hsbabr2012
New member
چی شد؟ کجا رفتین؟
چی شد؟ کجا رفتین؟
سلام :ad54ad: خوش اومدید
دوست من شما به این سوالات جواب بدید تا سوالات جدید و حین صحبتتون بپرسیم؟
1- هدفتون از ادامه تحصیل
2- برنامه ای که برای آینده درسی و کاری که دارید
3- ایده آلی که مد نظرته رو بیان کن دوست من
دوست من شما به این سوالات جواب بدید تا سوالات جدید و حین صحبتتون بپرسیم؟
1- هدفتون از ادامه تحصیل
بابا الان دیگه همه دانشگاه ها حتی محوطه آزادشون هم وایرلس داره بچه ها به انجمن سر میزنیم(البته اگه دوستان این تاپیک رو نبندن و سوژه جذاب گیرمون بیاد!)
بعدش این که ارشد(به غیر پایان نامه) همش 24 واحد درسی داره که حدود 60 درصد مطالب کارشناسی رو تکرار می کنن فقط منابع رو تغییر میدن به اصطلاح منابع لاتین باشه!
حتی یه دانشگاه استنباط 1 رو دیدم که دوباره آمارریاضی پارسیان رو تدریس میکنن(ارشدای آمارریاضی)!!!!!
به قول یکی از دوستای ارشدم اینقد وقت اضافه داریم که وقت نمی کنیم درس بخونیم(البته ناگفته نمونه دانشگاه های تهران و شهید بهشتی و اصفهان و... پوست آدمو میکنن)
نمیگم ارشد آسونه ولی دقت کرده باشید بازم همون استادای دوره کارشناسی استادمون هستن و این یعنی نمی خواد تغییر زیادی رخ بده!
راستی دوستان جناب بیو نیستن مگه قرار نشد بریم تو اون یکی تاپیک؟؟
سلام دوست گرامیه من.
1. اگه مطالب دیشبمو خونده باشی گفتم از همون موقع که شروع کردم به خواندن برای ارشد همون یکسال پیش بیشتر به خاطر این بود که حس کردم اگر ادامه تحصیل بدم در رشته خودم بهتر میتونم مفید باشم و به این موضوع هم به راحتی نرسیدم.
2. من بیشتر دوست دارم درسمو اولویت قرار بدم، ولی چون باید حتما کار پاره وقتم داشته باشم بحث کار هم هست و فعالیتهای جانبی درسی هم برنامه دارم که انجام بدم، منظورم بیشتر فعالیتهای تحقیقاتی هست که در مباحث خاصی میخوام دنبال قسمت نرم افزاریشو پی بگیرم. باید برنامه ریزیه خوبی انجام بدم.
3. ایده در مورد چه چیزی منظورتونه؟
سلام بابک جاندوست من شما به این سوالات جواب بدید تا سوالات جدید و حین صحبتتون بپرسیم؟
1- هدفتون از ادامه تحصیل
راستی دوستان جناب بیو نیستن مگه قرار نشد بریم تو اون یکی تاپیک؟؟
پس همشهری هستیم. البته الان ماا مشهد زندگی می کنیمنه :rolleyessmileyanim: حوزه ی امتحانیم گرگان بود ...
میشه راجع به آینده ی شغلی آمارزیستی و برنامه ای که برای بعد از اتمام ارشد داریم صحبت کنیم ؟؟
سلام بابک جان
بهتره قبل این که به ادامه تحصیل برسی یه چیزی مشخص بشه
چرا آمار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی میتونه با قاطعیت بیاد بگه وقتی کنکور سراسری شرکت کردیمو پشت کنکور بودیم گفتیم ما باید فقط آمار قبول بشیم؟
یا به رقم رتبه های چند رقی نابمون!!!!!!!!!!! و لطف سازمان سنجش آمار رو قبولوندنمون!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند نفر از ورودی هاتون به کاردانی بسنده کردند و به لطف مشروطی های متوالی آمارو رها کردن؟تعداد دانشجوهایی که میتونن 8 ترمه تمام کنن در نظر بگیرید!