نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shayeste

New member
نیتم در این سایت کمک کردن هست ،
ببخشید ، نمی خوام با کسی دوست بشوم!!!!!!!!!!!
دیگه دارم زیادی دیگران رو با پیام هایم اذیت می کنم ، اگر قراره مرتب دوستان در این سایت از دستم ناراحت شوند شاید بهتره نباشم
تا هستم کمک می کنم اما کم کم خواهم رفت
فعلا" منتظرم ، منتظر تا با جوابی ( طی چند هفته ی آینده ) جدول ترجیحات و اولویت های زندگی ام عوض شود .! :rolleyessmileyanim::riz304::rolleyessmileyanim:
چی شده بیو؟کسی چیزی گفته؟
عکس بده جنازه بگیر
چنذ هفته دیگه چه خبره ها؟
:ph34r-smiley:

parasto0o

New member
میگذره ، قبول میشید ، میرید دوره ارشد ، امید وارم بعدش هر از گاهی یادتان بیفته که چنین انجمنی هم بود .
به نمره های حدود 105 تا حدودی میشه حق داد اما دیگه کسی که نمره ی 150 ، 130 آورده که استرس نباید داشته باشه .
همه می دونند اما بازم میگم ، نمره ی 115 به بالا به نظرم با انتخاب همه ی شهر ها 99 در صد قبوله .
نمره ی 105 ، حتی شاید 100 هم امید داشته باشه اما خواهش می کنم !! بی خیالی طی کنید با هر نمره ای که هستید ،
خودتان را به کاری مشغول کنید تا زودتر بگذرد ، بیکار که باشید این طوری می شود که همش فکر و خیال میاد سراغتان .

سلام جناب بیوستا چون من تو خونه ام همش وقت برام دیر میگذره...ولی خب مث که حرفم باعث اذیت شده..دیگه حرفی نمیزنم بابت نتایج!!

parasto0o

New member
حرف منم همینه بابا شما ها که همه رتبه برترین هی میاین اینجا میگین استرس داریم و این حرفا.
واقعا بیکارین ها :p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd:

- - - Updated - - -

حرف منم همینه بابا شما ها که همه رتبه برترین هی میاین اینجا میگین استرس داریم و این حرفا.

اره من واقعا بیکارم!

Sama7

New member

- - - Updated - - -

خوب اونا استرسِ اینو دارن که کدوم دانشگاه میشه و من و امثال من استرس آیا بشه آیا نشه ...
عصبانی نشو :rose:

parasto0o

New member

- - - Updated - - -

خوب اونا استرسِ اینو دارن که کدوم دانشگاه میشه و من و امثال من استرس آیا بشه آیا نشه ...
عصبانی نشو :rose:

فک کنم یکم به ایشون برخورده که بقیه استرس دارن :|

azno

New member
اره من واقعا بیکارم!

سلام دوست عزیز
خوب بیکار هستید برید سراغ آموزش نرم افزارهای آماری یا حتی پاور پوینت. شما که امتحان را عالی دادید و به قبول شدن مطمئن هستید دیگه چرا :smiliess (12):
نمیدونم شاید نرم افزارها را بلد هستید.

biosta

Well-known member
چی شده بیو؟کسی چیزی گفته؟
عکس بده جنازه بگیر
چنذ هفته دیگه چه خبره ها؟
:ph34r-smiley:

من که این پست رو انتقال داده بودم به اون تاپیک " هر چی می خواهی دل تنگ بگو "
این مطالب با عنوان تاپیک مناسبت نداشت و از ناراحتی حواسم نبود که این جا گذاشتم .
همیون طوری دارم زیادی باعث اذیت دیگران می شوم .
دیگه برای این صحبت تو این تاپیک پست نگذارید .اون یکی تاپیک
بچه ها ببخشید چند تا پست نامربوط به عنوان تاپیک گذاشته شد .

biosta

Well-known member
سلام جناب بیوستا چون من تو خونه ام همش وقت برام دیر میگذره...ولی خب مث که حرفم باعث اذیت شده..دیگه حرفی نمیزنم بابت نتایج!!
نه ، خدای من این طوری نگویید ، این انجمن مال شماست ، من برای شما اینجایم .
این چنین برداشت نکنید ، اصلا" حرفم رو پس می گیرم ! .

parasto0o

New member
نه ، خدای من این طوری نگویید ، این انجمن مال شماست ، من برای شما اینجایم .
این چنین برداشت نکنید ، اصلا" حرفم رو پس می گیرم ! .

من استرسی ندارم فقط چون منتظرم نتایج بیاد دیر میگذره برام.همین!!نمیدونم دیگه چرا به عده ای بر خورده این حرکتم!

biosta

Well-known member
تقصیر ماهیت محیط مجازیه

من استرسی ندارم فقط چون منتظرم نتایج بیاد دیر میگذره برام.همین!!نمیدونم دیگه چرا به عده ای بر خورده این حرکتم!

سلاااااااااااااااااااااااااام ، به کسی بر نخورده :riz304:
می دونی چی شده ؟
تقصیر محیط مجازیه ، همیشه وقتی تو محیط مجازی می روید این یادتان باشد که
این گونه محیط ها به علت ماهیتی که دارند پتانسیل بالایی برای سو تعبیر و به دنبال آن سوتفاهم ایجاد می کنند .
الزاما" آنچه که می خوانید منظور گوینده نیست و چون دقبقا"نمی توانیم احساسمان را منتقل کنیم و یا امکان این نیست که زیاد تایپ کنیم
چه بسا نتوانیم آنچه که مورد نظرمان هست را به دیگران منتقل کنیم .
پس الان دیگه بایستی تقصیر رو بیندازیم به گردن ماهیت محیط مجازی ، چون الان صوطفاحم و صوطعبیر شده .
این جا همه همدیگر رو دوست دارند و باعث شادی هم می شوند .
هر کی جرات داره بگه غیر از این هست تا که بن اش کنم :j58r36j3gcr4suxymup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sdasdasd::28:

آخرین ویرایش:

parasto0o

New member
سلاااااااااااااااااااااااااام ، به کسی بر نخورده :riz304:
می دونی چی شده ؟
تقصیر محیط مجازیه ، همیشه وقتی تو محیط مجازی می روید این یادتان باشد که
این گونه محیط ها به علت ماهیتی که دارند پتانسیل بالایی برای سو تعبیر و به دنبال آن سوتفاهم ایجاد می کنند .
الزاما" آنچه که می خوانید منظور گوینده نیست و چون دقبقا"نمی توانیم احساسمان را منتقل کنیم و یا امکان این نیست که زیاد تایپ کنیم
چه بسا نتوانیم آنچه که مورد نظرمان هست را به دیگران منتقل کنیم .
پس گناه رو می اندازم به گردن ماهیت محیط مجازی ،
این جا همه همدیگر رو دوست دارند و باعث شادی هم می شوند
هر کی جرات داره بگه غیر از این هست تا که بن اش کنم :j58r36j3gcr4suxymup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sdasdasd::28:

مجبورم دیگه..:) ولی خب سعی میکنم مثل بقیه دوستان منتظر بمونم تا اعلام نتایج و...

MAS00D

New member
http://arshad3.sanjeshp.ir/92/

سلام دوست عزیز
دوستان به این نتیجه رسیده اند که نمرات با کلید اولیه و نهایی تغییری نکرده
مثل همون حذف نکردن سوال 14 آمارریاضی و...
واسه همین کلید اولیه رو برامون گذاشتن زیاد غصه نخوریم

yhh.jpg

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member

کدوم حرفتون باعث اذیت شده ؟؟:rolleyessmileyanim: توو این انجمن هرکسی نظر خودشو میگه ! دلیلی نداره کسی اذیت بشه !!

sts92

New member
شاید تایید نکنید این مطلب رو اما باید بگم
همیشه سعی کنید درحالیکه امید به رخ دادن بهترین اتفاق دارید
خودتون رو برای بدترین اتفاق هم آماده کنید
اینجوری میتونید براحتی با اتفاقات بد کنار بیاید چون ازقبل آمادگیش رو تو خودتون ایجاد کردید.
خیلیا حرف از بلاتکلیفی میزنن
بهتره به جای غصه خوردن به هر دو حالت فک کنید قبولی و عدم قبولی و برای هر دوش برنامه بریزید
که قراره کجا برید و چطور برید
و چطور کشتی زندگیتون رو هدایت کنید

آخرین ویرایش:

sts92

New member

هر کی جرات داره بگه غیر از این هست تا

جناب مدیر غیر اینه ..............:25r30wi::25r30wi:

آخرین ویرایش:

hsbabr2012

New member
سلام دوست عزیز
دوستان به این نتیجه رسیده اند که نمرات با کلید اولیه و نهایی تغییری نکرده
مثل همون حذف نکردن سوال 14 آمارریاضی و...
واسه همین کلید اولیه رو برامون گذاشتن زیاد غصه نخوریم

مشاهده فایل‌پیوست 3056

سلام مسعود جان. چرا برای من فرق میکنه اگه کلید نهایی باشه. چون یک سوال غلط کاربردیم که با کلید اولیه نادرست بود با کلید نهایی صحیح میشه.
دوتا سوالیم که حذف شده از کاربردیها که یکیش دو گزینه درست میشد و حذفش کردن نمرش بهم تعلق میگیره. برای دومین سوال حذف شده هم همینطور.
یک سوال زبان هم که حذف شده،البته جواب ندادم این سوال، ولی وقتی حذف میشه به نمره هم اضافه میکنن این سوال البته اینو با توجه به صحبت های بیوجان گفتم.

hsbabr2012

New member
اگه کلید نهائیو مدنظر قرار ندن ده نمره ازم کم میشه. و تو رتبمم تاثیر داره.

sts92

New member
اگه کلید نهائیو مدنظر قرار ندن ده نمره ازم کم میشه. و تو رتبمم تاثیر داره.

چنین چیزی محاله
پس چرا بعد از کلید اولیه نظرات رو جمع اوری میکنند
و کلید نهایی رو اعلام میکنند
این فرآیند یعنی صرفا جهت اتلاف وقته

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
نمره منم با کلید نهایی رفت بالاتر.مگه میشه یه همچین چیزی؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا