Diana-Epid_92
New member
در مورد سوال 42 گزینه 1 درست هست چون واریانس بتا1 با واریانس ایکس رابطه عکس داره بنابراین باید زیاد باشه تا واریانس بتا1 کم بشه ودقت بتا1 بالا بره.
مشاهده فایلپیوست 1276
:smilies-azardl (181او ! اینجوری هم میشه !!!!
در مورد سوال 42 گزینه 1 درست هست چون واریانس بتا1 با واریانس ایکس رابطه عکس داره بنابراین باید زیاد باشه تا واریانس بتا1 کم بشه ودقت بتا1 بالا بره.
مشاهده فایلپیوست 1276
54 تا صحیح - 8تا غلط - 8تا نزده ! زبان نزدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بابک عزیز شما بایستی با توجه به صورت سوال سوالو حل کنی اگر میگفت صدک 95 ام بله اون موقع 1 منهای الفا صدق میکرد.
در مورد سوال 61 متاسفانه بایستی تو صورت سوال درمورد ثابت یا تصادفی بودنش میگفت ولی با توجه به تستای آمار زیستی که از سالهای قبل زدم طراح به صورت پیش فرض با اثرات ثابت در نظر گرفته.
دوست عزیز شما نمرت 154 میشه با کلید اولیه واقعا تبریک ما رو پذیرا باش.
حالا الویت هایی که زدی و بگو تا ببینیم قبولی یا نه
:heart:شهید بهشتی - تهران - مدرس - بهزیستی - مشهد
دوست عزیز شما نمرت 154 میشه با کلید اولیه واقعا تبریک ما رو پذیرا باش.
حالا الویت هایی که زدی و بگو تا ببینیم قبولی یا نه
ببخشید! ایران هم بعد از تهران زدم !!!:riz513:
پس حتما انتخاب اولت قبولی .می تونم بپرسم چرا اول شهید بهشتی و زدی؟؟؟؟
:heart:شهید بهشتی - تهران - مدرس - بهزیستی - مشهد
راستش من شنیدم که شهیدبهشتی برای آمارزیستی بهترینه ! علافه هم داشتم و دارم که از هرچیزی برام مهمتره :thanks: کاش بشه :heart: آرزومه ... برام دعا کنید:bunnyearsmiley:
نگفتی چرا انتخاب اولتو شهید بهشتی زدی؟؟؟
پس حتما انتخاب اولت قبولی .می تونم بپرسم چرا اول شهید بهشتی و زدی؟؟؟؟
تبریک تو کنکور آمار زیستی به احتمال زیاد تک رقمی میشوی
البته 99 درصد مطمئن هستم تک رقمی میشوی
درحالی که تا رتبه 35 هم امید قبولی در بهشتی هست .
لطفا تعداد سوالات درست تعدا غلط و نزده هاتونو بگید تا ببینیم امیدی هست یا نه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
دوست گرامی جواب همون معکوس یک منهای تی هستش.الان با توجه به اینکه مطمئن بودم دوباره حل کردم وحلشو پایین گذاشتم.
مشاهده فایلپیوست 1277
به نظرت از تهران هم بهتره؟؟؟؟؟
راستی تخمین رتبه شرکت نمی کنید؟؟؟؟؟
نمیدونم !!h34r-smiley: من شهید بهشتی دوس دارم ولی شاید شاید تهرانو اولین انتخاب بزنم :smiliess (11): به تخمین رتبه اعتماد و اعتقاد ندارم :78:
54 تا صحیح - 8تا غلط - 8تا نزده ! زبان نزدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
نمره ی شما 154 میشود
پس اگه تهرانو انتخاب کنید هم میشیم:thumbsupsmileyanim:حالا برای اطمینان خاطر که شرکت کنید شما که مطمئن به قبولی هستید پس چندان براتون فرقی نداره
دوست گرامی جواب همون معکوس یک منهای تی هستش.الان با توجه به اینکه مطمئن بودم دوباره حل کردم وحلشو پایین گذاشتم.
مشاهده فایلپیوست 1277