نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مرجانه

New member
سلام
از حرفاتون ادم خیلی انرژی میگیره مخصوصا نحوه درسخوندن باعث میشه اگه قبولم نشیم جدی تر بشینم بخونم
التماس دعا

Minaa.Gh

New member
منم بگم ؟
من از مهر که شروع کردم نمیتونم بگم روزی چند ساعت ! ولی به طور متوسط روزی 8 ساعت مطالعه داشتم ! البته اوایل چون هیچی از آمارریاضی و احتمال و رگرسیون بلد نبودم باید خودم چند دور میخوندم و به منابع زیادی رجوع میکردم تا مطالبو یاد بگیرم !
از کمک گرفتن از دیگران خوشم نمیومد ! واسه همین خودم تلاش کردم ...
اوایل خیلی خیلی سخت گذشت ولی کم کم راه افتادم . . .
جمعه هام تعطیل بود . تفریح و استراحت ! مگر اینکه مباحثی که در طول هفته باید میخوندمو تموم نکرده باشم !
هدفم از ابتدا آمارزیستی بود ! رگرسیون نیرومند هم توصیه میکنم بخونند بچه هایی که سال بعد میخوان شرکت کنن !
احتمال شلدون راس و آمارریاضی پارسیان خیلی خوبه !
کتابهای پارسه که هم توضیح و هم تست داره خیلی بدرد میخورن !
پردازش هم خوبه !
طرح و ناپارامتری پیام نور هم خوبن ! طرح 1 تا به اینجا مهمتر بوده در کنکور آمارزیستی ! آمارریاضی1 هم همینطور ! همچنین ریاضی عمومی 1 !
بعد از کنکور علوم پایه تا اسفند استراحت کردم و از اوایل اسفند برای آمارزیستی خوندم ! به همون روش گذشته !!!
ولی خب ناپارامتری و طرح اضافه شدن ! از خوندن احتمال دست بر نداشتم !همیشه چکیده داشتم از مباحثی که میخوندم ! آخرشم بهترین و مهمترین چکیده هامو گردآوری کردم . . . خیلی مفید بود !
وقتی هم رتبه های علوم پایه اومد به توصیه ی یکی از هم ک ل ا س ی های خوبم که سال قبل 66 آمارریاضی بودن و علامه قبول شدن و هم آمارزیستی همدان که آخرش هم آمارزیستی همدان رو انتخاب کردن رتبه ی علوم پایه رو به کل فراموش کردم و دلمو به اون رتبه خوش نکردم !
حالا هم امیدوارم بتونم یکی از بهترین دانشگاه ها قبول بشم و تلاش کنم و به آرزوهام برسم . . .

nasimebaran15

New member
دوستان عذر می خوام که نمی تونم زیاد حضور داشته باشم ، درگیر پایان نامه ام هستم ، ولی سر میزنم و معمولا در جریان بحث ها هستم.

sanaz

New member
بچه ها امشبم هستین؟
من که میرم مسجد ولی بحثاتونو پیگیری میکنم حتما
التماس دعا

biosta

Well-known member
خانم احمدیان رتبه 2 سال قبل هستند

دوستان عذر می خوام که نمی تونم زیاد حضور داشته باشم ، درگیر پایان نامه ام هستم ، ولی سر میزنم و معمولا در جریان بحث ها هستم.

سلام ، خدا قوت ، الان که دارید پروپزال می نویسید جلو می افتید
به امید قبولی شما به زودی در دکتری علوم پزشکی تهران .

biosta

Well-known member
از دوستانی که وقت گذاشتید و در رابطه با نحوه و منایع مطالعاتی کنکورآمار زیستی مطلب نوشتید تشکر می کنم ،
مطالبی که نوشتید را به گوش دیگر داوطلبان کنکور آمار زیستی خواهم رساند .

biosta

Well-known member

دوست عزیز به عنوان رتبه ی برتر در آزمون ارشد کمی بیشتر توضیح دهید که
متوسط روزانه چند ساعت درس می خواندید ؟و چند ماه درس خوانید ؟

برای هر درس دقیقا" چه منابعی رو خواندید و آیا دوباره همین منایع رو برای داوطلبان سال بعد پیشنهاد می کنید ؟

به نظر شما چه عواملی می توانند دست به دست هم بدهند تا باعث قبولی داوطلبی با نتیجه عالی شود ؟

انگیزه تان از ادامه تحصیل چی بوده ؟

در مورد کنکور و نوع سوالات آزمون آمارزیستی به تفکیک هر درس نظرتان چیست؟

جواب دادن به این سوالات کمی وقتتان را می گیرد اما جواب هایتان را در سایت ها و تاپیک های دیگر هدایت می کنم تا که ده ها نفر از داوطلبان کنکور آمار زیستی آن را بخوانند
و به نوعی راهنمای دیگر داوطلبان کنکور امار زیستی باشد .

دوست عزیز babak-stat نظر شما چیست ؟

MAS00D

New member
سلام.میشه بگید رتبه شما آمارریاضی چند شده؟

من آمارریاضی رتبم باب دلم نشد برا همین دوس ندارم جلو جمع اعلام بشه
ولی غیر از دانشگاه های تهران بقیه دانشگاه های ایران رو میارم
هرچند خودمم قصدم تهران نبود به علت سخت گیری های وحشتناک
البته تربیت مدرس دانشگاه خوبیه برا نمره گرفتن
من خودم تازه از دست یه دانشگاه سخت گیر فرار کرده بودم!!!!!!
سخت گیری خوبه ولی سخت گیری با منطق

hsbabr2012

New member
سلام دوستان گرامیه من.
بالاخره ایام شب های قدر هم فرا رسید
عظمت این شب ها را فقط خداوند متعال و اولیاء او می دانند؛ همان ها به ما گفته اند که این شب ها، بستر خواب مان را جمع کرده به مناجات با خداوند متعال بپردازیم
حتماً ارزش آن را دارد که سه شب از سال خود را بیدار باشیم و با خداوند متعال مناجات کنیم
این شب ها باید به دست خدا، بهانه بدهیم. بهانه بدهیم تا ما را ببخشد و از گناهانمان چشم پوشی کند
چه بهانه ای از این بهتر که عملاً نشان دهیم خواهان بخشش الهی هستیم
پس کافیست تنها چند ساعت بیداری بکشیم و دعایی هم بخوانیم. استغفاری کوتاه و شاید تنها یک صلوات، بهانه ای شود برای بخشش خداوند
راستی این شب ها تقدیرات سال آینده ما را نیز می نویسند. پس حیف است که از دست بدهیمشان

MAS00D

New member
دوستان هر مطلبی رو در تاپیک خودش مطرح کنید مثلا" تاپیک زیر ،
این طوری یک نظمی ( هر چند کم ) ایجاد خواهد شد
این طوری به نظرم بهتر باشه .

http://olumpezeshki.ir/forum/thread4516-14.html

دوست عزیز حرف شما درست
ولی کسی که این جا سوالشو میزاره به تبع همین جا سر میزنه برا جوابش!!!!!!
چاره چیست؟

biosta

Well-known member
دوست عزیز حرف شما درست
ولی کسی که این جا سوالشو میزاره به تبع همین جا سر میزنه برا جوابش!!!!!!
چاره چیست؟
چندین و چندین بار از این اتفاق ها افتاده و دوستان هر مطلبی رو تو هر تاپیکی مطرح می کردند
بعد امدم لینک دادم به بچه ها مثل بالا تا که هدایت بشوند به تاپیک مناسب و بعد هم مطالبشون رو از تاپیک اولیه پاک می کردم !
برای این که اگر کسی بعدا" مراجعه کند رغبت کنه پست های بچه ها رو بخونه و هر مطلبی رو که پرت و بی فایده و نامناسب با عنوان تاپیک هست رو نخونه
غیر از این تاپیک ( اینجا ) که نمی شد روش کنترلی داشت که مثل قارچ رشد می کرد ، تاپیک های دیگه کم و بیش مطالب مرتبط به موضوع تاپیک دارد و پست های پرت کم دارد .
کاری که تو انجمن های دیگر سایت انجام نمی شود .

hsbabr2012

New member
سلام دوستان گرامی.
طاعات و عبادات همگی در این شب پربار قبول باشه انشاءا..
التماس دعا.

hsbabr2012

New member
سلام دوستان گرامی.
طاعات و عبادات همگی در این شب پربار قبول باشه انشاءا..
التماس دعا.

MAS00D

New member
6 مرداد-----------6 شهریور
ماه شمارمون به روز شمار رسید
(البته اگه مثل پارسال نشه به خاطر کنفرانس تهران یک هقته نتایج رو عقب انداختن)
به امید این شب های عزیز
همه به آرزهامون برسیم

babak.stat1

New member
دوست عزیز babak-stat نظر شما چیست ؟

سلام دوستان
این پروسه و فرایند درس خوندن من.
من سال گذشته دقیقا همین ایام بو که تصمیم به درس خوندن برای آمار زیستی کردم با توجه به راهنمایی های آقای کیانی من ابتدا سعی کردم راجبه کنکور و منابع آمار زیستی اطلاعاتمو بالا ببرم بعد بطور جدی استارت بزنم که دلیل آشنایی منم با این سایت همین مورد بو.کل مرداد و نیمی از شهریور به این موضوع و جمع آوری منابع کردم.
خب منابعی که من برای ارشد آمار زیستی مطالعه کردم
نمونه گیری 1 و 2پیام نور - طرح پیام نور و مونت گومری – ناپارامنتری پیام نور ، کنوور و فصول آمار ناپارامتری کتاب آمار ریاضی مد و بهبودیان همچنین کتاب آمادگی ارشد پوران پژوهش بچه های علوم تربیتی
آمار ریاضی پارسیان بجز 2فصل آخر، جواد بهبودیان وآمار احتمال مقدماتیش – ریاضی هم ریاضی 1 پیام نور.
نحوه مطالعه:
من استارت مطالعمو از 15 شهریور و با توجه به شاغل بودنم تا 2.20 و کار دوم بعد ادارم تا 6 حدودا تا اوایل دی فقط روزی 3 ساعت مطالعه می کردم که درهمین مدت تونستم نمونه گیری طرح و نا پارامتری که خیلی وقته پیش خونده بودمو دوباره با دقت بخونم از دی کار دوممو تعطیل کردمو شد روزی 6 ساعت مطالعه و این روند تا هفته آخر ادامه پیدا کرد از هفته آخر فروردین تا کنکور هم کلا مرخصی گرفتم.
نکاتی در مورد مطالعه خودم که خیلی برام مفید بو:
1- برنامه روزانه،هفتگی و ماهانه برای خودم داشتم یعنی می دونستم که برای فردا چی کار می خوام کنم تا آخر هفته چه کاری باید کنم و اینکه در طول ماه به چه برنامه هایی باید برسم.
2- من در حین مطالعه تست های پیام نور و تست های ارشد آمار زیستی به هیچ عنوان به راه حل تشریحیش نگاه نمی کردم تا ذهنم درگیرشه و برای کنکور هم خلاقیت ذهنیم بالا بره.
3- من برخلاف نظر آقای کیانی برای حل همه مسائل آمار کاربردی و نظری رفته بودم تا حداقل به بیشترین مقدار ممکنه جواب بدم.
4- کلیه تست های کنکور ارشد آمار ریاضی از سال های 86 به بعد درس آمار کاربردیشو زدم.
5- رتبم در سنا مثل الان دوم بو بعد از دوست عزیزم حسین آقا رتبه یک خودمون.
6- نکته آخر اینکه دوستان من فقط و فقط ضربه زبان بلد نبودنمو می خورم. توصیه می کنم زبان و حتما بخونید و از دست ندید همچنین تست های آزمون دکترا 70 تا 92 رو هم بزنید بد نی چون برای موفقیت اگر برای یه سطح بالاتر آماده شی تحت هر شرایطی نتیجه مطلوبو می گیری.

MAS00D

New member

سلام دوستان
این پروسه و فرایند درس خوندن من.
من سال گذشته دقیقا همین ایام بو که تصمیم به درس خوندن برای آمار زیستی کردم با توجه به راهنمایی های آقای کیانی من ابتدا سعی کردم راجبه کنکور و منابع آمار زیستی اطلاعاتمو بالا ببرم بعد بطور جدی استارت بزنم که دلیل آشنایی منم با این سایت همین مورد بو.کل مرداد و نیمی از شهریور به این موضوع و جمع آوری منابع کردم.
خب منابعی که من برای ارشد آمار زیستی مطالعه کردم
نمونه گیری 1 و 2پیام نور - طرح پیام نور و مونت گومری – ناپارامنتری پیام نور ، کنوور و فصول آمار ناپارامتری کتاب آمار ریاضی مد و بهبودیان همچنین کتاب آمادگی ارشد پوران پژوهش بچه های علوم تربیتی
آمار ریاضی پارسیان بجز 2فصل آخر، جواد بهبودیان وآمار احتمال مقدماتیش – ریاضی هم ریاضی 1 پیام نور.
نحوه مطالعه:
من استارت مطالعمو از 15 شهریور و با توجه به شاغل بودنم تا 2.20 و کار دوم بعد ادارم تا 6 حدودا تا اوایل دی فقط روزی 3 ساعت مطالعه می کردم که درهمین مدت تونستم نمونه گیری طرح و نا پارامتری که خیلی وقته پیش خونده بودمو دوباره با دقت بخونم از دی کار دوممو تعطیل کردمو شد روزی 6 ساعت مطالعه و این روند تا هفته آخر ادامه پیدا کرد از هفته آخر فروردین تا کنکور هم کلا مرخصی گرفتم.
نکاتی در مورد مطالعه خودم که خیلی برام مفید بو:
1- برنامه روزانه،هفتگی و ماهانه برای خودم داشتم یعنی می دونستم که برای فردا چی کار می خوام کنم تا آخر هفته چه کاری باید کنم و اینکه در طول ماه به چه برنامه هایی باید برسم.
2- من در حین مطالعه تست های پیام نور و تست های ارشد آمار زیستی به هیچ عنوان به راه حل تشریحیش نگاه نمی کردم تا ذهنم درگیرشه و برای کنکور هم خلاقیت ذهنیم بالا بره.
3- من برخلاف نظر آقای کیانی برای حل همه مسائل آمار کاربردی و نظری رفته بودم تا حداقل به بیشترین مقدار ممکنه جواب بدم.
4- کلیه تست های کنکور ارشد آمار ریاضی از سال های 86 به بعد درس آمار کاربردیشو زدم.
5- رتبم در سنا مثل الان دوم بو بعد از دوست عزیزم حسین آقا رتبه یک خودمون.
6- نکته آخر اینکه دوستان من فقط و فقط ضربه زبان بلد نبودنمو می خورم. توصیه می کنم زبان و حتما بخونید و از دست ندید همچنین تست های آزمون دکترا 70 تا 92 رو هم بزنید بد نی چون برای موفقیت اگر برای یه سطح بالاتر آماده شی تحت هر شرایطی نتیجه مطلوبو می گیری.

سلام بابک جان
دست مریزاد مزد زحمتتو گرفتی
چند وقته کم پیدایی!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا