نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد پرستاری 1 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ariya21

New member
سلام
خیلی خوشم ازاعتمادبه نفست اومدمن باوجوداینکه قبول شدم تازمانی که سرکلاس ارشدنشینم اعتماد به قبولیم ندارم بعدشماازکارشناسی نوشتی ارشد پرستاری آفرین/بهداشت جامعه ایلدرابادی خوب اما متنش زیادی آبکی حتمابایدکتاب لانکسترکنارش خونده بشه مادرونوزادهمون 2کتابی که گفتموهرکس میخوندامسال مادرونوزادش100بود وکتاب کوشان کتاب خوبی امامتنش چندان جالب نیست اول کتاب حجتی خوانده بشه چون متن خیلی زیبایی داره وبعدکوشان کتابی میشناسم که اگربخونیدش عالی عالی عالی عالی بایدبپرسم چاپ جدیدش اومده تابهتون بگم من به این کتاب خیلی مدیونم موضوع بعدی آقای اریا اینکه درصداشهیدبهشتی چطوربوده مهم نیست مهم اینه که ازبین این همه داوطلب این افرادشهیدبهشتی رفتن لطفاقبولی کسی زیرسوال نبردانشگاه تهران وتربیت مدرس وشهیدبهشتی تقریبا مثل همنندپس غرور قبولی تهران کسی نگیره رشته ارشدم براساس دانشگاهتون دوستان انتخاب کنیدبه این امید که داخلی جراحی برترواردنشید ببینیدچه رشتهایی شانس هیئت علمی توشهرخودتون بیشتر داره :smiliess (11):
بحث نداره که عزیزم حالا که توانشو نداری بری داخلی جراحی جرا اعتبار این مسیله ثابت شده رو زیر سوال می بری

لطفا یه کم تحقیق کن راجع به رشتت

ariya21

New member
درصدات عالیه ولی حیف که زبانت پایین بوده بچه ها اصلا به زبان اهمیت نمیدن اخرش چوبشو میخورن

من درصدام اینا بود دانشگاه دلخواهم اوردم
داخلی:52
اطفال:48
روان:67
جامعه:65
نوزادان:87
زبان:87

yana

New member
مرسی اریا جون
حالا نمیدونم زبانو از کجا شروع کنم؟؟؟اول چی بخونم؟؟؟البته بگم من بیس زبانم هم خوبه ...ولی واسه ارشد واقعا دست کم گرفتمش و این موضوع خیلی ناراحتم میکنه...

yana

New member
امید جان ولی داخلی جراحی هنوز یازار کار بهتری داره از ویزه و کلا جزو رشته های تاپ هستش....اما بچه ها این موضوع شخصیه که هرکی چه گرایشی دوست داره....من خودم عاشق بهداشت جامعه هستم البته اونی که توی لنکستر میخوندم نه اون چیزی که عملا تو ایران وجود داره اما شاید اگه قبول میشدم همون داخلی جراحی میرفتم...

ariya21

New member
خیلی خوشم ازاعتمادبه نفست اومدمن باوجوداینکه قبول شدم تازمانی که سرکلاس ارشدنشینم اعتماد به قبولیم ندارم
------------------------------------
انگار از 7 خان رستم رد شدیاااااااااااا جالبه برام

scarlet

New member
yana jon manam chobe zaban ro khordam, darsadam khob bod vali zaban ro nazadam intori shod, omiidemon be khoda bashe emsal dobare mikhonim , zaban ro ham kar mikonim , ishalla ghabol mishim sale baad.:sad:

scarlet

New member
bachehaii ke ghabol shodan , mishe begin taghribi rozi chan saat vaght mizashtin vase motalee? va shaghel ham hastin ya na? mamnon misham

yana

New member
yana jon manam chobe zaban ro khordam, darsadam khob bod vali zaban ro nazadam intori shod, omiidemon be khoda bashe emsal dobare mikhonim , zaban ro ham kar mikonim , ishalla ghabol mishim sale baad.:sad:

درسته اسکارلت جون...ایشالا...منم میخوام شروع کنم دوباره...

yana

New member
تا هفته اینده اول وقتمو میزارم روی زبان بعدا کم کم واسه درسای دیگه ولی بیشتر از 3 تا 4 ساعت نمیخونم چون همه درسارو حفظم و زمان زیادی هم مونده اگه اولش زیاد خودمونو اذیت کنیم بعدش کم میاریم من میخوام لزگی بخونم شما چی؟؟؟

ariya21

New member
yanaواس چي پارسال اميرلزگي نخوندي اخه به نظر من تمركزت رو داخلي باشه و زبان

scarlet

New member
manam az in hafte zaban ro shoroe mikonam, lezgi romikhonam, va loghat ham mikhonam, age movafegh bashi vase khondane lezgi ye barname bezarim ba ham jelo berim ke age eshkali pish omad az ham bepor

ariya21

New member
ببین عزیز لزگی رو بخون ولی تست های کنکورشو بذار برای زمانی که همه لغاتتو خوندی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا