babak.stat1
New member
زبانم رو به احتمال 99 درصد 28-29 تا درست زدم با 5 تا غلط
سلام دوست من تبریکات ویژه ی منو برای کسب چنین نمره ای پذیرا باشید و بهترین ها رو براتون آرزومندم.
شما ترتیب انتخاب دانشگاههایی که زدید چی بود؟؟؟
زبانم رو به احتمال 99 درصد 28-29 تا درست زدم با 5 تا غلط
سلام دوست من تبریکات ویژه ی منو برای کسب چنین نمره ای پذیرا باشید و بهترین ها رو براتون آرزومندم.
شما ترتیب انتخاب دانشگاههایی که زدید چی بود؟؟؟
سلام دوست عزیز parastooo
من هم به شما تبریک میگم. ان شاء الله موفق باشین.
شما زبان را چطوری خوندین؟ که ماشا الله خیلی خوب زدین.
بله من از گرایشهای دکترا خبر ندارم نمیدونم کسی که امار اقتصادی خونده و الان دکترا میخونه گرایشش چیه ببخشید.
من خودم هدفم اینه که ادامه بدم و دکترا بگیرم انشالا ولی منم خودم معلوم نیست هنوز حتما امار زیستی بخونم یا نه هدفم دفاع و جبهه گیری نبود خواستم چیزایی که شنیدمو به شمام بگم.بهرحال شما امار اقتصادی بخونی واسه ما بهترم هست یه رتبه برتر کمتر واسه ما بهتر.تو کنکور دکترا هم مجبور نیستیم با شما رقابت کنیم :d
فک کنم من که عضو شدم همه deactive کردن :دی
سلام دوست عزیز ، درست فکر کردی ،
می تونی نوشته های قبلی که دوستان گذاشتن و به نظرت مفید هست رو بخونی
پست های مفید خودشان مشخص هستند !
تعداد پست ها زیاد هست اما یکی در میان پست های مفید وجالبی هستند .
( بعد از اعلام نتایج این تاپیک خیلی خیلی شلوغ خواهد شد )
دوست عزیز سلام. براتون ارزوی بهترین ها رو دارم.انشاءا.. به اونچه میخواین به نحو احسنت برسین.
عید را هم بهتون تبریک میگم.
من از بعد کنکور میخوندم پستهارو و پیگیر بودم ولی الان عضو شدم :دی
من هم بی صبرانه منتظر اعلام نتایجمممنونم
فک کنم من که عضو شدم همه deactive کردن :دی
سلام
بهتون تبریک میگم
پرچم خانما رفت بالا
همه فقط منتظریم
وگرنه حضور داریم
بله واقعا همه بچه ها به گمونم روزی چندبار سر میزنن اما هیچ کدوم دلو دماغی برا نوشتن نداریم. اما پرچم آمار زیستی مخصوصا بچه های انجمن همیشه بالاست دخترو پسرش مهم نی دوست من.
سلام
بهتون تبریک میگم
پرچم خانما رفت بالا
همه فقط منتظریم
وگرنه حضور داریم
بله واقعا همه بچه ها به گمونم روزی چندبار سر میزنن اما هیچ کدوم دلو دماغی برا نوشتن نداریم. اما پرچم آمار زیستی مخصوصا بچه های انجمن همیشه بالاست دخترو پسرش مهم نی دوست من.
دل و دماغی نمی خواد اخه..هرچی صلاح باشه اتفاق میفته
امیدوارم شما هم بعد از اعلام نتایج حتما بیایید و بین ما باشید ! الان همه منتظر اعلام نتایج هستن !!!!!
کسی حرفی برای گفتن نداره !
مطمین باشید بخاطر اومدن شما نیست :دی