نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sts92

New member
نمره سوالای حذفی به همه شرکت کنندگان تعلق میگیره (چه سوال رو درست یا غلط یا جواب نداده باشند)

biosta

Well-known member
انجمن از این فعال تر مگه میشه

حالا یک روز نیامدم شونصت تا پست گذاشته شد ، کی می خواهد این همه پست رو بخونه ،

biosta

Well-known member
کسی نمیدونه نفر اول تو تخمین رتبه نمرش 192شده با احتساب سوالای حذفی یوده یا بدونش؟

نمره ای که سیستم تخمین رتبه می دهد دقیق نیست چون
نمره ی واقعی زبان را محاسبه نمی کند
سوالات حذفی را به عنوان حذف شده در نظر می گیرد و نمرهی ان را در محاسبه در نظر نمی گیرد .

Minaa.Gh

New member
تو چه دانشگاهی امکان قبولی من هستش؟

به نظرم اگه همه ی دانشگاه ها رو انتخاب کنید احتمال قبولیتون زیاد میشه ! دقیقا" چه دانشگاه هایی رو نمیدونم ولی جناب biosta بهتر میتونن راهنماییتون کنن...

biosta

Well-known member
خوابگاه

شیراز هم گفته خوابگاه نمیده !
یه سری ها میگن که خوابگاه میدن ! ولی خب میگن تعهد نداریم ! بعضی ها میگن اگه سمج باشی و اصرار کنی خوابگاه میدن !
اینجا کار برای دخترها یکم سخت تر میشه !!
حالا نمیدونم ! امیدوارم که خوابگاه بدن دیگه ! هم امنیت و هم امکانات خوابگاه ایجاب میکنه اول به فکر خوابگاه باشیم !

می تونه از معیارهای ترتیب انتخاب ها باشد اما همه چیز نیست
سیاست تقریبا" همه ی دانشگاه های علوم پزشکی هست که به دانشجویان تحصیلات تکمیلی خوابگاه تعلق نگیرد
منتها به بیشتر از نصفی از دانشجویان ارشد بعد از گذشت ترم اول به شرطی که به قول شما سمج باشید و پیگیری کنید خوابگاه داده می شود .
خوابگاه خود گردان هم بالاخره وجود خواهد داشت که با توجه به این که تعداد دانشجویان زیاد هست عده ای بایستی به آنجا بروند
دوستان یک توصیه اگر خواستید ویرایشی روی ترتیب انتخاب هایتان انجام دهید حتما" مسافت را هم در نظر بگیرید

بدون در نظر گرفتن مسافت ، ترتیب من با توجه به قوی بودن دانشگاه و گروه های آمار زیستی آن دانشگاه چنین هست .
این ترتیب را برای این که گروه های امار زیستی دانشگاه های مختلف را بتوانید با هم مقایسه کنید گذاشته ام .
1- بهشتی -2 - تهران -3 - مدرس -4 شیراز و همدان تقریبا" دریک سطح -5 اصفهان و مشهد و ایران تقریبا" در یک سطح
6 - بهزیستی

Minaa.Gh

New member
انگار کسی قصد تغییر اولویتهاشو نداره ! کاش لااقل بحثی در این باره پیش میومد تا اطلاعات بچه ها یکم بیشتر میشد !
میتونست بحث جالب و مفیدی باشه !!!
:riz277:

Minaa.Gh

New member

می تونه از معیارهای ترتیب انتخاب ها باشد اما همه چیز نیست
سیاست تقریبا" همه ی دانشگاه های علوم پزشکی هست که به دانشجویان تحصیلات تکمیلی خوابگاه تعلق نگیرد
منتها به بیشتر از نصفی از دانشجویان ارشد بعد از گذشت ترم اول به شرطی که به قول شما سمج باشید و پیگیری کنید خوابگاه داده می شود .
خوابگاه خود گردان هم بالاخره وجود خواهد داشت که با توجه به این که تعداد دانشجویان زیاد هست عده ای بایستی به آنجا بروند
دوستان یک توصیه اگر خواستید ویرایشی روی ترتیب انتخاب هایتان انجام دهید حتما" مسافت را هم در نظر بگیرید

بدون در نظر گرفتن مسافت ، ترتیب من با توجه به قوی بودن دانشگاه و گروه های آمار زیستی آن دانشگاه چنین هست .
این ترتیب را برای این که گروه های امار زیستی دانشگاه های مختلف را بتوانید با هم مقایسه کنید گذاشته ام .
1- بهشتی -2 - تهران -3 - مدرس -4 شیراز و همدان تقریبا" دریک سطح -5 اصفهان و مشهد و ایران تقریبا" در یک سطح
6 - بهزیستی

ممنون ...:riz304:
خوابگاه خودگردان هم خوبه ! من بحثم امنیت هستش !
مسافت چرا ؟؟ میشه بگید چرا مسافت از بظر شما خیلی مهمه ؟

biosta

Well-known member
سلام ه م ک ل ا س ی
منم قبل از آزمون پیگیر بودم عده ای معتقد بودن که شهید بهشتی بدلیل اساتید جوونش خیلی راحت مطالب و در اختیار دانشجو میزارن و عده ای هم میگفتن دانشگاه تهران با وجود اساتید پیرش اما دانشگاه تهرانه دیگه بیخود نی که تو رنکینگ بگمونم حداقل 500 رتبه در جایگاه بهتری از بهشتی قرار داره. که من تهرانو انتخاب کردمو تغییرشم نمی دم.

رنکینگ را ملاک قطعی برای تصمیم گیری نگذارید .
قصدم از گذاشتن این پست این بود که بگویم
چندان به رتبه بندی جهانی دانشگاه ها توجه نکنید چون ملاک هایی که برای این رتبه بندی قرار می دهند
بسیار تحت تاثیر سیاست و قدرت و پارتی و نفوز هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا" یکی از ملاک هایی که میتونه خیلی در رتبه بندی دانشگاه ها در سطح جهانی تاثیر بگذارد این هست که دانشگاه دارای استادی که برنده ی جایزه نوبل است باشد
در حالی که در دانشگاه های ایران با این که اساتید خوبی دارند اما این امتیاز تاثیر گذار در رتبه بندی را نمی گیرند
ملاک هایی دیگری هم همچون مقدار زیر بنا- تعداد دانشجویان - تعداد مقالاتisi
امکانات دانشگاه و....

biosta

Well-known member
ممنون ...:riz304:
خوابگاه خودگردان هم خوبه ! من بحثم امنیت هستش !
مسافت چرا ؟؟ میشه بگید چرا مسافت از بظر شما خیلی مهمه ؟

عذر می خواهم اما از این نوشته معلومه که زمان زیادی دور از خانواده نبودی

Minaa.Gh

New member
میشه یکم بیشتر راجع به دانشگاه های تهران و بهشتی توضیح بدید جناب biosta ؟ ممنون میشم !

Minaa.Gh

New member
عذر می خواهم اما از این نوشته معلومه که زمان زیادی دور از خانواده نبودی

راستش نه ! من زمان زیادی دور نبودم هیچوقت !
ولی خب خواستم دلیل حرفتون رو بدونم ! آخه خودم اعتقاد دارم ارزش داره آدم یه دانشگاه خوب بخونه و 2 سال از خانواده دور باشه حالا !!!!

biosta

Well-known member
جناب biosta ! فکر نمیکنید حالا که بهزیستی جزو دانشگاه های تیپ 1 شده خیلی زودتر پر بشه نسبت به سال قبل که خب تیپ 2 بود دیگه ؟دانشگاه خیلی خوبیه ! خواهرم اونجا گفتاردرمانی خوند که خیلی خیلی راضیه !
شاید چون قبلا شناخته نسده تر بود نسبت به دانشگاه های دیگه ای که تهران هستن خیلی دیر پر شد !!!!
بهرحال بچه ها !! میتونید الان اولویتها رو تغییر بدید ! بهزیستی هم دانشگاه خوبیه ! البته خودتون هم تحقیق کنید !!![/B]

برای رشته های توانبخشی که دانشگاه عالی هست مثل همون رشته ای که شما گفتید به نوعی تو این رشته ها قطب هست اما در مورد رشته ی آمار زیستی صحبت می کنیم
که به نظرم گروه آمار زیستی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سطح متوسط هست
و با این شرایط که گفتید زودتر پر نمی شود حتی به نظرم حتما" آخرین نفر قبولی در بهزیستی امسال رتبه بالای 90 خواهد داشت .
مشهد و شیراز و تهران و مدرس و بهشتی زودتر از بهزیستی پر می شوند حتی شاید دانشگاه ایران هم زود تر از بهزیستی پر شود
گروه امار زیستی بهزیستی از گروه امار زیستی دانشگاه هایی همچون اراک - اهواز کرمان یزد کرمانشاه و این گونه دانشگاه ها بهتر هست
اما بایستی در نظر بگیریم که این دانشگاه در شهر تهران هست و این امتیاز باعث میشه اساتید خوبی داشته باشه
این دانشگاه همچون دانشگاه تهران با دادن خوابگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی سر سخت مخالف هست

Minaa.Gh

New member
برای رشته های توانبخشی که دانشگاه عالی هست مثل همون رشته ای که شما گفتید به نوعی تو این رشته ها قطب هست اما در مورد رشته ی آمار زیستی صحبت می کنیم
و با این شرایط که گفتید زودتر پر نمی شود حتی به نظرم حتما" آخرین نفر قبولی در بهزیستی امسال رتبه بالای 90 خواهد داشت .
مشهد و شیراز و تهران و مدرس و بهشتی زودتر از بهزیستی پر می شوند حتی شاید دانشگاه ایران هم زود تر از بهزیستی پر شود
گروه امار زیستی بهزیستی از گروه امار زیستی دانشگاه هایی همچون اراک - اهواز کرمان یزد کرمانشاه و این گونه دانشگاه ها بهتر هست
اما بایستی در نظر بگیریم که این دانشگاه در شهر تهران هست و این امتیاز باعث میشه اساتید خوبی داشته باشه
این دانشگاه همچون دانشگاه تهران با دادن خوابگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی سر سخت مخالف هست

بله درست میگید ! ولی این دانشگاه همچون دانشگاه تهران با دادن خوابگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی سر سخت مخالف هست یعنی چی ؟ تهران که خوابگاه میده !

biosta

Well-known member
میشه یکم بیشتر راجع به دانشگاه های تهران و بهشتی توضیح بدید جناب biosta ؟ ممنون میشم !

این نوشته ی چند ماه قبل دانشجوی ترم دو ارشد آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی تهران هست

می‌خوام تو این پست یه سری اطلاعات در مورد گروه آمارزیستی دانشگاه علوم پزشکی تهران (که احتمالاً خیلی ها می‌خوان انتخاب اولشون باشه) بدم.
گروه آمارزیستی این دانشگاه تا حداقل پارسال اسم خوبی داشت، اما بنا به دلایلی از قبیل شل گرفتن اساتید و الکی نمره دادن به دانشجو‌هاش جایگاه خودشو از دست داده، طوری که حداقل اساتید و دانشجویان این رشته می‌دونن که دیگه این گروه و دانشجوهاش مثل قبل قوی و کارآمد نیستن، به نظرم طولی نمی‌کشه که بقیه نهادها هم متوجه ضعف نسبی ما بشن و فرصت شغلی هم ازمون گرفته یشه؛ خود من از این‌جا بودنم پشیمونم و اگه می‌تونستم از اول انتخاب کنم، انتخاب اولمو شهید بهشتی می‌زدم (البته با اطلاعات فعلیم!).

اطلاعاتی که از دانشجویان ارشد آمار زیستی بهشتی دارم این هست که به این دانشجویان خیلی سخت می گیرد
یکی گروه آمار زیستی بهشتی و یکی دیگر گروه آمار زیستی همدان در سخت گیری زبان زد هستند

Sama7

New member

یعنی ایران و بهزیستی تقریبا در یک سطح هستن؟

biosta

Well-known member
بله درست میگید ! ولی این دانشگاه همچون دانشگاه تهران با دادن خوابگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی سر سخت مخالف هست یعنی چی ؟ تهران که خوابگاه میده !

آها ، معذرت امسال دانشگاه تهران ظاهرا" سیاستش رو برای دانشجویان ارشد عوض کرده آخه چندین سال اخیر که اصلا" خوابگاه نمی داد
معذرت .
البته بایستی دید که در عمل چگونه خواهد شد

biosta

Well-known member
یعنی ایران و بهزیستی تقریبا در یک سطح هستن؟

در رابطه با مقایسه گروه آمار زیستی این دو دانشگاه به نظر من ( نظر شخصی )
ایران بالاتر از بهزستی هست
من اگر بخواهم در شهر تهران بمانم دانشگاه ایران را بالاتر می زنم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا