چه جالب کدوم شهر؟
اخه میگن پارسال 520 روزانه بیرجند قبول شدن!!به نظرتون راسته؟![/QU
طرف از دانشجوهای دانشگاه گلستان بوده ! :smiliess (11): در همین حد میدونم ! چون خودم به آمارریاضی علاقه ندارم زیاد راجع بهش تحقیق نکردم:smiliess (12):
دوستان سال قبل در سیستم تخمین رتبه نهایتا" حدود 120 نفر برای رشته ی امار زیستی شرکت کردند .
به نظر من اگر تعداد شرکت کنندگان زیر 100 نفر باشه از این سیستم نمیتوان نتیجه ای قابل قبول گرفت .
حتی اگر 100 نفر هم که شرکت کنند رتبه تان در سیستم تخمین رتبه کمی کمتر از رتبه ی واقعی تان که در کارنامه تان خواهد بود گزارش میشود .
منم به قول مینا جون زیاددنبال آمارریاضی نیستم زیستی رو میخوام.واینکه من میگم 50به50ست میخوام زیاد امیدواری به خودم ندم که بعدا تو ذوقم بخوره... وفقط بیرجند نیست که شبانه میگیره شما همه شهرارو درنظربگیرحالا شما بیرجندرو میخوای همه که اینطوری نیستند. و اگه واقعاپارسال520روزانه بیرجندقبول شده باشه خوب احتمال زیاد شما هم امسال روزانه قبولی. ولی من میگم شبانه که100درصدقبولین.در مورد تکمیل ظرفیت هم که خیلی ها هم آمارریاضی قبول میشن وهم زیستی و آمارزیستی میرن جای آمارریاضیشون خالی میمونه و متاسفانه زیاد تکمیل ظرفیت نمیگیرن و اون ظرفیت هارو خالی میذارن. ولی یادمه پارسال بیرجند تکمیل ظرفیت روزانه 2یا3نفری میخواست.راستی جواب این سوالمو ندادید!
اینکه ظرفیت بیرجند پارسال 15تابوده و9نفر ثبتنام کردن باقیمانده رو چرا تو تکمیل ظرفیت نگرفته؟!راستی اینکه میگید 400احتمالش 50،50ست پس شبانه که 4تابیشنر نمیخواد پس ینی شانس شبانه بیرجندم ندارم نه؟!
به نظر من با تجربه ای که دارم چنین هست که :دوستان عزیز میخواستم بدونم که آیا تخمین رتبه های داوطلبان سال پیش بعد از اعلام کلید نهایی در سایت تخمین رتبه چقدر نزدیک به رتبه اصلیه داوطلبان بعد از اعلام نتایج بوده؟
اگر بیوی عزیز از این دسته داوطلبان سال پیش اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم که بگن.با تشکر.
تا جایی که یادمه شما تو یه پست از گروه آمار بیرجند راضی بودین که خیلی بهتون سخت گرفتن والان میبینید به نفعتون بوده حالا چی شد که بد شد....گروه بیرجند هنوز همون دکتر واقعی و خنجری و اطمینان هستند...دکتر خنجری یادمه خیلی خوب بودندسلام من فارغ التحصیل آمار بیرجندم
گروه بیرجند خیلی هم حساب کتاب نداره سعی کنید تا جایی که امکان داره نرید ارشد و اونجا
اما اگر روزانه نشدید شبانش حتما هستید ولی بچه های آمار ریاضیش میگن خود آمار ریاضش چیه که باز شبانش باشه اونم بیرحند
موفق باشید
آره همین طور هست که میگوییدجناب بیو گفتند که اگه شرکت کننده های تخمین رتبه بالای100نفر بشه طبق پارسال با2برابر کردن رتبه تخمین، رتبه طرف بدست میاد.بازم خیلی زیاد نباید بهش اعتماد کرد مخصوصا کسایی که زبان زدن که نمره و رتبه رو بالاتراز مقدار واقعی نشون میده. ورتبه بیو هم پارسال در تخمین رتبه حدودا نصف رتبه نهاییشان شده بود.
خیلی از کسانی که آمار ریاضی خواندند با خودشان می گویند کاشکی امار زیستی می خواندیمسلام من فارغ التحصیل آمار بیرجندم
گروه بیرجند خیلی هم حساب کتاب نداره سعی کنید تا جایی که امکان داره نرید ارشد و اونجا
اما اگر روزانه نشدید شبانش حتما هستید ولی بچه های آمار ریاضیش میگن خود آمار ریاضش چیه که باز شبانش باشه اونم بیرحند
موفق باشید
من رو اذیت نکنیدجناب بیو ! ببخشید :sarma: نمره ی منو حساب کردن که شد 154 ! واقعا به قبولی امیدوار باشم؟؟؟؟ :sad:
رتبه تان 570 بودسلام مجدد
کدوم شهر؟اخه امسال ظرفیت ها خیلی زیاد شده امیدی به روزانه نیس؟مثلن بیرجند پارسال روزانه12وشبانه3نفرگرفتن ولی امسال 18روزانه و4شبانه میخوان!کنکور امارریاضی رو میگم نه امار زیستی!!
نه بیرجند که بومیش هستم شانس ندارم؟لطفا روک جواب بدید ناراحت نمیشم امید قبولی امار ریاضی روزانه و یا شبانه بیرجند هست برام باتوجه به افزایش ظرفیتهاممنون
جناب بیو ! ببخشید :sarma: نمره ی منو حساب کردن که شد 154 ! واقعا به قبولی امیدوار باشم؟؟؟؟ :sad:
دخترخاله من که کارشناسی هم با هم هم بودیم از دانشگاه آزاد مشهد ارشد آمارریاض گرفته و همش به من میگفت توچرا اینقدر دنبال آمارزیستی هستی بیا آزاد ارشدآمارریاضی بگیر من گفتم اصلا آمارریاضی ارزش نداره اون همه پول براش بدم. واون میگفت مگه این زیستی چیه...با فاصله چندماه بعدکه دیدمش گفت من رفتم در مورد این آمارزیستی که میگفتی از خیل ها حتی استادای آمارریاضی پرسیدم که همشون گفتن آره زیستی خیلی بهتره واقعا ارزششوداره که چند سال هم آدم براش تلاش کنه.خیلی از کسانی که آمار ریاضی خواندند با خودشان می گویند کاشکی امار زیستی می خواندیم
کم پیدا میشود که امار ریاضی خوانده باشد و بگوید از گرایشی که برای ارشد انتخاب کردم راضیم.
دوستان خیلی دوست دارم بدانم نظر شما با توجه به صحبت های اطرافیانتان چنین هست یا نه ؟
خیلی از کسانی که آمار ریاضی خواندند با خودشان می گویند کاشکی امار زیستی می خواندیم
کم پیدا میشود که امار ریاضی خوانده باشد و بگوید از گرایشی که برای ارشد انتخاب کردم راضیم.
دوستان خیلی دوست دارم بدانم نظر شما با توجه به صحبت های اطرافیانتان چنین هست یا نه ؟
تا الان استقبالی از تخمین رتبه نشده چرااا؟؟؟؟من به شخصه هر کسو میشناختم تشویق کردم شرکت کنهدوستای خوب همگی اعتراض فرستادین؟ حتی بدون منبع هم شده لطفا اعتراض کنید. و هرکسی که میشناسین آمارزیستی شرکت کرده ازش بخواین بیادتو سیستم تخمین رتبه شرکت کنه.
ساناز جون تا کلید نهایی بیاد هنوز خیلی هامیان.من که فقط2تا از دوستام شرکت کرده بودن اونا هم جزء همون سیاهی لشکرا بودن که نیامدن تو تخمین رتبه شرکت هم بکنن...تا الان استقبالی از تخمین رتبه نشده چرااا؟؟؟؟من به شخصه هر کسو میشناختم تشویق کردم شرکت کنه
به نظر من 50 درصد یزد
25درصد مشهد
20 درصد اصفهان
5 درصد هم اراک و مابقی انتخاب ها .
احتمال قبولیت در مشهد زیاد نیست اما اگر قبول شدی میای ورودی پایین تر از من می شوید:smilies-azardl (113
من رو اذیت نکنید
به نظرم رتبه ات زیر 20 هست پس قبول هستید
حتی به نظرم 99 درصد بهشتی هم قبولید
این نوشته ی من این جا باقی می ماند وپاک نمی کنم
وقتی که نتایج اعلام شد ببینید که درست گفتم یا نه .
شاید من برخلاف خیلی ها فقط 6تا انتخاب دانشگاه انجام داده باشم :New (6): رتبه 154 نه ! نمره 154 :sdasdasd:ااااااااااه چقد میپرسی یکم کامنت ها رو بخونی جریان دستت میاد انگار میخوای بشنوی که نه با رتبه 154 هیچ جا نمیشه فبول شد.