نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simin30

New member
سلام به همه دوستان خوب آماري
بحث دوستان در مورد آينده كاري آمارزيستي رو خوندم.تبعا هركسي تو هر رشته اي نگران كار بعد از اتمام تحصيلاتش هست..
نميدونم تا حالا شما با چنين موردهايي برخورد كرديد:
دندانپزشكي كه مطبش خالي از بيمار باشه
پزشكي كه حتي توي شهرستان هم مطبش خالي از بيمار باشه
وكيلي كه دفترش خالي از موكل باشه
مهندس برق بيكار
مهندس مكانيك بيكار
روانشناس بيكار
.
.
.
خوب كه به دور و برمون نگاه كنيم ازهر رشته اي بيكار داريم و از طرفي كساني هستند كه توي همون رشته حرفي براي گفتن دارن
يكي از پسر عموهام توي رشته تربيت بدني جز بهترينهاست...درآمد خوب...دكترا... از طرفي يكي ديگه از پسر عموهام تربيت بدني خونده و بيكاره...
هر دو يه رشته و هم سن!!! يكي براي رفع تكليف درس خوند و يكي با عشق
توي رشته خودمون چي؟؟
دكتر عميدي... پارسيان...بازرگان لاري...بهبوديان...بزرگ نيا...اينها هم كسايي بودن كه باعشق و پشتكار درس خوندن

hsbabr2012

New member
دوست گرامی سلام.
دکتر ارقامی رو که واقعا در کنار دکتر پارسیان از اساتید فوق العاده برجسته امار تو کشور هستن از قلم انداختین.

MAS00D

New member
سلام به همه دوستان خوب آماري
بحث دوستان در مورد آينده كاري آمارزيستي رو خوندم.تبعا هركسي تو هر رشته اي نگران كار بعد از اتمام تحصيلاتش هست..
نميدونم تا حالا شما با چنين موردهايي برخورد كرديد:
دندانپزشكي كه مطبش خالي از بيمار باشه
پزشكي كه حتي توي شهرستان هم مطبش خالي از بيمار باشه
وكيلي كه دفترش خالي از موكل باشه
مهندس برق بيكار
مهندس مكانيك بيكار
روانشناس بيكار
.
.
.
خوب كه به دور و برمون نگاه كنيم ازهر رشته اي بيكار داريم و از طرفي كساني هستند كه توي همون رشته حرفي براي گفتن دارن
يكي از پسر عموهام توي رشته تربيت بدني جز بهترينهاست...درآمد خوب...دكترا... از طرفي يكي ديگه از پسر عموهام تربيت بدني خونده و بيكاره...
هر دو يه رشته و هم سن!!! يكي براي رفع تكليف درس خوند و يكي با عشق
توي رشته خودمون چي؟؟
دكتر عميدي... پارسيان...بازرگان لاري...بهبوديان...بزرگ نيا...اينها هم كسايي بودن كه باعشق و پشتكار درس خوندن

حرفتون کاملا درسته
اما...
...
...
...
نمی خوام این بحث رو ادامه بدم هم مدیر ناراحت بشه هم بچه هایی که برا زیستی زحمت کشیدن
هر کسی ته حرفمو میخواست بگیره تا حالا گرفته بود منظورم از حرفام چیه
به امید این که همه آماری ها به خواستشون برسن

biosta

Well-known member
راهنمایی

باسلام درصدهای من (امارزیستی 92)
ریاضی 80
امار 63
روش 20
زبان 32
مشهد قبول میشم؟
در ضمن کسی با کارشناسی ریاضی اگه امارزیستی قبول بشه بهش پیش نیاز میخوره؟

سلام ، نمره ی شما حدود 120 می شود ، کمی بیشتر یا کمتر .
اطلاعاتی که دادی دقیق نیست و نمره ات رو دقیقا" نمی توانم حساب کنم .
( نمی دانم سوالات حذفی رو برای خودت در محاسبه ی درصد چگونه حساب کردی )

نمی دانم همه ی شهرها را انتخاب کردی یا نه چون اگر همه ی شهر ها را انتخاب نکرده باشی شاید قبول نشوی .
چون رتبه خوبی نمی اوری نمی توان در مورد قبولیت در مشهد نظر قطعی داد ( یعنی رتبه ات بالای 50 خواهد یود و به نظرم زیر 100)
به نظرم اگر مشهد قبول شوی شانس آوردی
چون از بین 9 نفر قبولی امسال مشهد به نظرم اگر هم مشهد قبول شوی جزو دو - سه نفر آخری خواهی بود که مشهد قبول خواهند شد
و در صورت قبولی در مشهد من میشوم ورودی بالاتر از شما .
درصدهایت مثل در صدهای رتبه های تک رقمی آمار زیستی امسال خواهد بود به غیر از درصد درس کاربردیت که کار را خراب کرده
که البته این درصدهایت خودش داره میگه که لیسانس غیر آمار داشته اید .
رشته ی آمار زیستی چون رشته ای میان رشته ای هست تمامی دانشجویان این رشته دروسی را بایستی به عنوان پیش نیاز بگذرانند چرا که با لیسانس از یک وزارتخانه دانشجوی وزارتخانه ای دیگر شده اند
که شامل دروسی مثل اطلاع رسانی پزشکی - کلیات پزشکی - اپیدمیولوژی و... هست
در مورد سوالی که اگر داوطلبی لیسانس آمار نباشد و در این رشته قبول شود بایستی گفت که
در همه ی رشته ها چنین خواهد بود که
دروسی را ( بیشتر نسبت به دیگر دانشجویان ) به عنوان پیش نیاز به دانشجویی که با لیسانس غیر مرتبط بخواهد وارد رشته ای بشود خواهند داد
حال این که این دروس چه تعداد خواهد بود به قوانین مقطع ارشد و نیز به گروه آموزشی بستگی داد .
گاهی هیچ درسی را لازم نیست بیشتر از دیگر دانشجویان گذراند و نیز گاهی بایستی یک ترم پبش نیاز گذراند
چون لیسانس ریاضی دارید و نه لیسانس رشته ای دیگر مثل بهداشت این دروس کمتر خواهد بود
مثلا" می دانم که اگر مشهد قبول شوید دروس احتمال 1 و2 و آمار ریاضی 1 را به عنوان پیش نیاز بهتان خواهند داد
اما به دانشجوی این رشته شدن می ارزد چون به جرات می گویم که آمار زیستی جزو رشته های برتر از هر نظر در بین گرایش های ارشد وزارت بهداشت هست .
در صورت قبولی حتما" حضورا در مورد سوالاتتان در گروه آموزشی رشته ای که قبول شدید به تحقیق بپردازید و بعد تصمیم بگیرید.

m b l

New member
سلام بچه ها
من کنکور ر و اینطور دادم
ریاضی 7درست و1 غلط
اماو واحتمال 13درست و1 غلط
روش ها 21 درست و8غلط
زبان هم با حساب سوال حذف شده 1 صحیح
میخواستم ببینم شانس قبولیم چقدره؟خیلی دوست داشتم شیراز قبول بشم.با وجود این نمره ایا میتونم امیدی داشته باشم؟

مرجانه

New member
سلام بچه ها دیگه کسی نمیاد اینجا؟
حدود 25 روز مونده تا اومدن نتیجه به امید موفقیت همه

Sama7

New member
سلام.
بحث های اینجا رو همیشه دورا دور میخوندم ولی حسِ عضو شدن رو هیچوقت نداشم ... اما بالاخره اومدم!
امیدوارم این روزای باقی مونده هم سریع تر بگذره و خیلی مرسی از biosta
بخاطر زحمات و صبر و حوصلتون.
نمره شخصی که پارسال در بهزیستی قبول شده حدودا چند بوده؟ شما میدونید؟

biosta

Well-known member
سلام متشکرم
بهزیستی در نوع خودش دانشگاه منحصر به فردی هست اما جزو دانشگاه های تیپ دو بود که جدیدا" به تیپ یک امده
چون در تهران هست همچون فکر من که گمان می کردم زود پر شود این چنین نیست
به نظرم امسال نمره ی بالاتر از 120حتما" بهزیستی قبول شود .
شاید زیر این نمره هم بهزیستی در رشته ی آمار زیستی بتوان قبول شد

m b l

New member
سلام biostaجان
من کنکور ر و اینطور دادم
ریاضی 7درست و1 غلط
روش ها 21 درست و8غلط
میخواستم ببینم شانس قبولیم چقدره؟خیلی دوست داشتم شیراز قبول بشم.با وجود این نمره ایا میتونم امیدی داشته باشم؟

آخرین ویرایش:

sts92

New member
سلام biostaجان
من کنکور ر و اینطور دادم
ریاضی 7درست و1 غلط
روش ها 21 درست و8غلط

نمره ات 115.25

Minaa.Gh

New member
مگه اولویت ها رو میشه تغییر داد؟؟؟

بله :thumbsupsmileyanim:
از 13 تا 15 مرداد اعلام کردن که میشه اولویتها رو تغییر داد !
من که تغییری ایجاد نمیکنم ولی چند روزیه راجع به بهتر بودن دانشگاه شهید بهشتی برای رشته ی آمارزیستی میشنوم ! میخواستم ببینم کسی نظری در این باره داره یا نه ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا