نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد پرستاری 1 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ariya21

New member
عا نکردم سطحم بالاست یا باهوشم حق با شماست اکه سطحم بالا بود اینجا نبودم مسیله اینه که خوشی شما زیاد اغراق امیزه
اگراین قدرسطحت بالاست چرااومدی پرستاری وچراارشدپرستاری شرکت کردی میرفتی پزشکی یا امسال امتحان لیسانس به پزشکی میدادی حالا که توی این رشته ای واین مقطع درسطح بقیه ای وبرتریتی به کسی نداری که اینطور حرف میزنی

ادعا نکردم سطحم بالاست یا باهوشم حق با شماست اکه سطحم بالا بود اینجا نبودم مسیله اینه که خوشی شما زیاد اغراق امیزه

ariya21

New member
عا نکردم سطحم بالاست یا باهوشم حق با شماست اکه سطحم بالا بود اینجا نبودم مسیله اینه که خوشی شما زیاد اغراق امیزه
اگراین قدرسطحت بالاست چرااومدی پرستاری وچراارشدپرستاری شرکت کردی میرفتی پزشکی یا امسال امتحان لیسانس به پزشکی میدادی حالا که توی این رشته ای واین مقطع درسطح بقیه ای وبرتریتی به کسی نداری که اینطور حرف میزنی

ادعا نکردم سطحم بالاست یا باهوشم حق با شماست اکه سطحم بالا بود اینجا نبودم مسیله اینه که خوشی شما زیاد اغراق امیزه

saba saba

New member
....................................................................................

آخرین ویرایش:

kd1366

New member
سلام
من براش ویژه آمادگی گرفته بودم و تمام منابعش را هم تهیه کرده بودم اما امروز متوجه شدم باید 2 سال سابقه کاری داشته باشم.
الان میخوام برای آموزش برنامه ریزی کنم. نگرانیه من بابت درس داخلی جراحی هستش که حجم زیادی داره. بنظرتون با خوندن یکی دو درسنامه داخلی جراحی کفایت میکنه؟ کلا درسنامه ذولفقاری و نوقابی چند درصد از تستهای داخلی جراحی رو داره.
برای درس کودکان هم اگه امکانش هست توضیحاتی بدین.
خیلی دپرس شدم که ویژه اینجوری شد

saba saba

New member
......................................................................................

آخرین ویرایش:

kd1366

New member
ممنون دوست عزیز
اون چندجلد برونرها رو دارم. کودکان هیچ منبعی ندارم، خواستم ونگ بگیرم اما حجمش خیلی زیاده و فکر نکنم بتونم دو دور بخونمش.
دو تا درسنامه دارم یکی درسنامه جامع داخلی جراحی که مال عسگری، منیری نوبهار و ... هست که حدود 1100 هستش برای انتشارات بشری
یک درسنامه میترا ذوالققاری داخلی جراحی هم دارم
بنظرت با خوندن این درسنامه ها میتونم بالای 70 درصد بزنم ؟
ممنون

S

smko.boukan

Guest
سلام دوستان
من امروز رفتم ثبت نام
ابتخاب واحد اجباری هم کردیم
ولی برنامه ریزیشون افتضاحه
ما که شاغلیم علنأ نباید کار کنیم 4 روز هفته رو کلاس گذاشتن
کلامون پس معرکه ست
میخوام انصراف بدم،به کارو زندگیم نمیرسم

S

smko.boukan

Guest
سلام
k800 من امروز تو لیست ثبت نامیها نمره خودمو دیدم 209 بودش حالا ببینم درصدام چطور بوده
ایشالا که عادلانه هستش
من خودم عمدأ ارومیه رو اول زدم گهتم به شهر خودمون نزدیکتره ولی متأسفانه برنامه کلاسیم اصلأ منو از ارشد خوندن منصرف کرده
خیلی حالم گرفته شده
بدجوری ناراحتم
سلام
مادر86
کودک32
بهداشت46
روان72
داخلی56
زبان20
قبول بهزیستی تهران.
عادلانه است نسبت به boukan?????????????

nurse83

New member
سلامbukan
smoچراااااااااااا انصراف
تو که ارومیه قبول شدی
واقعا دلیلت همینه برا انصراف:smiliess (12):
واقعا که
حیف هست

k800

New member
سلام k800من دیروز رفتم برای ثبت نام
آخرین مهلتش بود مثل اینکه

سلام پرستار بیهوشی من پریروز رفتم ثبت نام .
هرچی همکلاسی دیدم پیر بودن.تازه چه بد شده که فقط گرایش مدیریت داخلی و کودکان و روان داریم>!!!!!!!نه؟؟
اردبیلی ام تو کجایی هستی؟فامیلت؟؟؟؟

OMID2010

New member
سلام دوستان
من امروز رفتم ثبت نام
ابتخاب واحد اجباری هم کردیم
ولی برنامه ریزیشون افتضاحه
ما که شاغلیم علنأ نباید کار کنیم 4 روز هفته رو کلاس گذاشتن
کلامون پس معرکه ست
میخوام انصراف بدم،به کارو زندگیم نمیرسم

موقتا کارو بذار کنار...بیمارستانهای خصوصی کار کن

saba saba

New member
ارشدبهتر

.............................................................................

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا