نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Sama7

New member

این نوشته ی چند ماه قبل دانشجوی ترم دو ارشد آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی تهران هست

می‌خوام تو این پست یه سری اطلاعات در مورد گروه آمارزیستی دانشگاه علوم پزشکی تهران (که احتمالاً خیلی ها می‌خوان انتخاب اولشون باشه) بدم.
گروه آمارزیستی این دانشگاه تا حداقل پارسال اسم خوبی داشت، اما بنا به دلایلی از قبیل شل گرفتن اساتید و الکی نمره دادن به دانشجو‌هاش جایگاه خودشو از دست داده، طوری که حداقل اساتید و دانشجویان این رشته می‌دونن که دیگه این گروه و دانشجوهاش مثل قبل قوی و کارآمد نیستن، به نظرم طولی نمی‌کشه که بقیه نهادها هم متوجه ضعف نسبی ما بشن و فرصت شغلی هم ازمون گرفته یشه؛ خود من از این‌جا بودنم پشیمونم و اگه می‌تونستم از اول انتخاب کنم، انتخاب اولمو شهید بهشتی می‌زدم (البته با اطلاعات فعلیم!).

اطلاعاتی که از دانشجویان ارشد آمار زیستی بهشتی دارم این هست که به این دانشجویان خیلی سخت می گیرد
یکی گروه آمار زیستی بهشتی و یکی دیگر گروه آمار زیستی همدان در سخت گیری زبان زد هستند

مشابه این مطلب رو منم از زبان یکی از دانشجوهای بهشتی شنیدم...در حال حاضر انگار بهشتی و تربیت مدرس اوضاع بهتری دارن! طبق حرفای دانشجویان ارشد آمارزیستی. :)

biosta

Well-known member
راستش نه ! من زمان زیادی دور نبودم هیچوقت !
ولی خب خواستم دلیل حرفتون رو بدونم ! آخه خودم اعتقاد دارم ارزش داره آدم یه دانشگاه خوب بخونه و 2 سال از خانواده دور باشه حالا !!!!

چقدر دور ، مهم این هست .
گاهی نمی ارزد
مثلا" کسی که شیرازی هست به نظرم اصلا" رفتار معقولانه ای نمی کند از دانشگاه شیراز نرود و بعد برود بهشتی یا تهران
هر کجای ایران هم که باشید دانشگاه برتر با در نظر گرفتن مسافت که نسبت به دیگر دانشگاه ها نزدیک تر باشد وجود دارد .

biosta

Well-known member
مشابه این مطلب رو منم از زبان یکی از دانشجوهای بهشتی شنیدم...در حال حاضر انگار بهشتی و تربیت مدرس اوضاع بهتری دارن! طبق حرفای دانشجویان ارشد آمارزیستی. :)

تربیت مدرس رو نمی دونم
من که خودم از تربیت مدرس می ترسم !! آخه امکانات می دهد اما دانشگاه مقرراتی وسخت گیری هست آخه دانشجویانش همه تحصیلات تکمیلی هستند
ضمن این که شنیدم مباحث رو بیشتر از جنبه محض تدریس می کنند .
به نظرم همون تهران از تربیت مدرس بهتر باشه

biosta

Well-known member
بله این نوشته رو خونده بودم !
سختگیریه همدان هم قبول دارم چون در جریان روش کار اساتیدش هستم !
بهشتی رو نمیدونستم !!!! لطف کردید گفتید :riz304: پس یعنی اگه شما فرضا" جای من بودید بهشتی رو اول انتخاب میکردید ؟
فکر کنید یکی از اعضای هییت علمی دانشگاه بهشتی آشنای نزدیکتون باشه !
بهشتی یا تهران ؟
بطوری که تهران خوابگاه میده !بهشتی گفته خوابگاه نمیده !تهران کلا به قول بچه ها معروفتر و بنام تر و باکلاستر و ... هستش ! کدومو اول میزدید ؟

دارید من رو می پیچونید
انتخاب خودتان هست
فکرهایت رو بکن مشورت هایت رو بگیر و سرانجام هر کدام که خودت ( جسارتا" ) حال می کنی را بالاتر قرار بده
چون شما در همون انتخاب اول بایستی قبول باشید انتخاب دومت هم مهمه شاید انتخاب دومت قبول شدی .

shekoofeh

New member
سلام دوستان عزيز
البته من اطلاعات زيادي از دانشگاه ها ندارم اما از دوستاني كه ارشد ميخونن شنيدم كه بچه هاي امار زيستي بهشتي راضي ترند فكر كنم اونجا استاداش بيشتر به دانشجو بها ميدن. راستي اگه كسي رتبش خوب شده باشه كه دانشگاهاي تهران رو بياره ولي اول دانشگاه هاي غير تهران رو زده باشه بعد قبولي امكان تغيير دانشگاه هست؟

Sama7

New member
تربیت مدرس رو نمی دونم
من که خودم از تربیت مدرس می ترسم !! آخه امکانات می دهد اما دانشگاه مقرراتی وسخت گیری هست آخه دانشجویانش همه تحصیلات تکمیلی هستند
ضمن این که شنیدم مباحث رو بیشتر از جنبه محض تدریس می کنند .
به نظرم همون تهران از تربیت مدرس بهتر باشه
یکی از دوستانم دانشجوی اونجاست،آمارزیستی.
بسیار راضی و شیفته آمار زیستی و دانشگاهشه :p
اما اونم تاکید داره که بستگی داره به چی علاقه دارین.

biosta

Well-known member
سلام دوستان عزيز
البته من اطلاعات زيادي از دانشگاه ها ندارم اما از دوستاني كه ارشد ميخونن شنيدم كه بچه هاي امار زيستي بهشتي راضي ترند فكر كنم اونجا استاداش بيشتر به دانشجو بها ميدن. راستي اگه كسي رتبش خوب شده باشه كه دانشگاهاي تهران رو بياره ولي اول دانشگاه هاي غير تهران رو زده باشه بعد قبولي امكان تغيير دانشگاه هست؟

اصلا" به فکر تغییر دانشگاه بعد از قبولی نباشید
که در شرایط خیلی خاص برای دانشجوی تحصیلات تکمیلی این کار صورت می گیرد
شرایط خیلی خاص

shekoofeh

New member
من كاملا با نظر جناب بيو موافقم واقعا مسافت يكي از معيارهاي مهم براي انتخاب دانشگاهه .اما مينا جون اينقدر ترديد نداشته باش به دلت رجوع كن همون دانشگاهي را كه بيشتر دوست داري اول انتخاب كن خدا را شكر رتبتم كه خيلي خوب شده هر جايي كه بري با تلاش و استعدادي كه داري حتما موفق ميشي.

Minaa.Gh

New member
من كاملا با نظر جناب بيو موافقم واقعا مسافت يكي از معيارهاي مهم براي انتخاب دانشگاهه .اما مينا جون اينقدر ترديد نداشته باش به دلت رجوع كن همون دانشگاهي را كه بيشتر دوست داري اول انتخاب كن خدا را شكر رتبتم كه خيلي خوب شده هر جايي كه بري با تلاش و استعدادي كه داري حتما موفق ميشي.

مرسی :(40): شمام موفق باشی عزیزم . . .

Sama7

New member
وای نه ! نمیپیچونم ! میدونم انتخاب خودمه ! منم واسه همین بین 2 تا انتخاب اولم گیر کردم !
تهران و بهشتی رو خیلی دوس دارم ولی یکم میخوام اطلاعاتم بیشتر بشه ! همین ! من و پیچوندن ؟:smiliess (15):
خواهشا اینطوری برداشت نکنید ! من فقط خواستم نظر بگیرم !
جسارتا" من هر 2 دانشگاه حال میکنم ! میخوام نطر چند نفر باتجربه تر و آگاه تر رو بدونم !!!!
همین ! مرسی واقعا" !:14:

آخی دوستم...:heart:
هرچی خیره برات پیش بیاد ، هرکدوم که شد شد ، تو بهترین باش اونجا :(40):

m b l

New member
کسی درمورد دانشگاه مازندران حرفی نزده
حداقل نمره قبولی تو این دانشگاه چنده؟خوابگاه میده؟

m b l

New member
یکی ازدوستام می گفت سال گذشته تو تکمیل ظرفیت شهرکرد قبول شده
ایا صحت داره؟برا امارزیستی هم تکمیل ظرفیت وجود داره؟

m b l

New member
من نمرم زیاد خوب نشده مجبورم بین بد وبدتر انتخاب کنم.
امسال شرایط بد بود کنکور افتاد وسط امتحانا واین به ضرر یکی مثل من شد.

آخرین ویرایش:

hsbabr2012

New member
کسی نمیدونه نفر اول تو تخمین رتبه نمرش 192شده با احتساب سوالای حذفی یوده یا بدونش؟

سلام دوست گرامی.من سوالای حذفییو تو سایت تخمین رتبه نیاوردم و با توجه به نبودن این سوالا نمره رو حساب کرده. یعنی اول سوالای حذفیروهم حساب کردم.ولی بعدش با توجه اینکه سایت سوالای حذفیرو حساب نکرده تغییرش دادم تا به واقعیت بیشتر نزدیک باشه.

m b l

New member
ولی فکر کنم برا بعضی ها حساب شده ومثلا اونایی که نمرشون رو ویرایش نکردن بعد ازکلید نهایی.نفر اول هم من دیدم جمع نمره هاش 183 بود .لی تو تخمین رتبه 192 هست

m b l

New member
من نمرم 115 هست وفکرنکنم جای خوب قبول بشم حالا میخوام برا ویرایش رو دانشگاههای پایین تر دقت کنم.
کسی میتونه تو اولویت بندی کمکم کنه؟

hsbabr2012

New member
ولی فکر کنم برا بعضی ها حساب شده ومثلا اونایی که نمرشون رو ویرایش نکردن بعد ازکلید نهایی.نفر اول هم من دیدم جمع نمره هاش 183 بود .لی تو تخمین رتبه 192 هست[/QU

درسته دوست عزیز 183/25 میشه دلیلشم اینه که سایت تخمین رتبه درست حساب نمیکنه نمره رو بخاطر اینکه ضریب زبان 3 فرض کرده در صورتیکه اینطور نیست ضریب 2.25 به ازای هر سوال درست محسوب میشه در اصل تو کنکور زیستی.

hsbabr2012

New member
البته با در نظر گرفتن سوالای حذفی گفتم نمره این میشه در اصل و همچنین در نظر گرفتن ضریب 2.25 برای هر سوال درست زبان و ضریب 0.75 برای هر سوال غلط زبان.

bahram-68

New member
سلام دوستان امار
خوبین؟
بنظرتون تفاوت زیادی بین نمره کارنامه با تخمین هستش؟

m b l

New member
پس یعنی میشه امید داشت که مایی که زبان سفید دادیم نمرمون ازبعضی از دوستان که زبان زدن الان کمی از ما تمرشون بالاتر هست .نمرمون بالاتربشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا