نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد پرستاری 1 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
S

smko.boukan

Guest
بچه ها از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت میکنم
نگران نباشین منم سال دومم بود
ایشالا سال بعد شماهاهم قبول میشین

S

smko.boukan

Guest
باید امسال همه ی تلاشتونو بکنین
هر کاریم از دست من بر بیاد با همه ی وجود در خدمتتونم

پرستاری86

New member
خودتون میتونید گرایشو تعیین کنید؟
تا اون جایی که در جریان هستم بستگی به دانشگاه داره که چه گرایشی اراعه بده
حالا انتخاب با دانشجو هست چه گرایشی بره(البته نمیدونم کسی که رتبه بالا تر تو اون دانشگاه باشه حق بیشتری داره برای انتخاب یا نه)
البته گرایش روان آخرین گراشی هست که پر میشه.

سلام من امروز عضو شدم البته همیشه مطالب شما رو پیگیری میکردم ولی هیچوقت حوصله ثبت نام نداشتم ولی امروز که دیدم من هم با شما همکلاسم طاقت نیاوردم

k800

New member
salam
k800 voorood shomara be behzisty tabrik migooyad.
ahle kojayee parastari bihooshi?????????????

yana

New member
بچه ها تیریک میگم به همتون خیلی خوشحالم واستون

ولی من قبول نشدم فقط بین الملل اهواز قبول شدم خیلی ناراحتم ....

yana

New member
نمیدونم چرا قبول نشدم...من که مینگبنم 50 بود نمرم هم حدود 215 ولی اصلا فکر نمیکردم قبول نشم البته من فقط اهوازو انتخاب کرده بودم

saba saba

New member
.........................................................................................

آخرین ویرایش:

yana

New member
سلام
:riz304:من ترتیب انتخابام به این صورت بود تربیت مدرس/تهران /شهیدبهشتی/علوم بهزیستی و...راستش دانشگاه تهران به دلیل پذیرش زیاد اموزشش جالب نیست اماتربیت مدرس فقط12نفرمیگیره ومن همون انتخاب اول متوقف شدم من تربیت مدرسی شدم روان یاداخلی جراحی میرم راستش روان دوست دارم نتیجه یکسال زحمتمودیدم باورم نمیشدتربیت مدرس قبول بشم آرزوم بودمیگن زکات علم درنشرش خدایا ممنون به آرزوی چهارساله ام رسیدم بخاطرلطفی که بهم کردی باجونودل به همه کنکوری ها92 کمک میکنم هرسوالی داشتیدبپرسیدسال بعد هم دانشگاهی من بشیدیاناجان برای تکمیل ظرفیت اقدام کن معدل دوره کارشناسی دررتبه هاتاثیرداره این جداازاستعدادهای درخشان ازقبول نشدن بعضی ازدوستان بخصوص یاناجان ناراحت شدم موفقیتت تو زندگی آرزوی من /
بچه هافرقی نداره تهران یابیرجند قبول شدید مهم مدرک ارشد گرفتن تیپ یک ودو وسه مهم نیست شماارشد بگیرید استخدامم شده باشید به هرچی بخواین میرسیدهمتونوبخدامیسپارم

مرسی صبا جون خیلی بهت تبریک میگم من فقط دارم اشک مبریزم...باورم نمیشه

k800

New member
شروع ثبتنام علومبهزیستی از کی هستش|؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saba saba

New member
مرسی صبا جون خیلی بهت تبریک میگم من فقط دارم اشک مبریزم...باورم نمیشه

سلام
یاناجان بعداومدن نتایج چون قول دادم تموم تلاشموبرای کمک بهت کنم دقیق میانگینموبا ضریب درست زبان حساب کردم اخه قبلا ضریب2 بجای75.:riz304:وارد کردم میانگین دقیقم61.98شده

nurse83

New member
سلام پرستاری86
تبریک میگم من دوست دارم داخلی جراحی بخونم یا بهداشت
راستی شنیدم دانشگاه تهران کلاساش هر دو هفته یکباره کسی اطلاع داره

skyy

New member
بچه ها
به همتون تبریک میگم واقعا واستون خوشحالم از صمیم قلبم:riz304::4d564ad6:

و اونایی که قبوا نشدن
انشاا... سال دیگه با انرژی بیشتر و تجربه بیشتر قبول میشیم باهم:tsimuzpzwoap1t9y3o7:a2d3:

پرستاری86

New member
ممنون از همه دوستان پرستاری گل:rose:
دوستون دارم
ایشالا همگی داخل همه مراحل زندگی قبول باشین:thanks: :thanks:

ariya21

New member
رمانتيك بازي در نيارين خجالت بكشين خوشحالي داره؟با اين همه ظرفيت انتظار داشتين قبول نشين؟حالا قبول شديم چه گلي به سرمون زديم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا