نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
بابک عزیز شما بایستی با توجه به صورت سوال سوالو حل کنی اگر میگفت صدک 95 ام بله اون موقع 1 منهای الفا صدق میکرد.
در مورد سوال 61 متاسفانه بایستی تو صورت سوال درمورد ثابت یا تصادفی بودنش میگفت ولی با توجه به تستای آمار زیستی که از سالهای قبل زدم طراح به صورت پیش فرض با اثرات ثابت در نظر گرفته.

حالا ما در خواست حذفشو میدیم دیدی دلشون سوختو حذف کردن.
راستی دوست عزیز الویت های انتخابیت کجا ها هست؟؟؟
این افتخار و داریم که هم شیم؟؟؟؟

Diana-Epid_92

New member
پس حتما انتخاب اولت قبولی .می تونم بپرسم چرا اول شهید بهشتی و زدی؟؟؟؟

راستش من شنیدم که شهیدبهشتی برای آمارزیستی بهترینه ! علافه هم داشتم و دارم که از هرچیزی برام مهمتره :thanks: کاش بشه :heart: آرزومه ... برام دعا کنید:bunnyearsmiley:

biosta

Well-known member
:heart:شهید بهشتی - تهران - مدرس - بهزیستی - مشهد

تبریک تو کنکور آمار زیستی به احتمال زیاد تک رقمی میشوی
البته 99 درصد مطمئن هستم تک رقمی میشوی
درحالی که تا رتبه 35 هم امید قبولی در بهشتی هست .

babak.stat1

New member
راستش من شنیدم که شهیدبهشتی برای آمارزیستی بهترینه ! علافه هم داشتم و دارم که از هرچیزی برام مهمتره :thanks: کاش بشه :heart: آرزومه ... برام دعا کنید:bunnyearsmiley:

به نظرت از تهران هم بهتره؟؟؟؟؟
راستی تخمین رتبه شرکت نمی کنید؟؟؟؟؟

babak.stat1

New member

تبریک تو کنکور آمار زیستی به احتمال زیاد تک رقمی میشوی
البته 99 درصد مطمئن هستم تک رقمی میشوی
درحالی که تا رتبه 35 هم امید قبولی در بهشتی هست .

بیو جان ما منتظر حضور دوستت تو تخمین رتبه هستیم. یادم رفت به خودش بگم:thanks:

hsbabr2012

New member
ممنونم :rose: ولی t-1 درسته دوست خوب ! شما اگه از xy در حین انتگرال گیری فاکتور بگیرید همه چی درست میشه :)

دوست گرامی جواب همون معکوس یک منهای تی هستش.الان با توجه به اینکه مطمئن بودم دوباره حل کردم وحلشو پایین گذاشتم.

Graphic1.jpg

babak.stat1

New member
دوست گرامی جواب همون معکوس یک منهای تی هستش.الان با توجه به اینکه مطمئن بودم دوباره حل کردم وحلشو پایین گذاشتم.

مشاهده فایل‌پیوست 1277

ای قربون دستت حالا ما هرچی می گفتیم این دوستمون می گفت نه.
دوست عزیز شما قصد شرکت در تخمین رتبه رو ندارید؟؟؟؟

Diana-Epid_92

New member
به نظرت از تهران هم بهتره؟؟؟؟؟
راستی تخمین رتبه شرکت نمی کنید؟؟؟؟؟

نمیدونم !! :ph34r-smiley: من شهید بهشتی دوس دارم ولی شاید شاید تهرانو اولین انتخاب بزنم :smiliess (11): به تخمین رتبه اعتماد و اعتقاد ندارم :78:

babak.stat1

New member
نمیدونم !! :ph34r-smiley: من شهید بهشتی دوس دارم ولی شاید شاید تهرانو اولین انتخاب بزنم :smiliess (11): به تخمین رتبه اعتماد و اعتقاد ندارم :78:

پس اگه تهرانو انتخاب کنید هم میشیم:thumbsupsmileyanim:حالا برای اطمینان خاطر که شرکت کنید شما که مطمئن به قبولی هستید پس چندان براتون فرقی نداره

Diana-Epid_92

New member
پس اگه تهرانو انتخاب کنید هم میشیم:thumbsupsmileyanim:حالا برای اطمینان خاطر که شرکت کنید شما که مطمئن به قبولی هستید پس چندان براتون فرقی نداره

انشاا... :bunnyearsmiley: واقعا یعنی به تهران قبول شدنم میشه امید داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا