نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hairin

New member
زندگی آب روانیست،روان میگذرد*آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد

دوستان ممنون کسی نظر نداد.منم فقط یه تغییر کوچولو دادم که به نظر خودم تاثیر نداره.چون اگه خدا بخواد و قبول شم 99 درصد اهوازه. راستی هر چی به اعلام نتیجه نزدیک تر میشیم امید من به قبولی کمتر میشه نمیدونم چرا؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام عزیزم،خاصیت کنکور همینه ،هرچی به اعلام نتایج نزدیکتر میشی به قبول نشدنت مطمئن تر میشی،اما آخرش همون اتفاقی میفته که ته دلت میگه،اگه به خودت،به عمق وجودت رجوع کنی میفهمی که قبول هستی یا نه،
برای من که همینجور بود هم کنکور وزارت علوم هم وزارت بهداشت همون چیزی که عمق وجودم بود شد،تابستونتونو با این نگرانیا نگزرونید حداقل یکم انرژی واسه مهرتون بزارید،خوش بگذرونید،به خدا دیگه چنین فرصت استراحتی واستون فراهم نمیشه،همچین که رفتین ارشد انقدر سرتون شلوغ میشه،انقدر درساتون سنگین تر میشه که آرزوی همچین روزایی رو خواهید داشت

m b l

New member
سلام بچه ها به نظرتون من با نمره 115 چقدر احتمال داره مازندران قبول بشم؟

بچه ها پسرخالم دیشب تصادف کرده ضربه مغزی شده تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااا دعاش کنید دکترا گفتن فقط دعاش کنید..................مرسی از همتون

bahram-68

New member
توجه ...................توجه
22 روز مانده به اعلام نتایج کنکور ارشد پزشکی

tabestan

New member
خوش بر کسی که سفره نشین خدا بود
از هرچه غیر خواسته ی او گر ، جدا بود
درب درس خدا چون گشوده شد
خوش بر مطلبی که قبول انتها بود
عید شما مبارک
:thanks:

adoh

New member
نمره ام قبل از لید نهایی 108 بود بعد از اعلام کلید نهایی شد110

bahram-68

New member
می تونی چشماتو ببندی و منو تو ذهنت تصور کنی؟

تونستی؟

به شما تبریک می گم!

شما ماه رو دیدید!

عید سعید فطر مبارک

parasto0o

New member
سلام با عرض خسته نباشید.ببخشید من کنکور امسال رو شرکت کردم اگه درصد هامو بگم میتونین حدس بزنین چند میشه رتبم؟؟

MAS00D

New member
ریاضی 9 تا درست یه دونه نزده90 درصد
روشها:58 درصد فکر کنم 25 درست 5 تا غلط
آمار ریاضی:68 درصد 10 یا 11 تا درست 4-5تا غلط
زبان: 68 درصد تعداد درست و غلط هاشو یادم نیس دقیقا[/i]

به نظرم من ماشالله با این درصدا و زبانی که شما زدی قطعا جز 10 نفر اول خواهی بود
به رتبه یک شدم هم نگاه بسیار بسیار ویژه داشته باش
نظر شخصی خودم را بگویم شما اول خواهی بود ولی.....!!!!!!
اگه دقت کرده باشی محاسبه درصد آمارریاضی را اشتباه محاسبه کرده اید
(با این اطلاعات شما دادید تقریبی حدود 45 درصد میشود)
اگر مطمئن هستید دقدق حساب کردید عید هم هست شیرینی اول شدن را پخش کنید.

parasto0o

New member
درصدم درسته چون رو تعداد تمرکز نداشتم یادم نیست ک چقد بوده ولی درصدم یادمه

hsbabr2012

New member

دوست عزیز اگه تعداد درستا و غلطای زبانتونم میگفتین خیلی خوب میشد،نمره دقیقی میشد بدست اورد.اما با درصد زبانتون که گفتین 68 درصده فکر میکنم تقریبا تمام سوالای زبانو جواب دادین و نزدیک 30 تا درست و 9تائی غلط دارین. بنظرم یک نگاه به دفترچه سوالتون بندازین و با کلید بررسی کنید.
بنظرم شما رتبه یک میشید چون زبانتونو خیلی خوب زدید.من با 9 سوال درست و یک غلط ریاضی،25 تا درست و 5 غلط کاربردی،11 تا درست و4 غلط امار ریاضی،واین حدثیکه برای زبانتون زدم به احتمال زیاد نمرتون نزدیک 190 خواهد شد.بهتون تبریک میگم واقعا عالی بوده عملکردتون.[size]

parasto0o

New member
دوست عزیز اگه تعداد درستا و غلطای زبانتونم میگفتین خیلی خوب میشد،نمره دقیقی میشد بدست اورد.اما با درصد زبانتون که گفتین 68 درصده فکر میکنم تقریبا تمام سوالای زبانو جواب دادین و نزدیک 30 تا درست و 9تائی غلط دارین. بنظرم یک نگاه به دفترچه سوالتون بندازین و با کلید بررسی کنید.
بنظرم شما رتبه یک میشید چون زبانتونو خیلی خوب زدید.من با 9 سوال درست و یک غلط ریاضی،25 تا درست و 5 غلط کاربردی،11 تا درست و4 غلط امار ریاضی،واین حدثیکه برای زبانتون زدم به احتمال زیاد نمرتون نزدیک 190 خواهد شد.بهتون تبریک میگم واقعا عالی بوده عملکردتون.[size]

خیلی ممنونم ازتون...الان یکی از دوستان تو انجمن حساب کردن شد 189....من ک باورم نمیشه بخام یه همچین رتبه ای بیارم واقعا سنگینه هضمش!!!

hsbabr2012

New member
درصدم درسته چون رو تعداد تمرکز نداشتم یادم نیست ک چقد بوده ولی درصدم یادمه

بنظرم شما رتبه یک میشید چون زبانتونو خیلی خوب زدید.من با 9 سوال درست و یک غلط ریاضی،25 تا درست و 5 غلط کاربردی،11 تا درست و4 غلط امار ریاضی،واین حدسیکه برای زبانتون زدم به احتمال زیاد نمرتون نزدیک 190 خواهد شد.بهتون تبریک میگم واقعا عالی بوده عملکردتون.
خوب اگه مطئنین 68 درصد امار ریاضی هستش چطور الان میگید 11 تا درست و 4 غلط!خودتونم حساب کنید این درصد نمیشه.بنظرم دفترچتونو دوباره ببینید ضرری که نداره.

parasto0o

New member
بنظرم شما رتبه یک میشید چون زبانتونو خیلی خوب زدید.من با 9 سوال درست و یک غلط ریاضی،25 تا درست و 5 غلط کاربردی،11 تا درست و4 غلط امار ریاضی،واین حدسیکه برای زبانتون زدم به احتمال زیاد نمرتون نزدیک 190 خواهد شد.بهتون تبریک میگم واقعا عالی بوده عملکردتون.
خوب اگه مطئنین 68 درصد امار ریاضی هستش چطور الان میگید 11 تا درست و 4 غلط!خودتونم حساب کنید این درصد نمیشه.بنظرم دفترچتونو دوباره ببینید ضرری که نداره.
تعداد درست و غلط ها اشتباس...حدسی گفتم فک نمیکردم کم بشه چون اصن یادم نیس...به دفترچمم دسترسی ندارم :)

hsbabr2012

New member
توروخدا نگید رتبه اول..نمیشم ضایع میشما!!!!
هرچند که ارزومه ولی خب جای خطاهم هست دیگه..

اره درست میگید.اگرم خطائی باشه کم هستش.نزدیک همین نمره رو خواهید دشت.ولی مطمئن باشید جز 3تای برتر هستید.
برای خودم هم به دوستان گفتم قبلا زیاد رتبه هارو نگید تا نتایج نیاد هیچی مشخص نیست چون بالاخره شاید خطائیم باشه.و من به هیچ نمره ای اطمینان ندارم تا اینکه نتایج بیاد.
انشاءا... هر چی صلاح باشه همون بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا