دوستان عذر می خوام که نمی تونم زیاد حضور داشته باشم ، درگیر پایان نامه ام هستم ، ولی سر میزنم و معمولا در جریان بحث ها هستم.
دوست عزیز به عنوان رتبه ی برتر در آزمون ارشد کمی بیشتر توضیح دهید که
متوسط روزانه چند ساعت درس می خواندید ؟و چند ماه درس خوانید ؟
برای هر درس دقیقا" چه منابعی رو خواندید و آیا دوباره همین منایع رو برای داوطلبان سال بعد پیشنهاد می کنید ؟
به نظر شما چه عواملی می توانند دست به دست هم بدهند تا باعث قبولی داوطلبی با نتیجه عالی شود ؟
انگیزه تان از ادامه تحصیل چی بوده ؟
در مورد کنکور و نوع سوالات آزمون آمارزیستی به تفکیک هر درس نظرتان چیست؟
جواب دادن به این سوالات کمی وقتتان را می گیرد اما جواب هایتان را در سایت ها و تاپیک های دیگر هدایت می کنم تا که ده ها نفر از داوطلبان کنکور آمار زیستی آن را بخوانند
و به نوعی راهنمای دیگر داوطلبان کنکور امار زیستی باشد .
سلام.میشه بگید رتبه شما آمارریاضی چند شده؟
دوست عزیز حرف شما درستدوستان هر مطلبی رو در تاپیک خودش مطرح کنید مثلا" تاپیک زیر ،
این طوری یک نظمی ( هر چند کم ) ایجاد خواهد شد
این طوری به نظرم بهتر باشه .
http://olumpezeshki.ir/forum/thread4516-14.html
چندین و چندین بار از این اتفاق ها افتاده و دوستان هر مطلبی رو تو هر تاپیکی مطرح می کردنددوست عزیز حرف شما درست
ولی کسی که این جا سوالشو میزاره به تبع همین جا سر میزنه برا جوابش!!!!!!
چاره چیست؟
دوست عزیز babak-stat نظر شما چیست ؟
سلام دوستان
این پروسه و فرایند درس خوندن من.
من سال گذشته دقیقا همین ایام بو که تصمیم به درس خوندن برای آمار زیستی کردم با توجه به راهنمایی های آقای کیانی من ابتدا سعی کردم راجبه کنکور و منابع آمار زیستی اطلاعاتمو بالا ببرم بعد بطور جدی استارت بزنم که دلیل آشنایی منم با این سایت همین مورد بو.کل مرداد و نیمی از شهریور به این موضوع و جمع آوری منابع کردم.
خب منابعی که من برای ارشد آمار زیستی مطالعه کردم
نمونه گیری 1 و 2پیام نور - طرح پیام نور و مونت گومری – ناپارامنتری پیام نور ، کنوور و فصول آمار ناپارامتری کتاب آمار ریاضی مد و بهبودیان همچنین کتاب آمادگی ارشد پوران پژوهش بچه های علوم تربیتی
آمار ریاضی پارسیان بجز 2فصل آخر، جواد بهبودیان وآمار احتمال مقدماتیش – ریاضی هم ریاضی 1 پیام نور.
نحوه مطالعه:
من استارت مطالعمو از 15 شهریور و با توجه به شاغل بودنم تا 2.20 و کار دوم بعد ادارم تا 6 حدودا تا اوایل دی فقط روزی 3 ساعت مطالعه می کردم که درهمین مدت تونستم نمونه گیری طرح و نا پارامتری که خیلی وقته پیش خونده بودمو دوباره با دقت بخونم از دی کار دوممو تعطیل کردمو شد روزی 6 ساعت مطالعه و این روند تا هفته آخر ادامه پیدا کرد از هفته آخر فروردین تا کنکور هم کلا مرخصی گرفتم.
نکاتی در مورد مطالعه خودم که خیلی برام مفید بو:
1- برنامه روزانه،هفتگی و ماهانه برای خودم داشتم یعنی می دونستم که برای فردا چی کار می خوام کنم تا آخر هفته چه کاری باید کنم و اینکه در طول ماه به چه برنامه هایی باید برسم.
2- من در حین مطالعه تست های پیام نور و تست های ارشد آمار زیستی به هیچ عنوان به راه حل تشریحیش نگاه نمی کردم تا ذهنم درگیرشه و برای کنکور هم خلاقیت ذهنیم بالا بره.
3- من برخلاف نظر آقای کیانی برای حل همه مسائل آمار کاربردی و نظری رفته بودم تا حداقل به بیشترین مقدار ممکنه جواب بدم.
4- کلیه تست های کنکور ارشد آمار ریاضی از سال های 86 به بعد درس آمار کاربردیشو زدم.
5- رتبم در سنا مثل الان دوم بو بعد از دوست عزیزم حسین آقا رتبه یک خودمون.
6- نکته آخر اینکه دوستان من فقط و فقط ضربه زبان بلد نبودنمو می خورم. توصیه می کنم زبان و حتما بخونید و از دست ندید همچنین تست های آزمون دکترا 70 تا 92 رو هم بزنید بد نی چون برای موفقیت اگر برای یه سطح بالاتر آماده شی تحت هر شرایطی نتیجه مطلوبو می گیری.
دست مریزاد درسته.....سلام بابک جان
دست مریضاد مزد زحمتتو گرفتی
چند وقته کم پیدایی!