نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ساراجون

New member
راستی جواب این سوالمو ندادید!
اینکه ظرفیت بیرجند پارسال 15تابوده و9نفر ثبتنام کردن باقیمانده رو چرا تو تکمیل ظرفیت نگرفته؟!راستی اینکه میگید 400احتمالش 50،50ست پس شبانه که 4تابیشنر نمیخواد پس ینی شانس شبانه بیرجندم ندارم نه؟!

Minaa.Gh

New member
چه جالب کدوم شهر؟
اخه میگن پارسال 520 روزانه بیرجند قبول شدن!!به نظرتون راسته؟![/QU

طرف از دانشجوهای دانشگاه گلستان بوده ! :smiliess (11): در همین حد میدونم ! چون خودم به آمارریاضی علاقه ندارم زیاد راجع بهش تحقیق نکردم:smiliess (12):

Minaa.Gh

New member
دوستان سال قبل در سیستم تخمین رتبه نهایتا" حدود 120 نفر برای رشته ی امار زیستی شرکت کردند .
به نظر من اگر تعداد شرکت کنندگان زیر 100 نفر باشه از این سیستم نمیتوان نتیجه ای قابل قبول گرفت .
حتی اگر 100 نفر هم که شرکت کنند رتبه تان در سیستم تخمین رتبه کمی کمتر از رتبه ی واقعی تان که در کارنامه تان خواهد بود گزارش میشود .

جناب بیو ! ببخشید :sarma: نمره ی منو حساب کردن که شد 154 ! واقعا به قبولی امیدوار باشم؟؟؟؟ :sad:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

mortezahaji

New member
سلام من فارغ التحصیل آمار بیرجندم
گروه بیرجند خیلی هم حساب کتاب نداره سعی کنید تا جایی که امکان داره نرید ارشد و اونجا
اما اگر روزانه نشدید شبانش حتما هستید ولی بچه های آمار ریاضیش میگن خود آمار ریاضش چیه که باز شبانش باشه اونم بیرحند
موفق باشید

yekta_63

New member
راستی جواب این سوالمو ندادید!
اینکه ظرفیت بیرجند پارسال 15تابوده و9نفر ثبتنام کردن باقیمانده رو چرا تو تکمیل ظرفیت نگرفته؟!راستی اینکه میگید 400احتمالش 50،50ست پس شبانه که 4تابیشنر نمیخواد پس ینی شانس شبانه بیرجندم ندارم نه؟!
منم به قول مینا جون زیاددنبال آمارریاضی نیستم زیستی رو میخوام.واینکه من میگم 50به50ست میخوام زیاد امیدواری به خودم ندم که بعدا تو ذوقم بخوره... وفقط بیرجند نیست که شبانه میگیره شما همه شهرارو درنظربگیرحالا شما بیرجندرو میخوای همه که اینطوری نیستند. و اگه واقعاپارسال520روزانه بیرجندقبول شده باشه خوب احتمال زیاد شما هم امسال روزانه قبولی. ولی من میگم شبانه که100درصدقبولین.در مورد تکمیل ظرفیت هم که خیلی ها هم آمارریاضی قبول میشن وهم زیستی و آمارزیستی میرن جای آمارریاضیشون خالی میمونه و متاسفانه زیاد تکمیل ظرفیت نمیگیرن و اون ظرفیت هارو خالی میذارن. ولی یادمه پارسال بیرجند تکمیل ظرفیت روزانه 2یا3نفری میخواست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

biosta

Well-known member
دوستان عزیز میخواستم بدونم که آیا تخمین رتبه های داوطلبان سال پیش بعد از اعلام کلید نهایی در سایت تخمین رتبه چقدر نزدیک به رتبه اصلیه داوطلبان بعد از اعلام نتایج بوده؟
اگر بیوی عزیز از این دسته داوطلبان سال پیش اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم که بگن.با تشکر.
به نظر من با تجربه ای که دارم چنین هست که :
وقتی که شرکت کنندگان سیستم تخمین رتبه به 100 نفری برای رشته ی امار زیستی رسیدند میتوان نتایجی را استنباط کرد .
یعنی مثلا" وقتی که 100 نفر در سیستم تخمین رتبه شرکت کردند و در این هنگام داوطلبی که رتبه اش در سیستم تخمین رتبه 6 شد می تواند مطمئن باشد رتبه ی نهایی اش زیر 10 هست .
وقتی که در سیستم تخمین رتبه 100 نفری شرکت کردند در ان هنگام داوطلبی که رتبه اش در سیستم تخمین رتبه 70 شد میتونه امیدوار به قبولی باشه .

yekta_63

New member
گروه بیرجند خیلی هم حساب کتاب نداره سعی کنید تا جایی که امکان داره نرید ارشد و اونجا
اما اگر روزانه نشدید شبانش حتما هستید ولی بچه های آمار ریاضیش میگن خود آمار ریاضش چیه که باز شبانش باشه اونم بیرحند
موفق باشید
تا جایی که یادمه شما تو یه پست از گروه آمار بیرجند راضی بودین که خیلی بهتون سخت گرفتن والان میبینید به نفعتون بوده حالا چی شد که بد شد....گروه بیرجند هنوز همون دکتر واقعی و خنجری و اطمینان هستند...دکتر خنجری یادمه خیلی خوب بودند

biosta

Well-known member
جناب بیو گفتند که اگه شرکت کننده های تخمین رتبه بالای100نفر بشه طبق پارسال با2برابر کردن رتبه تخمین، رتبه طرف بدست میاد.بازم خیلی زیاد نباید بهش اعتماد کرد مخصوصا کسایی که زبان زدن که نمره و رتبه رو بالاتراز مقدار واقعی نشون میده. ورتبه بیو هم پارسال در تخمین رتبه حدودا نصف رتبه نهاییشان شده بود.
آره همین طور هست که میگویید
اما این حرف هایم را فراموش کنید
چرا که پارسال اکانت های جعلی زیادی برای سیستم تخمین رتبه ساخته میشد ( سال اولی بود که چنین سیستمی آمده بود ) چون رایگان بود و داوطلبی طی چند دقیقه باوارد کردن درصد های جعلی به عنوان یک داوطلب جدید وارد سیستم تخمین رتبه میشد
اما امسال کسانی که در سیستم تخمین رتبه هستند افرادی هستند با یک اکانت .
بهرحال تا وقتی که داوطلبان این سیستم به 100 نفری برای رشته ی امار زیستی نرسند به نظرم نمی توان نتیجه ای که به واقعیت نزدیک باشد از این سیستم گرفت .
فقط می توان چنین برداشت کرد که مثلا" بین 20 نفر از داوطلبان جدی کنکور وضعیت من چگونه هست .

biosta

Well-known member
موفق باشید
خیلی از کسانی که آمار ریاضی خواندند با خودشان می گویند کاشکی امار زیستی می خواندیم
کم پیدا میشود که امار ریاضی خوانده باشد و بگوید از گرایشی که برای ارشد انتخاب کردم راضیم.
دوستان خیلی دوست دارم بدانم نظر شما با توجه به صحبت های اطرافیانتان چنین هست یا نه ؟

biosta

Well-known member
جناب بیو ! ببخشید :sarma: نمره ی منو حساب کردن که شد 154 ! واقعا به قبولی امیدوار باشم؟؟؟؟ :sad:
من رو اذیت نکنید
به نظرم رتبه ات زیر 20 هست پس قبول هستید
حتی به نظرم 99 درصد بهشتی هم قبولید
این نوشته ی من این جا باقی می ماند وپاک نمی کنم
وقتی که نتایج اعلام شد ببینید که درست گفتم یا نه .

biosta

Well-known member
سلام مجدد
کدوم شهر؟اخه امسال ظرفیت ها خیلی زیاد شده امیدی به روزانه نیس؟مثلن بیرجند پارسال روزانه12وشبانه3نفرگرفتن ولی امسال 18روزانه و4شبانه میخوان!کنکور امارریاضی رو میگم نه امار زیستی!!
نه بیرجند که بومیش هستم شانس ندارم؟لطفا روک جواب بدید ناراحت نمیشم امید قبولی امار ریاضی روزانه و یا شبانه بیرجند هست برام باتوجه به افزایش ظرفیتهاممنون
رتبه تان 570 بود
بدیهی ست که شبانه بیرجند قبولید ( این که ارزش داشته باشد بروید یا نه تصمیم خودتان هست )
در مورد این که روزانه بیرجند با این رتبه که قبولید یا نه میترسم حرفی بزنم که درست در نیاید چون هم احتمال قبولی هست و هم نیست .
در یک پستی تو تاپیک های دیگه گفتم که آخرین فرد قبول شده روزانه و شبانه بیرجند سال قبل چه رتبه ای داشتند البته بایستی افزایش ظرفیت ها را هم در نظر گرفت .

jiyu

New member

ااااااااااه چقد میپرسی یکم کامنت ها رو بخونی جریان دستت میاد انگار میخوای بشنوی که نه با رتبه 154 هیچ جا نمیشه فبول شد.

yekta_63

New member
خیلی از کسانی که آمار ریاضی خواندند با خودشان می گویند کاشکی امار زیستی می خواندیم
کم پیدا میشود که امار ریاضی خوانده باشد و بگوید از گرایشی که برای ارشد انتخاب کردم راضیم.
دوستان خیلی دوست دارم بدانم نظر شما با توجه به صحبت های اطرافیانتان چنین هست یا نه ؟
دخترخاله من که کارشناسی هم با هم هم بودیم از دانشگاه آزاد مشهد ارشد آمارریاض گرفته و همش به من میگفت توچرا اینقدر دنبال آمارزیستی هستی بیا آزاد ارشدآمارریاضی بگیر من گفتم اصلا آمارریاضی ارزش نداره اون همه پول براش بدم. واون میگفت مگه این زیستی چیه...با فاصله چندماه بعدکه دیدمش گفت من رفتم در مورد این آمارزیستی که میگفتی از خیل ها حتی استادای آمارریاضی پرسیدم که همشون گفتن آره زیستی خیلی بهتره واقعا ارزششوداره که چند سال هم آدم براش تلاش کنه.

rahele.t

New member

من خودم اصلا به آمار ریاضی علاقه ای ندارم. اکثر دوستان دانشگاهیم هم مثل منن. یکی از دوستام پارسال روزانه زاهدان قبول شد که فکر کنم تو فکر انصرافه. یکیشونم دوسال قبل شبانه شاهرود قبول شد و الان آخرای دورشه ولی نظرش اینه که فقط دوسال وقتشو تلف کرده. این رشته فقط واسه اونایی خوبه که به محض علاقه دارن.

yekta_63

New member
دوستای خوب همگی اعتراض فرستادین؟ حتی بدون منبع هم شده لطفا اعتراض کنید. و هرکسی که میشناسین آمارزیستی شرکت کرده ازش بخواین بیادتو سیستم تخمین رتبه شرکت کنه.

sanaz

New member
دوستای خوب همگی اعتراض فرستادین؟ حتی بدون منبع هم شده لطفا اعتراض کنید. و هرکسی که میشناسین آمارزیستی شرکت کرده ازش بخواین بیادتو سیستم تخمین رتبه شرکت کنه.
تا الان استقبالی از تخمین رتبه نشده چرااا؟؟؟؟من به شخصه هر کسو میشناختم تشویق کردم شرکت کنه

yekta_63

New member
تا الان استقبالی از تخمین رتبه نشده چرااا؟؟؟؟من به شخصه هر کسو میشناختم تشویق کردم شرکت کنه
ساناز جون تا کلید نهایی بیاد هنوز خیلی هامیان.من که فقط2تا از دوستام شرکت کرده بودن اونا هم جزء همون سیاهی لشکرا بودن که نیامدن تو تخمین رتبه شرکت هم بکنن...

مرجانه

New member

به نظر من 50 درصد یزد
25درصد مشهد
20 درصد اصفهان
5 درصد هم اراک و مابقی انتخاب ها .
احتمال قبولیت در مشهد زیاد نیست اما اگر قبول شدی میای ورودی پایین تر از من می شوید:smilies-azardl (113

ببخشید شما گفتید اگه همه شهرارو انتخاب کنم قطعا قبول هستم کل شهرها رو زدم و با این نظر شما یعنی بیشترین احتمال یزد و 50درصد است؟

میشه کمکم کنید اخه امشب اخرین زمان ویرایش انتخاب شهرهاست

Minaa.Gh

New member
من رو اذیت نکنید
به نظرم رتبه ات زیر 20 هست پس قبول هستید
حتی به نظرم 99 درصد بهشتی هم قبولید
این نوشته ی من این جا باقی می ماند وپاک نمی کنم
وقتی که نتایج اعلام شد ببینید که درست گفتم یا نه .

مرسی مرسی :smilies-azardl (113 ببخشید :28: نمیخواستم اذیتتون کنم ! خیلی خیلی خیلی خوشحال میشم اگه قبول بشم :smiliess (8): انشاا... که بشه :smilies-azardl (113

Minaa.Gh

New member
ااااااااااه چقد میپرسی یکم کامنت ها رو بخونی جریان دستت میاد انگار میخوای بشنوی که نه با رتبه 154 هیچ جا نمیشه فبول شد.
شاید من برخلاف خیلی ها فقط 6تا انتخاب دانشگاه انجام داده باشم :New (6): رتبه 154 نه ! نمره 154 :sdasdasd:
و مهمتر اینکه----> من از جناب بیو سوال کرده بودم !!!! :smilies-azardl (12)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا