hairin
New member
زندگی آب روانیست،روان میگذرد*آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد
برای من که همینجور بود هم کنکور وزارت علوم هم وزارت بهداشت همون چیزی که عمق وجودم بود شد،تابستونتونو با این نگرانیا نگزرونید حداقل یکم انرژی واسه مهرتون بزارید،خوش بگذرونید،به خدا دیگه چنین فرصت استراحتی واستون فراهم نمیشه،همچین که رفتین ارشد انقدر سرتون شلوغ میشه،انقدر درساتون سنگین تر میشه که آرزوی همچین روزایی رو خواهید داشت
سلام عزیزم،خاصیت کنکور همینه ،هرچی به اعلام نتایج نزدیکتر میشی به قبول نشدنت مطمئن تر میشی،اما آخرش همون اتفاقی میفته که ته دلت میگه،اگه به خودت،به عمق وجودت رجوع کنی میفهمی که قبول هستی یا نه،دوستان ممنون کسی نظر نداد.منم فقط یه تغییر کوچولو دادم که به نظر خودم تاثیر نداره.چون اگه خدا بخواد و قبول شم 99 درصد اهوازه. راستی هر چی به اعلام نتیجه نزدیک تر میشیم امید من به قبولی کمتر میشه نمیدونم چرا؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
برای من که همینجور بود هم کنکور وزارت علوم هم وزارت بهداشت همون چیزی که عمق وجودم بود شد،تابستونتونو با این نگرانیا نگزرونید حداقل یکم انرژی واسه مهرتون بزارید،خوش بگذرونید،به خدا دیگه چنین فرصت استراحتی واستون فراهم نمیشه،همچین که رفتین ارشد انقدر سرتون شلوغ میشه،انقدر درساتون سنگین تر میشه که آرزوی همچین روزایی رو خواهید داشت