نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ariya21

New member
راستی بچه ها اون بحث تکمیل ظرفیت چیه؟کی معلوم می شه؟می شه اگه کسی اطلاع داره مارو هم مطلع کنه؟

سميه جان شما سايتو به طور مرتب چك كن احتمالا تو چند روز آينده برا تكميل ظرفيت اطلاعيه بزنن

سمین

New member
سما خانم لطفه نحوه اعتراض رو به من هم بگین.چون قبول نشدن من به جز بد شانسیم با عقل و منطق و درصد هام جور در نمیاد

vb2

New member
بچه ها الان ضعفاتونو بفهمید روشون کار کنید به خدا درس خوندن واسه کنکور لذت داره واسه کاری که به نتیجش ایمان دارید با عشق بخونید من با لذت میخوندم درسامو و میگفتم من باید امسال قبول شم جچون حقمه نمیذارم مثل پارسال حقم سر 1 -2 سوال خورده بشه فقط با فکر قبولی بخونید مطمئن باشید قبولید

از مهر بگید یا علی و شروع کنید من مرتب میام انجمن اگه قابل بدونید کمکتون میکنم
و بدونید تو هر کاری خیری نهفته است حتی اگه ما این خیر و نفهمیم

ana62

New member
سلام عزیزم
از اینکه قبول شدی واقعا خوشحال شدم

واقعا عجیبه بچه ها.... یعنی من با نمره 240 انتخاب اول مشهد قبول شدم رتبم آخرین نفر بوده؟!!!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t

و جالبتر اینکه کارنامه ها و رتبه رو نمیزنن و هفته اول مهر میذارن رو سایت!!!
:(50):

senoritamaria

New member
يه مشهديم كه اينجا پیدا نمیشه با من همکلاس باشه :14:
احساس تنهایی میکنم خب :dadad4:

سمین

New member
هیچ چیز و هیچ حرفی نمی تونه ارومم کنه .از درصد هام هم مطمئن هستم پارسال هم که درصد گرفتم بعد از اومدن کارنامه درصدهام دقیق بودن.جنین91 .بهداشت66.داخلی 69.زنان57.نوزادان64.زبان 10

vb2

New member
آخه درصدات عالین هر چی فک میکنم میبینم حتما باید قبول میشدی؟؟

سمین منم پارسال همین بلا سرم اومد دیگه درصدام جنین 888.نوزاد 68.داخلی 63.بارداری 50.بهداشت 40.زبان 10 موندم

ariya21

New member
زبان امسال ساده بوده همه بالا زدن من 87 زدم ولی فکر نکنم نمره خوبی بگیرم چون میانگینش بالاست

سماء

New member
به نظرم اگه همگی مثل جریان کلیدای نهایی که بضی رشته ها جمع شدند به د.دستجردی نامه نوشتند نتیجه می گیریم گفتم حتی می رم تهران این درصدامه
بارداری=67 نوزادان=68 داخلی=36 جنین=89 بهداشت=61 زبان=19

نمرم هم 247 شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا