این نوشته ی چند ماه قبل دانشجوی ترم دو ارشد آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی تهران هست
میخوام تو این پست یه سری اطلاعات در مورد گروه آمارزیستی دانشگاه علوم پزشکی تهران (که احتمالاً خیلی ها میخوان انتخاب اولشون باشه) بدم.
گروه آمارزیستی این دانشگاه تا حداقل پارسال اسم خوبی داشت، اما بنا به دلایلی از قبیل شل گرفتن اساتید و الکی نمره دادن به دانشجوهاش جایگاه خودشو از دست داده، طوری که حداقل اساتید و دانشجویان این رشته میدونن که دیگه این گروه و دانشجوهاش مثل قبل قوی و کارآمد نیستن، به نظرم طولی نمیکشه که بقیه نهادها هم متوجه ضعف نسبی ما بشن و فرصت شغلی هم ازمون گرفته یشه؛ خود من از اینجا بودنم پشیمونم و اگه میتونستم از اول انتخاب کنم، انتخاب اولمو شهید بهشتی میزدم (البته با اطلاعات فعلیم!).
اطلاعاتی که از دانشجویان ارشد آمار زیستی بهشتی دارم این هست که به این دانشجویان خیلی سخت می گیرد
یکی گروه آمار زیستی بهشتی و یکی دیگر گروه آمار زیستی همدان در سخت گیری زبان زد هستند
مشابه این مطلب رو منم از زبان یکی از دانشجوهای بهشتی شنیدم...در حال حاضر انگار بهشتی و تربیت مدرس اوضاع بهتری دارن! طبق حرفای دانشجویان ارشد آمارزیستی.