shayeste
New member
شما کجا قبول شدی؟همدان؟دقیقا ما هم. تازه ما تحویل مدارکمون 8 مهره. هنوزم خوابگاه معلوم نیست
شما کجا قبول شدی؟همدان؟دقیقا ما هم. تازه ما تحویل مدارکمون 8 مهره. هنوزم خوابگاه معلوم نیست
منم رفتم کرمان ثبت نام کردم بهمون12واحد دادن(کلیات پزشکی،اصول و روشهای اپید،سیستم های اطلاع رسانی پزشکی،استنباط آمارزیستی و روشهای آمارزیستی2)سه روز در هفته هم ک ل ا س داریم (شنه،2شنبه،3شنبه)تورو خدا میبینید1شنبه رو بینش بیکار گذاشتن....واقعا موندم چه کنم....
ساناز جون شما ثبت نام کردی؟اسمتو دیدم. درضمن نمرم دقیقا همون که حساب کردم128.25شده بود ونفر اول تو کرمان بودم و آخرین نمره104 بود.
شما کجا قبول شدی؟همدان؟
آره همدان. به ما هم همین 12 واحد دادن . جالبه آمار زیستی 1 کجاست؟منم رفتم کرمان ثبت نام کردم بهمون12واحد دادن(کلیات پزشکی،اصول و روشهای اپید،سیستم های اطلاع رسانی پزشکی،استنباط آمارزیستی و روشهای آمارزیستی2)سه روز در هفته هم ک ل ا س داریم (شنه،2شنبه،3شنبه)تورو خدا میبینید1شنبه رو بینش بیکار گذاشتن....واقعا موندم چه کنم....
ساناز جون شما ثبت نام کردی؟اسمتو دیدم. درضمن نمرم دقیقا همون که حساب کردم128.25شده بود ونفر اول تو کرمان بودم و آخرین نمره104 بود.
إی جان ^_^ ایشالا پات زودتر خوب شه(-: حدسم درست بود!!! منم همون مانتو قهوه ای هستم که با آبجیم اومده بودم^_^ کنارتم نشستم طبقه 8ام !
آمارزیستی1 رو حتما نمیخوان بهمون بدن دیگه ،چون تو سیلابس نوشته بود تشخیص دادن یا ندادنش با مدیر گروهه. بهترکه ندادن هم جلو می افتیم و آقای کیانی هم گفته بودن یه کلیاتی از دروس لیسانسه.آره همدان. به ما هم همین 12 واحد دادن . جالبه آمار زیستی 1 کجاست؟
نمیدونم چطورولی منم شناختمت ب خاهرمم گفتم شایداین هم کلاسیم باشخ،ولی ابجیت کنارم نشست نه خودت:-d
مرسی <3
چطور به شماها واحد دادن؟والا واسه ما زده تاریخ انتخاب واحد اعلام خواهد شد اصن یه وعضی :33:
پرستو راستی ایمیلمو به دوستت ندادی آشنا شیم عایا؟ایمیل نداد که
پرستو جان! من نشستم کنارت! خواهرم ایستاده بود!
خخخخخخبا منی ؟؟؟؟
- - - Updated - - -
ااا؟؟؟خب پس خوش به سعادتت:28:
خخخخخخپیاده شو باهم بریم عزیزم!
آره با خودتم پرستو
جوجو :motat:
آره با خودتم پرستو
جوجو :motat:
مگه نگفتی یکی از دوستام اهواز قبول شده ها؟
emailam:shayestemr@yahoo.com