( در رابطه با گرایش آمار زیستی می گویم )
20 درصد حداکثر 30 در صد مطالب لیسانس هست مابقی آن مطالبی هست که اصلا" حتی چه بسا عنوان هایش را هم نشنیدید
مطالب درسی ارشد یک دنیای دیگه هست که تو لیسانس اصلا" یا خیلی کم در حد اشاره خوانده اید .

آخرین ویرایش:

babak.stat1

New member
سلام دوست گرامیه من.
1. اگه مطالب دیشبمو خونده باشی گفتم از همون موقع که شروع کردم به خواندن برای ارشد همون یکسال پیش بیشتر به خاطر این بود که حس کردم اگر ادامه تحصیل بدم در رشته خودم بهتر میتونم مفید باشم و به این موضوع هم به راحتی نرسیدم.
2. من بیشتر دوست دارم درسمو اولویت قرار بدم، ولی چون باید حتما کار پاره وقتم داشته باشم بحث کار هم هست و فعالیتهای جانبی درسی هم برنامه دارم که انجام بدم، منظورم بیشتر فعالیتهای تحقیقاتی هست که در مباحث خاصی میخوام دنبال قسمت نرم افزاریشو پی بگیرم. باید برنامه ریزیه خوبی انجام بدم.
3. ایده در مورد چه چیزی منظورتونه؟

بله دوست من قبلا هم بیان کردی اما منظور من اینه اگه درست متوج شدم از صحبت هات شما قصد ادامه تحصیل و متخصص شدن و در زمینه و گرایش اقتصادی آمار داری و در اینصورت به خواستت رسیدی؟؟؟

Minaa.Gh

New member
میشه راجع به آینده ی شغلی آمارزیستی و برنامه ای که برای بعد از اتمام ارشد داریم صحبت کنیم ؟؟

MAS00D

New member
1- هدفتون از ادامه تحصیل
سلام بابک جان
بهتره قبل این که به ادامه تحصیل برسی یه چیزی مشخص بشه
چرا آمار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی میتونه با قاطعیت بیاد بگه وقتی کنکور سراسری شرکت کردیمو پشت کنکور بودیم گفتیم ما باید فقط آمار قبول بشیم؟
یا به رقم رتبه های چند رقی نابمون!!!!!!!!!!! و لطف سازمان سنجش آمار رو قبولوندنمون!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند نفر از ورودی هاتون به کاردانی بسنده کردند و به لطف مشروطی های متوالی آمارو رها کردن؟تعداد دانشجوهایی که میتونن 8 ترمه تمام کنن در نظر بگیرید!

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member
منم دیشب راجع به اینکه چرا ارشد شرکت کردم توضیح دادم !
قصد ادمه تحصیل هم دارم :thumbsupsmileyanim:
ولی ایده ی خاصی ندارم ! میخوام درآمدم و آینده ی شغلیم زندگیمو خیلی خوب ساپورت کنه !

biosta

Well-known member
راستی دوستان جناب بیو نیستن مگه قرار نشد بریم تو اون یکی تاپیک؟؟

شرایطی وجود داشت که امکان آمدن زودتر از این زمان در انجمن برایم و جود نداشت

دوست عزیزم دوستان ترجیح می دهند وقتشان را تو این تاپیک برای صحبت هایی بگذارند که کم و بیش به امار مربوط هست
و وقت و انرژی شان را برای مطالب جانبی نگذارند
من هم چنین نظری دارم
بهرحال بچه های انجمن آمار زیستی با بچه های انجمن های دیگه فرق می کنند
جو بچه های این جا صمیمی تر از دیگر انجمن ها است و در عین حال پست ها و نوشته هایشان در حیطه رشته شان هست
این خیلی خیلی ارزش داره ، نه ، فکر نکنم چنین گفتمان هایی در انجمن های دیگه صورت بگیره .

hsbabr2012

New member
میشه راجع به آینده ی شغلی آمارزیستی و برنامه ای که برای بعد از اتمام ارشد داریم صحبت کنیم ؟؟

بابک جان انگار بیشتر دوست دارن دوستان در مورد زیستی صحبت بشه
من دیشب واقعا می خواستم بپرسم که این همه که میگن اینده شغلی اینده شغلی، یعنی چی؟ یک مصداقشو بگن؟ واقعا چه کاری الان با توجه به رشته امار زیستی تو کشور انجام میشه که هم دائمی هستش و هم درآمد میگیم حداقل استاندارد داره؟

hsbabr2012

New member
من خودم یچیزایی تقریبا میدونم، ولی قانع کننده نیست برام فکر کنم، میخوام کسانیکه دستی بر آتش دارند و تجربه این مورد برای همه خوب توضیح بدن؟

Minaa.Gh

New member
سلام بابک جان
بهتره قبل این که به ادامه تحصیل برسی یه چیزی مشخص بشه
چرا آمار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی میتونه با قاطعیت بیاد بگه وقتی کنکور سراسری شرکت کردیمو پشت کنکور بودیم گفتیم ما باید فقط آمار قبول بشیم؟
یا به رقم رتبه های چند رقی نابمون!!!!!!!!!!! و لطف سازمان سنجش آمار رو قبولوندنمون!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند نفر از ورودی هاتون به کاردانی بسنده کردند و به لطف مشروطی های متوالی آمارو رها کردن؟تعداد دانشجوهایی که میتونن 8 ترمه تمام کنن در نظر بگیرید!

من وقتی کنکور شرکت کردم و میخواستم انتخاب رشته و دانشگاه کنم اصلا آمارو نزدم !!!
مردود شدم و خواستم برای سال بعدش بخونم که یهو تکمیل ظرفیت اومد ! بعدش من با خودم گفتم نمیخوام 1 ساااااال بشینم و باید امسال دانشجو بشم !!! این شد که ورودی نیمسال دوم آمار یه دانشگاهی شدم که برای اولین بار آمار میگرفت !!!!
نه استاد آماری ! نه مدیر گروهی ! نه هیچی !!!کم کم راه افتاد !
:black_eyed:

Minaa.Gh

New member
آره ! میشه راجع به آینده ی شغلی زیستی یکی که خیلی میدونه توضیح بده !!!؟
منم اطلاعاتم دست و پا شکسته است !!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا