S
smko.boukan
Guest
بچه ها از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت میکنم
نگران نباشین منم سال دومم بود
ایشالا سال بعد شماهاهم قبول میشین
نگران نباشین منم سال دومم بود
ایشالا سال بعد شماهاهم قبول میشین
سلام nurse83 هم کلاسی شدیم منم تهران قبول شدم
من گرایش روان میرم شما چی؟؟؟؟/
تا اون جایی که در جریان هستم بستگی به دانشگاه داره که چه گرایشی اراعه بدهخودتون میتونید گرایشو تعیین کنید؟
سلام
:riz304:من ترتیب انتخابام به این صورت بود تربیت مدرس/تهران /شهیدبهشتی/علوم بهزیستی و...راستش دانشگاه تهران به دلیل پذیرش زیاد اموزشش جالب نیست اماتربیت مدرس فقط12نفرمیگیره ومن همون انتخاب اول متوقف شدم من تربیت مدرسی شدم روان یاداخلی جراحی میرم راستش روان دوست دارم نتیجه یکسال زحمتمودیدم باورم نمیشدتربیت مدرس قبول بشم آرزوم بودمیگن زکات علم درنشرش خدایا ممنون به آرزوی چهارساله ام رسیدم بخاطرلطفی که بهم کردی باجونودل به همه کنکوری ها92 کمک میکنم هرسوالی داشتیدبپرسیدسال بعد هم دانشگاهی من بشیدیاناجان برای تکمیل ظرفیت اقدام کن معدل دوره کارشناسی دررتبه هاتاثیرداره این جداازاستعدادهای درخشان ازقبول نشدن بعضی ازدوستان بخصوص یاناجان ناراحت شدم موفقیتت تو زندگی آرزوی من /
بچه هافرقی نداره تهران یابیرجند قبول شدید مهم مدرک ارشد گرفتن تیپ یک ودو وسه مهم نیست شماارشد بگیرید استخدامم شده باشید به هرچی بخواین میرسیدهمتونوبخدامیسپارم
نمیدونم چرا قبول نشدم...من که مینگبنم 50 بود نمرم هم حدود 215 ولی اصلا فکر نمیکردم قبول نشم البته من فقط اهوازو انتخاب کرده بودم
مرسی صبا جون خیلی بهت تبریک میگم من فقط دارم اشک مبریزم...باورم نمیشه