نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gandom67

Member
درسته گندم جون اما در نظر بگیریم که امسال 160 نفر ظرفیت اعلام کردند با این حساب کسی که تهران میاره و نمره 240 با وجود اینکه همه جا رو زده باید انقدر نزدیک باشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونهایی که قبول شدند مبارکشون باشه .
امیدوارم گندم جون خبر قبولیه دکتراتو بدی.موفق باشی گلم.:riz304:
ممنونم عزیزم،برای منم یه مقدار عجیبه باید صبر کنیم کارنامه ها بیاد:New (6):

vb2

New member
بچه ها به نظر من اون نمره هایی که حساب کردیم همونا دقیقا نمیاد کم و زیاد میشن هر سال. کارنامه ها بیاد معلوم میشه

مثلا من خودم رو زبانم شک داشتم یادم رفته بود بعضی سوالارو چی زدم به همین خاطر کمترین درصدو تو تخمین زدم 38 در صورتی که احتمالا 50 به بالا زدم .یکم نمره ها تفاوت دارن عزیزم من پارسال هی نمره حساب کردم 220 میشدم کارنامه اومد 203 شده بودم از کجا کم شده بود نمیدونم والا:dadad4:

vb2

New member
له پارسال که فک میکنم عین برق گذشت به خدا میگذره با برنامه ریزی بشینید ب0خونید به خدا قبول میشید بهتون قول میدم به همتونم اگه قابل بدونید کمک میکنم تو خوندن و برنامه ریزی

se.zh1984

New member
[کسی اینجا اطلاع داره که فرق ارشد مامایی وزارت علوم با بهداشت چیه و کدومشون بهترهممنون میشم اگه جواب بدین]

زری

New member
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.bacheha manm shahid beheshti ghabol shodam.ag ksi hamklasim shode biad bge:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

زری

New member
از صمیم قلب برا کسایی که قبول شدن خوشحالم.و برا کسایی که نشدن ارزوی توانایی بیش از پیش دارم

vb2

New member
همکلاسیا کارشناسی من ترکوندن بابااااااااااااااااااا 1 مدرس 2 تا تهران 1 بهشتی 1 اهواز

یکیشون بهشتیه اسمش جمشیدیه

ariya21

New member
دوستان من شوخي كردم گفتم مامايي شيراز من پسرم بابا
پرستاري شيراز اوردم

ariya21

New member
دوستان من شوخي كردم گفتم مامايي شيراز من پسرم بابا
پرستاري شيراز اوردم

زری

New member
:thanks::thanks::smilies-azardl (113بچه ها بگید این جمشیدی کیه که همکلاسی منه؟بیاد بگه با هم دوس شیم.کلی سوال دارم

somayeh mo

New member
راستی بچه ها اون بحث تکمیل ظرفیت چیه؟کی معلوم می شه؟می شه اگه کسی اطلاع داره مارو هم مطلع کنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا